Femeia cu ochii de gheaţă de la Jocurile Olimpice

frumoasa Grete Gaim, din Estonia, a devenit una dintre cele mai cunoscute imagini de la SOCI 2014, dar nu neapărat graţie performanţelor sale. Sportiva care concurează la biatlon a atras toate privirile cu ajutorul unor lentile de contact cu totul ieşite din comun.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Femeia cu ochii de gheaţă de la Jocurile Olimpice

Jocurile Olimpice de la Soci, care au debutat în acest week-end, au atras privirile întregii lumi.

Astfel, frumoasa Grete Gaim, din Estonia, a devenit una dintre cele mai cunoscute imagini de la SOCI 2014, dar nu neapărat graţie performanţelor sale.

Sportiva care concurează la biatlon a atras toate privirile cu ajutorul unor lentile de contact cu totul ieşite din comun.

În urma acestui episod, tânăra a căpătat porecla de „doamna cu ochii de gheaţă”.

Din păcate pentru ea, nu a reuşit performanţe prea mari în cadrul Jocurilor Olimpice Soci 2014, terminând pe locul 71 la proba de sprint 7,1 km la biatlon.


 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”