Ducii de Sussex, părinţi pentru prima oară. Meghan Markle a născut un băieţel

Meghan Markle şi Prinţul Harry au devenit părinţi pentru prima oară. Cei doi au împreună un băieţel.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ducii de Sussex, părinţi pentru prima oară. Meghan Markle a născut un băieţel
FOTO: Hepta / Meghan Markle şi Prinţul Harry, părinţi pentru prima oară. Ducesa de Sussex a născut un băieţel

Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit părinţi pentru prima oară! Ducesa de Sussex a născut luni un băieţel perfect sănătos, fiind al optulea stră-strănepot al Reginei Elisabeta a II-a şi al şaptelea succesor al tronului.

Luni dimineaţă, Meghan Markle a intrat mai devreme în travaliu, iar Prinţul Harry i-a stat alături în tot acest timp, informează Palatul Kensington. Băieţelul s-a născut la ora 5:26.

”A fost cea mai frumoasă experienţă pe care mi-o puteam imagina vreodată”, le-a declarat Harry reporterilor.

Cele mai aşteptate momente sunt prima apariţie a celor trei, dar şi dezvăluirea numelui celui mic care, se pare, încă nu a fost ales.

Galerie foto

vezi galeria
5 foto

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani şi Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani au avut o relaţie de doi ani înainte de a-şi anunţa logodna, în noiembrie 2017. Pe data de 18 mai 2018, cei doi şi-au unit destinele, ceremonia având loc la Catedrala St. George de la Castelul Windsor din Londra. Înainte de ceremonie, Regina Elisabeta le-a oferit titlul de Duce şi Ducesă de Sussex. Relaţia celor doi a fost cel mai discutat subiect din istorie, motivele fiind multiple: Meghan Markle este de culoare, a fost actriţă şi de foarte multe ori a încălcat protocolul regal prin apariţiile şi gesturile sale, dar şi pentru că de multe ori, ea şi Prinţul Harry şi-au arătat afecţiunea în public.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”