David Beckham, actor?

Fostul fotbalist englez David Beckham va juca în următorul film regizat de cineastul britanic Guy Ritchie, care se va intitula "Knights of the Roundtable: King Arthur", informează contactmusic.com, citat de Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
David Beckham, actor?

Fostul fotbalist englez David Beckham va juca în următorul film regizat de cineastul britanic Guy Ritchie, care se va intitula „Knights of the Roundtable: King Arthur”, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Celebrul sportiv britanic, retras de câţiva ani din activitatea competiţională, va interpreta în această dramă de inspiraţie medievală, ce prezintă o nouă versiune a legendei Cavalerilor Mesei Rotunde, rolul liderului unui grup de şarlatani. Din distribuţia peliculei mai fac parte actorii Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana şi Poppy Delevingne.

„Filmul va include o versiune a scenei în care sabia Excalibur va fi scoasă dintr-o stâncă. Acela va fi momentul în care îşi va face simţită prezenţa «factorul Beckham»”, a dezvăluit o sursă.

Filmările de la acest lungmetraj în care va juca David Beckham – care în cariera lui prestigioasă a jucat pentru naţionala de fotbal a Angliei şi pentru cluburile Manchester United, Real Madrid şi LA Galaxy – au început în această săptămână.

David Beckham a colaborat deja cu regizorul Guy Ritchie – fostul soţ al cântăreţei Madonna, din 2000 până în 2008 – la o reclamă pentru brandul H&M în 2013 şi la un clip publicitar pentru brandul Haig Whiskey.

Fostul fotbalist englez va avea şi o apariţie specială într-un alt film regizat de Guy Ritchie, intitulat „Agentul de la U.N.C.L.E./ The

Man From U.N.C.L.E.”, care va fi lansat pe marile ecrane în luna august.
David Beckham este căsătorit din 1999 cu Victoria Beckham, fostă cântăreaţă în grupul Spice Girls, devenită ulterior designer de modă. Cei doi au împreună patru copii – trei fii şi o fiică.

Guy Ritchie a devenit celebru cu comediile sale marcate de un savuros umor britanic „Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels” (1998) şi „Unde dai şi unde crapă/ Snatch” (2000). În ultimii ani, Guy Ritchie a realizat „RocknRolla”, lansat în 2008, şi „Sherlock Holmes”, lansat în decembrie 2009. „Sherlock Holmes”, o adaptare după povestirile poliţiste scrise de Arthur Conan Doyle, cu Robert Downey Jr. şi Jude Law în distribuţie, a avut şi o continuare, „Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor”, care a fost lansată pe marile ecrane la sfârşitul lunii decembrie 2011.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030