Condiţia care transformă o locuinţă în „acasă”

O locuinţă devine cu adevărat "acasă" doar după ce proprietarul/chiriaşul acesteia se plimbă gol prin ea, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de un magazin online din Marea Britanie, citat de Daily Mail.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Condiţia care transformă o locuinţă în

 

O locuinţă devine cu adevărat „acasă” doar după ce proprietarul/chiriaşul acesteia se plimbă gol prin ea, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de un magazin online din Marea Britanie, citat de Daily Mail.
 

Acesta este unul dintre cele mai importante ritualuri pe care oamenii simt că trebuie să le facă după ce s-au mutat într-o locuinţă nouă.
 

Pe aceeaşi listă de ritualuri au mai fost incluse petrecerea de casă nouă, micul dejun luat în pat şi cumpărarea unor piese de mobilier noi.

Rezultatele acestui sondaj arată că, în medie, oamenii au nevoie de 2 luni şi 6 zile pentru a se simţi cu adevărat acasă într-o locuinţă nouă.
 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân