Comedia „#Selfie” a prins la tinerii din România. Întâlnirea echipei cu fanii

Actorii Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali, Alex Călin, Alina Chivulescu, Răzvan Fodor şi regizorul Cristina Iacob s-au întâlnit, marţi, într-un mall din Capitală, cu fanii comediei "#Selfie", cărora le-au acordat autografe şi alături de care au făcut fotografii.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Comedia

Actorii Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali, Alex Călin, Alina Chivulescu, Răzvan Fodor şi regizorul Cristina Iacob s-au întâlnit, marţi, într-un mall din Capitală, cu fanii comediei „#Selfie”, cărora le-au acordat autografe şi alături de care au făcut fotografii.

Răzvan Fodor, „profesorul cool de istorie”, şi Alina Chivulescu, „mama hippioată şi înţelegătoare”, au devenit în foarte scurt timp unele dintre personajele preferate ale celor care au văzut lungmetrajul de debut al regizorului Cristina Iacob, „#Selfie”. Acest lucru s-a văzut şi marţi seară, la Grand Cinema Digiplex Băneasa, unde fanii comediei „#Selfie” au făcut poze şi au luat autografe de la îndrăgiţii actori.

Nici tinerii rebeli din film, interpretaţi de actorii Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Călin, nu au fost ignoraţi de fani. Adolescenţii sosiţi să vadă comedia „#Selfie” au făcut poze, individual sau în grup, cu tinerii actori prezenţi la întâlnirea cu publicul.

Pe lângă faptul că au făcut poze şi au acordat autografe, atât actorii din film, cât şi regizorul Cristina Iacob au stat de vorbă cu fanii.

„#Selfie”, regizat de Cristina Iacob, este cel mai de succes film românesc din 2014, la zece zile de la premieră pelicula fiind vizionată deja de peste 37.000 de spectatori şi stabilind un record de încasări de 570.000 de lei.

Despre reacţia pe care publicul a avut-o, odată cu intrarea filmului în cinematografe, pe 9 mai, Cristina Iacob a spus că este una pozitivă, iar cei care văd comedia „#Selfie” sunt încântaţi.

Cristina Iacob a precizat că atât actorii din film, cât şi ea primesc mesaje, zilnic, pe reţeaua de socializare Facebook, din partea fanilor, care le transmit că au fost încântaţi de comedie şi chiar că vor merge să o vadă pentru a doua oară.

„În sfârşit, munca noastră a ajuns la ei, ceea ce e un semn bun”, a declarat Cristina Iacob pentru MEDIAFAX.

De asemenea, Cristina Iacob a menţionat că pagina de Facebook a filmului – Selfie Your Movie -, care are peste 75.000 de fani, a contribuit foarte mult la mediatizarea acestei pelicule.

„Sigur că a contat foarte mult, pentru că publicul nostru se află pe Facebook. Filmul se numeşte ‘Selfie’, deci e vorba despre această generaţie care cel mai mult stă pe Facebook şi clar cel mai mult am comunicat cu ei acolo”, a declarat Cristina Iacob, menţionând că cei mai mulţi dintre cei care au mers să vadă filmul au fost tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 25 de ani.

Potrivit acesteia, o nouă întâlnire cu fanii filmului va avea loc luni, la Cluj-Napoca.

O premieră pentru peisajul cinematografic românesc, debutul în lungmetraj al Cristinei Iacob, supercomedia „#Selfie”, a fost, încă de la prima proiecţie, primită cu entuziasm de publicul de toate vârstele, demonstrând că abordarea fresh, subiectul actual şi mai ales buna dispoziţie pe care filmul o degajă sunt exact ingredientele pe care spectatorii le aşteptau de la un film autohton.

La foarte scurt timp de la lansarea oficială, „#Selfie” a devenit deja un adevărat fenomen, fanii din întreaga ţară „întrecându-se” în a demonstra „cât de #selfie sunt”.

„#Selfie” spune povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventură a vieţii lor începe cu o escapadă la mare. În loc să stea acasă şi să înveţe pentru bacalaureat, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) şi Ana (Flavia Hojda) sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi, în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar acest lucru înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi cuceresc la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

În rolurile principale pot fi urmăriţi tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Calin. Alături de aceştia, distribuţia filmului este completată de actori titraţi ca Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu, Alina Chivulescu şi Răzvan Fodor. Nu lipsesc nici vedete, precum Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Dan Chişu şi George Vintilă, care aduc un plus de nuanţe comediei prin scurtele lor intervenţii.

Comparat cu fenomenul românesc „Liceenii” din anii ’90, filmul „#Selfie” este o producţie MediaPro Pictures şi Zazu Film, fiind distribuit de Zazu Film şi regizat de Cristina Iacob.

Cu un debut spectaculos pentru box office-ul românesc, „#Selfie” face furori în toată ţara, putând fi urmărit în continuare în cinematografele Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, ClujPolus, Arad, Arad Galeria, Ploieşti, Afi Ploieşti, Brăila, Timişoara, Constanţa), Grand Cinema&More Băneasa, The Light Cinema, Cityplex (Constanţa, Braşov), Line Cinema (Râmnicu-Vâlcea), Cine Grand (Botoşani), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema 3D Colors (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploieşti), Corso (Bucureşti), Scala (Bucureşti), Modern (Craiova), Unirea (Botoşani), Dacia (Piatra-Neamţ), Sebastian Papaiani (Piteşti), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Patria (Bucureşti), Cinema Ostroveni (Râmnicu-Vâlcea), Cinema Victoria (Cluj), Cinema Colors (Alba-Iulia).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”