Carnea creata in laborator va scoate lumea din foamete

Doctorul Vladimir Mironov este un cercetator rus care in urma cu un an si jumatate anunta ca a reusit sa creeze chiar o bucata de carne si ca astfel se deschide drumul catre productia in masa a muschiuletilor de vita, porc, miel sau pui "made in lab", informeaza Stirileprotv.ro.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Carnea creata in laborator va scoate lumea din foamete
Carnea creata in laborator va scoate lumea din foamete

Doctorul Vladimir Mironov este un cercetator rus care in urma cu un an si jumatate anunta ca a reusit sa creeze chiar o bucata de carne si ca astfel se deschide drumul catre productia in masa a muschiuletilor de vita, porc, miel sau pui „made in lab”, informeaza Stirileprotv.ro.

Doctorul Mironov vine cu argumente in favoarea creatiei sale si explica avantajele: in primul rand nu vom mai fi nevoiti sa sacrificam animalele, apoi suprafata de pamant necesara pascutului se va reduce drastic, iar efectele daunatoare mediului produse de aceasta activitate vor fi si ele estompate.

In plus, s-ar rezolva astfel problema crizei alimentare, care ameninta omenirea in prezent si in viitor.

Tu ai manca asa ceva?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”