Blestemul Oscarurilor: castigatoarele risca divortul

Inaintea decernarii premiilor Oscar, cercetatorii din Toronto anuntau ca s-au ocupat de un studiu din care a reiesit ca starurile feminine care pleaca de la Kodak Theater cu statueta pentru cea mai buna actrita au “sanse” mai mari sa divorteze decat nominalizatele care nu au castigat.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Blestemul Oscarurilor: castigatoarele risca divortul
Blestemul Oscarurilor: castigatoarele risca divortul
Inaintea decernarii premiilor Oscar, cercetatorii din Toronto anuntau ca s-au ocupat de un studiu din care a reiesit ca starurile feminine care pleaca de la Kodak Theater cu statueta pentru cea mai buna actrita au „sanse” mai mari sa divorteze decat nominalizatele care nu au castigat.

Le mentionau pe Joan Crawford, Bette Davis, Halle Berry si Kate Winslet. Iar vina o putem da pe vechea vorba „ce casnicie e aia, in care femeia castiga mai mult(e) decat omul ei?!”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Dezlipiti-va de scaun!
Dezlipiti-va de scaun!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân