Blake Lively şi Ryan Reynolds au devenit părinţi

Actorii Blake Lively, cunoscută cu rolul Serena van der Woodsen din serialul pentru adolescenţi "Gossip Girl", şi Ryan Reynolds, celebru pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar şi pentru relaţiile sale cu femei celebre, printe care şi Scarlett Johansson, au devenit de curând părinţi, după ce actriţa americană a născut, în timpul vacanţei de Crăciun, primul copil al cuplului.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Blake Lively şi Ryan Reynolds au devenit părinţi

Actorii Blake Lively, cunoscută cu rolul Serena van der Woodsen din serialul pentru adolescenţi „Gossip Girl”,  şi Ryan Reynolds, celebru pentru rolul din serialul „Two Guys and a Girl”, dar şi pentru relaţiile sale cu femei celebre, printe care şi Scarlett Johansson, au devenit de curând părinţi, după ce actriţa americană a născut, în timpul vacanţei de Crăciun, primul copil al cuplului, informează presa americană.

Blake Lively, în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit cu actorul canadian Ryan Reynolds în septembrie 2012. Cuplul, extrem de discret în ceea ce priveşte viaţa privată, nu a anunţat deocamdată în mod oficial venirea pe lume a primului copil, însă publicaţia The New York Post afirmă că vedeta americană a născut cu puţin timp înainte de Revelion, într-o clinică din oraşul Bedford, din statul New York.

Actriţa americană şi-a anunţat sarcina în luna octombrie, prin intermediul unui mesaj publicat pe site-ul ei de lifestyle, Preserve, alături de o fotografie a sa afişându-şi silueta de gravidă. Autorul fotografiei este fratele lui Blake, Eric Lively.

Blake Lively şi actorul canadian Ryan Reynolds, în vârstă de 37 de ani, s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare al lungmetrajului „Green Lantern 3D: Protectorul Universului”, iar, un an mai târziu, s-au căsătorit.

Sursa: Mediafax

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”