Black Eyed Peas şi Diplo vin în România la vară

Legendara trupă americană multipremiată va concerta la vară în Bucureşti în cadrul festivalului El Carusel
  • Publicat:
  • Actualizat:
Black Eyed Peas şi Diplo vin în România la vară
foto PR

După succesul înregistrat anul trecut, cu Maluma şi Luis Fonsi, festivalul „El Carrusel” 2019, ediţia a 2-a, aduce, în perioada 27 – 30 iunie, pe scenele de la Romexpo – Bucureşti, 4 zile de distracţie, cu artişti de top, din sfera industriei muzicale internaţionale

Artiştilor deja anunţaţi, J Balvin, Nicky Jam şi Ozuna, li se vor alătura emblematicii Black Eyed Peas, rapperii Rae Sremmurd (Swae Lee and Slim Jxmmi), Young Thug, dar şi Diplo, recent câştigător al premiului Grammy, care va electriza publicul şi împarţi aceeaşi scenă cu mulţi dintre artiştii cu care a colaborat recent.
Trupa Black Eyed Peas, premiată cu multe discuri de platină, deţine 6 premii Grammy, iar albumele ei au fost vândute în peste 75 de milioane de exemplare în întreaga lume. Totodată, hitul “I gotta feeling” a primit Discul de Diamant.

La concertul susţinut pe plaja Ipanema din Rio de Janeiro au participat peste un milion de spectatori, iar concertul de la Cupa Mondială din 2010 a fost urmărit de peste 700 milioane de telespectatori. Grupul american se situează astfel în topul trupelor cu cele mai impresionante prestaţii live.
Festivalul „El Carrusel” 2019 devine singurul eveniment muzical care aduce, în acelaşi loc, ritmuri de latino, urban, trap, electro, cu un line-up format din cei mai influenţi artisţi ai momentului.

Diplo, recent premiat cu primul lui Grammy, este co-fondator al trupei MAJOR LAZER şi este cunoscut pentru numeroasele colaborări cu Skrillex,
Justin Bieber, Justin Timberlake, Gwen Stefani, Tinie Tempah, Madonna, Beyonce, Usher şi Snoop Dog.

Concertele se vor desfăşura pe mai multe scene. Supriza va fi un parc de distracţii, zone de foodcourt, artă şi relaxare, destinate tuturor categoriilor de vârstă.
Ca o noutate în acest an, festivalul va oferi publicului şansa de a petrece toată noaptea, printr-o serie de show-uri after-party exclusive, în sala legendară a cupolei, adiacentă scenei principale. Imediat după miezul nopţii, aceste petreceri vor completa lista celor mai populare piese, ce vor menţine  atmosfera de sărbătoare până la răsăritul soarelui.

Accesul va fi permis, zilnic, începând cu orele 14.00, iar petrecerile se vor termina în zori. Preţul unui abonament pentru cele 4 zile începe de la 330 lei pentru cei care achiziţionează din timp biletele în reţeaua eventim.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”