Angelina Jolie a scăpat ca prin minune dintr-un accident auto!

Angelina Jolie a fost implicată într-un accident auto, după ce maşina care o transporta a intrat cu viteză prea mare într-o curbă, iar două cauciucuri au explodat, însă actriţa nu a fost rănită.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Angelina Jolie a scăpat ca prin minune dintr-un accident auto!

Angelina Jolie a fost implicată într-un accident auto, după ce maşina care o transporta de la o proiecţie a filmului său „De neînvins/ Unbroken” a intrat cu viteză prea mare într-o curbă, iar două cauciucuri au explodat, însă actriţa nu a fost rănită.

Actriţa Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani, a scăpat nevătămată după ce maşina care o transporta acasă de la o proiecţie a filmului „De neînvins/ Unbroken”, organizată într-un cinematograf din Beverly Hills, a intrat cu viteză într-o curbă, iar două cauciucuri au explodat.

„Maşina a intrat în curbă cu viteză mare. Angelina s-a întrebat, probabil, dacă nu au lovit o altă maşină. A fost destul de rău, cauciucurile au explodat şi este uimitor că nu s-a întamplat nimic grav. Nu aş fi surprins dacă Angelina ar avea urme de la centura de siguranţă”, a declarat o sursă pentru X17Online.

Potrivit presei americane, la puţin timp de la accident, actriţa ar fi fost preluată de o altă maşină închiriată.

Sursa: Mediafax

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”