Andreea Marin divorţează. Iată ce a declarat!

Andreea Marin a anunţat pe pagina ei de Facebook că divorţează de Tuncay Ozturk, după un mariaj de 3 ani. Iată ce a declarat!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Andreea Marin divorţează. Iată ce a declarat!

Andreea Marin a anunţat pe pagina ei de Facebook că divorţează de Tuncay Ozturk, după un mariaj de 3 ani. Iată ce a declarat!

„Oameni dragi,

Cum bine ştiţi, am învăţat să preţuiesc viaţa şi în momentele sale de lumină, şi în cele întunecate. Uneori, surprizele vieţii nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe.

O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar şi pe colegii din mass-media, să înţelegeti că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect.

Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinta de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înţelegeţi nevoia firească de discreţie. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”, a scris Andreea Marin.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: