Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu, în vacanţă cu micuţa lor!

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au petrecut prima vacanţă peste hotare alături de fetiţa lor, Elena Carolina.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu, în vacanţă cu micuţa lor!

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au petrecut prima vacanţă peste hotare alături de fetiţa lor, Elena Carolina. Cei doi soţi şi-au rezervat un sejur de neuitat în Belek, Turcia, la un resort de cinci stele, all inclusive, ideal pentru vacanţele familiilor cu copii mici. Micuţa în vârstă de un an şi jumătate s-a bucurat de toate facilităţile complexului, de la piscină şi spaţii de joacă, până la discotecă dedicată copiilor.

“Imediat cum le-am dat vacanţă copiilor de la Atelierul de Muzică, am plecat în vacanţă în Turcia. Am ales un complex de cinci stele, la recomandarea prietenilor noştri de la TUI Travel Center, în special pentru că a fost primul sejur alături de Elena Carolina şi am avut nevoie de tot confortul şi toate facilităţile cerute de un copil. Anul trecut am plecat în vacanţă doar alături de Alexandru. Elena Carolina era prea mică, însă vara această am decis să aibă prima vacanţă în care să se bucure de mare. S-a bălăcit în apă, s-a jucat toată ziua alături de alţi copii şi a fost fascinată de discotecă pentru cei mici din fiecare seară. Abia ţineam pasul cu ea”, povesteşte Alina Sorescu.
 
În resortul din Turcia, soţii Ciucu au avut asigurate inclusiv toate dotările necesare îngrijirii unui copil mic. „Nu a fost nevoie să ne mai cărăm cu toată casă după noi că anul trecut, pentru că resortul ne-a pus la dispoziţie cărucior, pat şi scaun pentru copil, sterilizator, chiar şi blender pentru a-i pregăti mâncărică. Întrega plecare a fost concentrată în jurul Carolinei: să descopere, să înveţe, să se distreze. Cei de la agentie au ştiut asta şi au avut grijă să aleagă un resort care să ofere toate aceste lucruri”, adaugă artista.
 
În timpul sejurului, cei doi soţi şi-au rezervat timp şi pentru propriile pasiuni şi pentru relaxare. Astfel, designerul vestimentar a jucat golf, sportul pe care îl practică de un an de zile, iar artista s-a bucurat de masaje şi de tratamente la centrele spa.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”