Adam Levine este cel mai sexy bărbat în viaţă pe anul 2013

Adam Levine, solistul formaţiei rock Maroon 5 şi jurat al emisiunii "The Voice" de pe postul NBC, a fost desemnat, marţi, cel mai sexy bărbat în viaţă de editorii revistei People, informează reuters.com, citată de Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Adam Levine este cel mai sexy bărbat în viaţă pe anul 2013

Adam Levine, solistul formaţiei rock Maroon 5 şi jurat al emisiunii „The Voice” de pe postul NBC, a fost desemnat, marţi, cel mai sexy bărbat în viaţă de editorii revistei People, informează reuters.com, citată de Mediafax.

Solistul, în vârstă de 34 de ani, care este logodit cu top-modelul Victoria’s Secrets Behati Prinsloo, a declarat revistei People că a fost uluit de această veste.

„Ca muzician, visezi să câştigi premii Grammy şi nu m-am aşteptat să câştig un asemenea premiu”, a spus Adam Levine.
Printre câştigătorii din anii precedenţi, desemnaţi de revista People, se numără Channing Tatum, Brad Pitt, Johnny Depp, Ryan Reynolds, George Clooney şi Matt Damon.

De asemenea, Adam Levine a debutat în lumea filmului anul trecut, primind un rol în serialul de televiziune „American Horror Story”. Acesta a jucat în lungmetrajul „Can A Song Save Your Life?” (2013), cu Keira Knightley şi Mark Ruffalo, care a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

Revista People acordă acest titlu în fiecare an, în luna noiembrie. Primul câştigător a fost actorul australian Mel Gibson, în anul 1985. În 2012, câştigătorul a fost actorul american Channing Tatum. Printre câştigătorii acestui titlu în anii precedenţi se numără Johnny Depp (2009 şi 2003), Matt Damon (2007), Matthew McConaughey (2005), Jude Law (2004), Ben Affleck (2002) şi Brad Pitt (2000 şi 1995).

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”