Actriţa Liv Tyler a născut pentru a treia oară, acum are o fetiţă

Liv Tyler a devenit mamă pentru a treia oară, actriţa americană născând o fetiţă sănătoase pe nume Lula Rose Gardner, anunţul fiind făcut de vedetă, duminică, pe Instagram.
Actriţa Liv Tyler a născut pentru a treia oară, acum are o fetiţă


Liv Tyler a devenit mamă pentru a treia oară, actriţa americană născând o fetiţă sănătoase pe nume Lula Rose Gardner, anunţul fiind făcut de vedetă, duminică, pe pagina de Instagram a acesteia, fiind vorba de cel de-al doilea copil pe care îl are cu logodnicul său, David Gardner, agent sportiv, relateaza Mediafax.

Surprinzând o imagine cu nou-născutul cuplului pe Instagram, actriţa a scris cuvintele: ”Salut !!!! frumoasă noastră fetiţă a sosit !!!! Lula Rose Gardner, suntem atât de fericiţi, ne explodează inima de iubire !!!! @davidgardner (sic)”

Şi David Gardner a distribuit aceeaşi imagine: ”Superba noastră fetiţă a sosit! ”Lula Rose Gardner”, incredibil de frumoasă, sănătoasă şi Slavă Domnului că arată exact ca mama ei!!! Binecuvântaţi. Fetiţa lui tata… Acum începe adevărata muncă să îi antrenez pe fraţii săi mai mari să devină toţi luptători Ninja, experţi în arte marţiale şi bodyguarzi 24 de ore din 7 !!! @misslivalittle (sic)”

Între timp, actriţa în vârstă de 39 de ani – care mai are un băiat, pe Milo, 11 ani, din fosta sa căsătorie cu rockerul Roysto Langdon şi băieţelul de 16 luni, Sailor, împreună cu Dave – a declarat anterior că este încântată că va da naştere din nou, exprimând că se simte extrem de natural cu sarcina sa: ”Am fost însărcinată doi ani la rândul. Pare ca dintotdeauna.”

Cuplul plănuieşte să petreacă mai mult timp în Marea Britanie anul viitor, cei doi crezând că acest lucru va fi în beneficiul copiilor – inclusiv în cel al fiului de opt ani al lui Dave, Gray, dacă toţi vor fi în acelaşi loc, potrivit contactmusic.com.

Actriţa a comentat: ‘‘Ne mutăm de colo-colo. În mare parte a timpului sunt în New York, dar petrec mult timp aici. Fiul lui Davis este aici şi de asemenea şi slujba lui. E greu. E frumos. Asta e. Am fost de acord cu asta. E un lucru care evoluează. Anul viitor vom fi aici cu siguranţă, aşa că copiii vor fi cu toţii sub acelaşi acoperiş, cel puţin pe parcursul anului şcolar.
Liv Tyler este fiica solistului formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, şi a fostului model Bebe Buell. Ea a debutat în industria de divertisment în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul „Dincolo de tăcere/ Silent Fall”. Rolul care i-a adus celebritatea este cel al prinţesei elfilor, Arwen, din trilogia „Stăpânul inelelor”. Liv Tyler joacă şi în serialul „Cei rămaşi/ The Leftovers”, alături de Justin Theroux, serial difuzat de televiziunea HBO.

Tags: