A apărut prima ediţie The ONE din 2014!

Prima ediţie din 2014 a revistei The ONE vă aduce atât idei inspirate de shopping, pentru o iarnă cât mai stylish, cât şi articole pe teme care ne preocupă în ultima vreme şi pe care încercăm să le readucem în actualitate.
  • Publicat:
  • Actualizat:
A apărut prima ediţie The ONE din 2014!

Prima ediţie din 2014 a revistei The ONE vă aduce atât idei inspirate de shopping, pentru o iarnă cât mai stylish, cât şi articole pe teme care ne preocupă în ultima vreme şi pe care încercăm să le readucem în actualitate.

În paginile de modă, încheiem un an şi începem altul nedeslipite de accesoriile cool & glam, hainele din caşmir, piele, lână şi blană sau obiectele deco din aceleaşi materiale cult ale sezonului. Stiliştii The ONE au ales cele mai hot achiziţii cu care să înfruntăm gerul iernii, la party-uri şic, pe străzile înzăpezite sau pe pârtii, în vacanţe de neuitat.

Amir Doboş a pregătit pentru această ediţie un pictorial de modă în alb şi negru, pornind de la un styling minimalist, care combină rochiile şic cu accesoriile de impact, într-un tur de forţă al eleganţei urbane orientată spre viitor.

O linie de tricouri semnată de Venera Arapu a fost pretextul pentru a fotografia mai mulţi actori de la noi alături de actori de la Hollywood. Cum poate să semene Marius Manole cu Johnny Depp sau pe cine preferă Crina Semciuc şi Medeea Marinescu, aflaţi din noul număr The ONE.

Dragoş Bucurenci şi Vicki Nicola scriu, ca de fiecare dată în paginile de opinii, despre subiecte care îi preocupă şi pe ei, şi pe noi. Li se alătură Anda Brînduşă, redactorul-şef The ONE, care analizează o problemă nouă a femeii moderne. Suntem mai influenţate şi, aşadar, mai afectate de modelele promovate de industria media, de modă şi cinematografică sau, de fapt, principalul inamic al iubirii de sine este comparaţia permanentă cu femeile din jur, de care nu ne desparte niciun ecran şi care ne privesc de la masa vecină şi nu din pagini glossy?

Interviul And The Winner Is… este o discuţie sinceră cu o învingătoare. Tenismena Simona Halep rememorează experienţele de succes din 2013 şi vorbeşte cu optimism despre ce va urma.

Pentru lecturile de iarnă şi nu numai, credem că Mai avem nevoie şi de poezie, motiv pentru care am invitat şase poeţi contemporani, din generaţi diferite, să scrie despre ce înseamnă să fii poet în zilele noastre, dar şi despre întoarcerea tot mai vizibilă a cititorului către un gen literar până nu demult aproape uitat. Dacă în urmă cu un deceniu doar oamenii de litere păreau să se mai aplece asupra versului, astăzi lucrurile par să se fi schimbat. Ioana Nicolaie, Emil Brumaru şi Iv cel naiv sunt doar trei dintre poeţii care au acceptat să povestească în proză cum stau lucrurile cu lirica pezentului.

La capitolul beauty, dincolo de cele mai noi recomandări în materie de produse de îngrijire şi machiaj cu care să facem faţă temperaturilor scăzute şi nopţilor nedormite, vorbim despre şcolile de make-up ale momentului şi aflăm de la cei mai apreciaţi specialişti în domeniu ce trebuie să nu uite nicicând make-up artiştii.

Frumuseţea începe în baie, ar spune gânditorul superficial, dar realist ar zilelor noastre. Pornind de aici, The ONE a pregătit un pictorial inedit care prezintă mai multe femei cu stil şi de succes chiar la ele acasă, în propriile băi. Printre cele care au acceptat provocarea se numără Dana Budeanu şi Anda Roman.

Şi pentru că oricine vrea să înceapă anul cu fruntea sus şi cu spatele drept, Bianca Nuţu a documentat tot ce trebuie să ştim şi să facem pentru o coloană sănătoasă şi o postură impecabilă.

Paginile de travel ne duc de această dată în Republica Dominicană. Fără piraţi în Caraibe este titlul unei poveşti de călătorie printre oameni cu tradiţii diferite şi cufere magice, în care-şi poartă trecutul şi o contagioasă bună-dispoziţie.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”