A apărut GLAMOUR de mai, cu un interviu exclusiv cu Shakira

Un număr plin de energie, voie bună, un impuls pentru un început de vară exploziv: GLAMOUR de mai o aduce în prim plan pe Shakira, bomba sexy care a cucerit întreaga industrie muzicală.
  • Publicat:
  • Actualizat:
A apărut GLAMOUR de mai, cu un interviu exclusiv cu Shakira

Un număr plin de energie, voie bună, un impuls pentru un început de vară exploziv: GLAMOUR de mai o aduce în prim plan pe Shakira, bomba sexy care a cucerit întreaga industrie muzicală.

Cu melodii care devin aproape instant hituri în 55 de ţări, un loc lângă Adam Levine în juriul The Voice, un iubit adorat în lumea întreagă (Gerard Piqué) şi un nou rol, cel de mamă, Shakira continuă să se reinventeze. Ea povesteşte toate amănuntele vieţii ei uluitoare într-un interviu exclusiv pentru GLAMOUR.

Eşti gata pentru vară?! Dacă plănuieşti să arăţi senzaţional pe plajă, în luna mai editorii GLAMOUR au adunat nu mai puţin de 153 de trucuri într-un ghid care să te îndrume pas cu pas pentru a-ţi atinge ţelul. De la sfaturi de dietă şi sport la produsele care îţi pun trupul în valoare şi până la trucuri dezvăluite în premieră de Jennifer Aniston îţi şoptim doar unul dintre toate aceste secrete preţioase: legume proaspete, exerciţii fizice şi bună dispoziţie – iată ce recomandă nutriţioniştii celor care îşi doresc să înceapă vara în formă. Citeşte celelalte trucuri infailibile în GLAMOUR de mai.

Iar Jennifer Aniston nu e singura vedetă care ne inspiră! Miranda Kerr ne dezvăluie în GLAMOUR secretele vieţii sale organice: supermodelul în vârstă de 30 de ani spune că secretul frumuseţii adevărate stă în acele lucruri cu care alegi să îţi „hrăneşti“ corpul şi mintea – de la alimente sănătoase şi până la gânduri optimiste. Îţi spunem cele mai bune trucuri adunate de ea de-a lungul vremii pe care le poţi pune şi tu în aplicare.

Plus: Yoga, un fenomen în cifre. Călugării budişti o practică. La fel şi modelele, muzicienii şi mămicile. Yoga s-a transformat dintr-o simplă practică spirituală într-unul dintre cele mai importante fenomene în materie de fitness ale tuturor timpurilor. Îţi spunem cum această disciplină apărută în Est şi-a făcut drum către Nord, Sud şi Vest.

Dăm paginile şi ajungem în culisele fascinantei lumi ale modei: 4 oraşe, zeci de prezentări, o mulţime de secrete din culisele celor mai importante şi exclusivite show-uri de modă ale sezonului pe toate le găseşti într-un material special despre Tot ce am văzut la Săptămâna Modei de la New York, Paris, Milano şi Londra.

Tot la capitolul modă am făcut două descoperiri pe care le vei iubi în acest sezon: cămaşa oxford şi jeanşii perfecţi pentru orice ocazie. Noile cămăşi oxford sunt impecabile şi imposibil de sexy iar denimul cu imprimeuri simpatice şi cristale aplicate este un must-have absolut.

Încheiem periplul nostru cu o porţie de visare pe tărâmuri străine. Lavandă, brânzeturi şi marea aproape sau livezi de măslini, vinuri aromate şi oraşe cu suflet de artist? Alegerea câştigătoarei între Provence şi Toscana e dificilă aşa că venim cu argumente în ambele cazuri.

GLAMOUR de mai este din 28 aprilie la toate chioşcurile de ziare la preţul de 6,90 lei. Vrei să primeşti revista direct acasă? Bucură-te de oferta specială de abonare!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”