50 Cent se îmbogăţeşte arătându-şi chiloţii!

50 Cent, al cărui nume real este Curtis Jackson, a publicat luni pe contul său de Instagram un mesaj în care a vorbit despre colaborarea lui cu acest brand de lux, care combină designul high-tech cu "suportul atletic superior".
  • Publicat:
  • Actualizat:
50 Cent se îmbogăţeşte arătându-şi chiloţii!

Rapperul american 50 Cent a semnat un contract în valoare de 78 de milioane de dolari pentru a promova cele mai recente articole vestimentare produse de brandul de lenjerie intimă RevolutionWear Fargo, informează contactmusic.com.

50 Cent, al cărui nume real este Curtis Jackson, a publicat luni pe contul său de Instagram un mesaj în care a vorbit despre colaborarea lui cu acest brand de lux, care combină designul high-tech cu „suportul atletic superior”.

„Tocmai am semnat un contract de 78 milioane de dolari cu un brand de lenjerie intimă. Voi ce aţi făcut azi? LOL. Boom, Frigo!”, a scris rapperul.

Presa americană a anunţat recent că 50 Cent a devenit acţionar într-o firmă care produce lenjerie intimă, înfiinţată în 2012, alături de producătorul muzical Timbaland, Derek Jeter – un celebru jucător de baschet, în prezent retras din activitatea sportivă – şi un alt jucător de baschet, Carmelo Anthony.

La doar câteva ore după ce a făcut acel anunţ, rapperul american a confirmat informaţia în emisiunea de televiziune prezentată de Seth Meyers.

50 Cent nu se află însă la primul lui contract în valoare de mai multe milioane de dolari. În 2007, rapperul a încasat 100 milioane de dolari (după achitarea taxelor), atunci când Coca-Cola a achiziţionat cu 4 miliarde de dolari brandul său Vitamin Water, pe care îl crease în colaborare cu compania Glaceau.

Sursa: Mediafax

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”