Horoscop săptămânal 26 septembrie- 2 octombrie 2022, zodiile și sănătatea

Horoscop săptămânal: Zodiile și sănătatea în săptămâna 26 septembrie- 2 octombrie 2022.
26.09.2022

Săptămâna vine cu multe emoții și noi provocări. Muncim mai mult, ne dorim mai mult și așteptăm ca eforturile noastre să fie răsplătite. Însă uităm să avem grijă de noi. Consumăm alimente nesănătoase, mâncăm tot ce ne iese în cale și luăm o pauză să ne hidratăm cu băuturi carbogazoase. Le amestecăm și ne dăm cu totul peste cap. Trebuie să ne refacem rutina zilnică și să urmăm un plan bine pus la punct. Cu sănătatea nu trebuie să ne jucăm.  Zodiile și sănătatea în săptămâna 26 septembrie- 2 octombrie 2022.

Horoscop săptămânal 26 septembrie- 2 octombrie 2022, zodiile și sănătatea

BERBEC ȘI ASCENDENT BERBEC

Ar trebui să eviți să mănânci lucruri cu prea mult zahăr. Excesul de răsfăț în mâncare poate duce la probleme, aciditate și inflamație a gâtului. De asemenea, ar trebui să eviți alimentele picante. Prin urmare, consumul prea mult de alimente din exterior va cauza diverse probleme de stomac și poate duce la iritații și schimbări de dispoziție.

TAUR ȘI ASCENDENT TAUR

Trebuie să îți schimbi rutina zilnică și să te apuci de sport. Este o săptămână potrivită să pui piciorul în prag și să începi schimbarea. Este cea mai bună perioadă în care ar trebui să te apuci de slăbit. Evită, pe cât se poate, făinoasele.

GEMENI ȘI ASCENDENT GEMENI

Stresul nu este deloc benefic, iar perioada prin care ai trecut aduce probleme în viața ta. Fii mai atent! Evită stresul suplimentar, deoarece poate duce la probleme ale pielii și probleme ale gâtului. Ar trebui să meditezi mai mult și să consumi doar alimente de casă. De asemenea, evită orice formă de băuturi reci, precum și mâncarea de tip fast-food.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 26 septembrie- 2 octombrie 2022

RAC ȘI ASCENDENT RAC

Odihnește-te mai mult și respiră. Lasă problemele deoparte, poți să treci peste greutăți. Dacă suferi de artrită sau osteoporoză ar trebui să ai mai multă grijă. Încearcă să eviți alcoolul pentru că nu aduce rezolvarea problemelor. Consultă medicul și acceptă sfatul celor din jur.

LEU ȘI ASCENDENT LEU

Ai un program haotic și asta se vede. Evită supraalimentarea, alimentele refrigerate, alimentele procesate, astfel încât să nu ai dureri osoase și probleme de reflux acid. În general, este o lună bună la locul de muncă, dar trebuie să nu exagerezi.

FECIOARĂ ȘI ASCENDENT FECIOARĂ

Problemele la locul de muncă te fac să te simți anxios. Cere-le părerea celor din jur, relaxează-te și ia-o de la capăt. Încearcă să mănânci mai sănătos și să ai grijă de rutina ta zilnică. Anxietatea poate duce la perturbarea nivelului de insulină și la colesterol ridicat.

BALANȚĂ ȘI ASCENDENT BALANȚĂ

Din punct de vedere profesional și personal te îndrepți spre direcția mult dorită. Ai încredere că toate merg bine, muncești mult și te simți satisfăcut. Cu toate acestea, uiti să ai grijă de tine. Nu ar trebui să te răsfeți prea mult cu mâncarea din exterior, deoarece poți avea dureri abdominale.

SCORPION ȘI ASCENDENT SCORPION

Se anunță a fi o săptămână bună din toate punctele de vedere. Încearcă, pe cât posibil, să lași obiceiurile nesănătoase deoparte. Evită băuturile carbogazoase pentru a evita aciditatea. O vizită la medic poate fi benefică pentru că nu ți-ai mai făcut de ceva timp analizele.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 26 septembrie- 2 octombrie 2022

SĂGETĂTOR ȘI ASCENDENT SĂGETĂTOR

Dorești să guști câte puțin din toate și nu îți impui nicio limită. Încearcă să le iei, totuși, pe rând și apucă-te și de sport. Excesul de răsfăț în mâncare sau mâncarea emoțională poate duce la obezitate, în special pe șolduri și coapse.

CAPRICORN ȘI ASCENDENT CAPRICORN

Ai o săptămână încărcată, însă fă-ți timp și pentru tine. Ar trebui să eviți să mai mănânci noaptea. Fă-ți un program și încearcă să te ții de el. Ești predispus la probleme cu articulațiile, așa că fii atent la nivelul de vitamine.

VĂRSĂTOR ȘI ASCENDENT VĂRSĂTOR

Te simți slăbit și ai nevoie de o pauză. Te plimbi, te aventurezi și stai cu oamenii dragi. Cu toate acestea, evită consumul de alcool, deoarece poate crește nivelul de colesterol. Mai mult, excesul de alimente în combinație cu alcoolul poate duce la diverse infecții. Nu ezita să ceri sfatul medicului.

PEȘTI ȘI ASCENDENT PEȘTI

Peștii sunt energici și încearcă noi aventuri. Petrec mai mult timp cu familia în această săptămână, însă ar trebui să evite băuturile gazoase, deoarece sistemul lor digestiv nu este atât de puternic în această lună.

Urmărește CSID.ro pe Google News