HOROSCOP DECEMBRIE 2019: final de an plin de succes pentru toţi nativii din zodiac

Iată ce prezic astrele în luna decembrie 2019.
  • Publicat:
  • Actualizat:
HOROSCOP DECEMBRIE 2019: final de an plin de succes pentru toţi nativii din zodiac
FOTO: 123rf.com / HOROSCOP DECEMBRIE 2019: final de an plin de succes pentru toţi nativii din zodiac

Ultima lună din anul 2019 vine cu veşti bune şi, tot ce putem spune, este că încă un an se încheie cu succes pe toate planurile pentru toţi nativii din zodiac. Iată ce prezic astrele pentru luna decembrie în viaţa de cuplu, la locul de muncă sau în privinţa situaţiei financiare.

Horoscop decembrie 2019- BERBEC

Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi simţitor şi veţi reuşi să vă lărgiţi cercul de amici. Dacă aşteptaţi vreo veste din străinătate sau vreţi să porniţi o afacere cu cineva de peste hotare, în luna decembrie astrele vă sunt favorabile. Vă aflaţi într-o formă foarte bună. Sunteţi suficient de diplomat entru a onţine câştig de cauză într-o problemă care vă frământă de mult timp şi, se pare că a răsărit soarele şi pentru dumneavoastră, deoarece o sumă de bani pe care aţi împrumutat-o unui apropiat se întoarce.

Horoscop decembrie 2019- TAUR

Primiţi de la partenerul de viaţă un cadou de care vă bucuraţi foarte mult. Prietenii vă invită într-o excursie, dar în această perioadă veţi acorda un interes major chestiunilor sentimentale, mai ales că este o perioadă excelentă pe acest plan. Toate nelămuririle din ultimul timp vor fi date uitării, deşi până acum au fost tot felul de neînţelegeri în relaţia de cuplu. Vă preocupă o discuţie mai veche, dar nu este cazul să vă frământaţi.

Horoscop decembrie 2019- GEMENI

Faceţi reparaţii acasă sau cheltuiţi o sumă de bani pentru reparaţia autoturismului ori onorarea unei datorii către stat. Cu toate astea este posibil ca în prima parte a lunii decembrie să primiţi o sumă de bani. Încercaţi să nu faceţi cheltuieli pe care nu le puteţi acoperi. Luna decembrie se dovedeşte a fi favorabilă pe plan social. Sunteţi în măsură să conţientizaţi condiţiile care vă înconjoară. Mintea dumneavoastră va fi limpede şi eficientă şi, tocmai de aceea şi puterea de convingere este dusă la cote maxime.

Horoscop decembrie 2019- RAC

Aveţi o discuţie sinceră cu un amic prin care mai rezolvaţi unele vechi neînţelegeri. Luna decembrie este favorabilă relaţiilor parteneriale şi întâlnirilor cu prietenii. Pe plan afectiv traversaţi o perioadă frumoasă, entuziasmul sentimental fiind la cote maxime. Faceţi o bună impresie persoanelor de sex opus.

Horoscop decembrie 2019- LEU

Sunteţi cam neatent cu banii, gata să-i aruncaţi în vânt pe nişte capricii care mâine se vor dovedi a fi inutile. În familie sunteţi aproape de copiii dumneavoastră şi vă sprijiniţi partenerul în tot ceea ce întreprinde. În urma unei decizii pe care o luaţi în cursul dimineţii, sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. În sfârşit, eforturile dumneavoastră par să se facă simţite, deoarece luna decembrie se anunţă a fi una din cele mai norocoase.

Horoscop decembrie 2019- FECIOARĂ

Ceea ce era important pentru sufletul dumneavoastră trece pe un plan secund: nu vă mai place la fel de mult, nu vă mai oferă satisfacţii la nivel afectiv. Partenerul dumneavoastră de viaţă vă va face o surpriză deosebit de plăcută. Aveţi posibilitatea de a rezvolva o mulţime de lucruri la care nici nu mai speraţi. Vă veţi simţi din nou dumneavoastră înşivă căci veţi fi plin de elan. Suma de bani pe care un apropiat vi-o restituie vă readuce brusc optimismul. La asta s-ar putea adăuga şi veştile bune pe care partenerul le are.

Horoscop decembrie 2019- BALANŢĂ

Schimbul de idei va fi în luna decembrie la ordinea zilei, mai ales dacă doar ce v-aţi întors dintr-o călătorie. În plan profesional este un moment ceva mai calm şi mai destins la serviciu. Vă aşteaptă noutăţi deosebite, mari reuşite, succese, prin care cariera dumneavoastră va cunoaşte o ameliorare mult sperată. Evenimentele par că scapă de sub control şi nu puţini vor fi cei care se vor trezi că trebuie să o ia din nou de la capăt.

Horoscop decembrie 2019- SCORPION

Sunteţi detaşat şi relaxat în chestiunile financiare, neobservându-se nici cea mai mică îngrijorare că aţi rămâne fără bani. Luna decembrie este perioada favorabilă rezvolvării problemelor financiare. Dacă doriţi să aveţi succes este de preferat să fiţi mai perseverent şi să investiţi mai multă energie în terminarea activităţilor restante. Preocupările profesionale vă răpesc şi puţinul timă liber care în mod normal îl petreceaţi alături de cei de acasă.

Horoscop decembrie 2019- SĂGETĂTOR

Este o lună ideală pentru a vă răsfăţa, fie la coafăr sau cosmetică. De asemenea, o vizită prin magazine vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi garderoba. O întâlnire neaşteptată provoacă schimbări neaşteptate în programul dumneavoastră. Dacă sunteţi celibatar dorinţa dumneavoastră de a vă manifesta în plan sentimental se va bucura de succes. Viaţa socială are o mare importanţă pentru dumneavoastră căci vă doriţi un câmp larg de manifestare.

Horoscop decembrie 2019- CAPRICORN

Aţi încheiat o acţiune şi parcă nu puteţi sta locului, eventual să savuraţi succesul sau să analizaţi cele întâmplate. Traversaţi o perioadă agitată în plan sentimental. Nu încercaţi să forţaţi lucrurile. În plan profesional nu reuşiţi să vă faceţi prea bine înţeles de cei din jur, dar din fericire sunteţi într-o formă bună, care vă permite să faceţi faţă cu succes tuturor activităţilor în care sunteţi implicaţi.

Horoscop decembrie 2019- VĂRSĂTOR

Relaţiile cu părinţii, cam tensionate în ultima vreme, tind să-şi reia cursul firesc. Vă dovediţi a fi foarte ambiţioşi în privinţa carierei sau a situaţiei financiare. Iniţiativele dumneavoastră se vor bucura de succes, mai ales dacă doriţi să faceţi unele schimbări în domeniul profesional.

Horoscop decembrie 2019- PEŞTI

Ori primiţi o sună de bani pentru munca prestată cu succes (premiu, răsplată, onorariu) ori cumpăraţi ceva costisitor şi mult visat. În această lună s-ar putea să aveţi unele discuţii cu anumite persoane din familie din cauza unor probleme financiare. Deşi veştile pe care le-aţi primit în legătură cu afacerea pe care o aveţi în curs sunt mulţumitoare, dumneavoastră vreţi să faceţi chiar mai multe. Nu duceţi lipsă de energie, dar aveţi tendinţa de a vă apuca de foarte multe lucruri şi timpul vă presează.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
HOROSCOP DECEMBRIE 2019
HOROSCOP DECEMBRIE 2019
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”