Cum slăbeşti în funcţie de zodie?

De la dieta în funcţie de grupa de sânge la cea în funcţie de personalitate, ai de unde alege în momentul în care hotărăşti să slăbeşti.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum slăbeşti în funcţie de zodie?

 Zodiacul, la urma urmelor, este unul dintre cele mai vechi sisteme de clasificare. Şi doar aşa de distracţie, hai să vedem ce spun astrele despre ce dietă funcţionează cel mai bine pentru tine!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Încăpăţânată şi pasionată, te pricepi de minune să începi orice dietă, este mai dificil să te ţii de ea!
Cea mai bună variantă: Un regim intens pe termen scurt pe care să te concentrezi …cel puţin până când te plictiseşti. O competiţie cu altcineva este extreme de benefică. Pentru că nu-ţi place să ieşi pe locul 2!
Încearcă Dieta Atkins!

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Dintre toate semnele zodiacale eşti cea mai predispusă la o viaţă sedentară. Şi uite aşa kilogramele se adună încet-încet!
Cea mai bună variantă: Activitatea fizică regulată şi o atenţie constantă la dieta pe care o urmezi. Sunt şanse mari să urmezi un program de fitness dacă te-ai obişnuit şi obţii rezultate vizibile.
Încearcă Dieta NutriSystem!

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Eşti uşor de distras şi mintea îţi zburdă întruna, aşa că este uşor pentru tine să arzi caloriile în plus.
Cea mai bună variantă: Optează pentru gustări mici şi variate pe care le poţi servi în timp ce faci altceva (citeşti ultimele ştiri, asculţi muzică sau îţi plănuieşti vacanţa).
Încearcă Dieta Disociată!

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii mănâncă pe fond emotional, iubesc gutările seara înainte de culcare şi au tot timpul la îndemână o ciocolată.
Cea mai bună variantă: Eşti foarte ataşat de familie, încearcă să nu pregăteşti tot timpul mese prea bogate în grăsimi. Perseverent şi muncitor, răspunzi pozitiv la orice tip program de fitness pe termen lung.
Încearcă Dieta Rina!

Leu ( 23 iulie – 22 august)

Cordială şi plină de entuziasm, toţi te recunosc uşor după ostentaţia înăscută şi standardele foarte înalte.
Cea mai  bună opţiune: O dietă care să îţi ofere multă libertate şi flexibilitate. Te încântă să mergi la sală şi să te gândeşti cât de bine o să arăţi după ce dai jos kilogramele în plus.
Încearcă Dieta Dukan!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dorinţa de perfecţiune face din Fecioară una dintre zodiile cele mai sensibile în ceea ce priveşte dieta. Ai aşteptări mari, iar dacp dieta nu funcţionează renunţi cu uşurinţă!
Cea mai bună variantă: Vegetarianism sau orice dietă pragmatică, detaliată, care oferă multă îndrumare şi este foarte organizată.

Balanţă (23 seprembrie – 22 octombrie)

Analizezi fiecare detaliu cu atenţie şi este foarte probabil să te răzgândeşti  în privinţa dietei pe care o urmezi, chiar dacă ai rezultate bune.
Cea mai bună variantă: Un partener care să te ajute să mergi mai departe şi să te motiveze, alături de o dietă echilibrată.
Încearcă Dieta Mayo!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti cunoscută pentru abordarea ta de genul totul sau nimic când vine vorba de sală sau dietă. Partea bună este că nici un alt semn din zodiac nu are determinarea ta, atunci când îţi propui ceva faci orice pentru a-ţi atinge scopul.
Cea mai bună variantă: Orice regim alimentar strict care îţi testează limitele şi implică disciplinarea şi detoxifierea organismului.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Îţi plac provocările, să călătoreşti şi să petreci mult timp în natură. Săgetătorii tind să pună kilograme în plus în zona coapselor şi şoldurilor, zone de unde este dificil de îndepărtat.
Cea mai bună variantă: Încearcă să faci cât mai multe drumeţii, în loc să te bazezi pe mersul la sală. În ceea ce priveşte dieta, nici nu te gândi la asta. Încearcă să mănânci cât mai sănătos şi să duci o viaţă activă.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Femeile Capricorn răspund foarte bine la disciplină şi structură. Eşti calmă, cu o mare putere de concentrare şi nu te laşi  influenţată de distracţiile din jur. Tocmai de asta poţi urma fără probleme orice tip de dietă, oricât de restrictivă.
Cea mai bună variantă: O dietă şi un plan de fitness cu accent pe exerciţii uşoare precum yoga sau Pilates pentru a contracara tendinţa de a urma reguli stricte.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti un spirit liber, care face şi încalcă reguli şi vrei ca lucrurile să meargă în felul tău. Pentru Vărsător, o dietă este greu de urmat, din cauza firii sale schimbătoare.
Cea mai bună variantă: Vărsătorul guvernează sistemul circulator şi gleznele, de aceea schiul, alergatul pe bandă sau dansul sunt soluţii excelente pentru tine. Dieta potrivită? Urmează propriul tău regim, dar fii atentă la grăsimi şi abuzul de anumite alimente!

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Cu o fire idealistă şi visătoare, eşti atrasă de dietele care promit rezultate rapide şi ai neapărat nevoie de o structură că să nu începi să mănânci dulciuri din prima zi de dietă!
Cea  mai bună variantă: Exerciţii care te liniştesc ca yoga, căţăratul sau alegatul. Pentru a evita excesele alimentare, optează pentru o dietă echilibrată cu trei mese pe zi.
Încearcă Dieta Ketogenică!
Urmărește CSID.ro pe Google News
HOROSCOP FEBRUARIE 2020
HOROSCOP FEBRUARIE 2020
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”