Cele mai incompatibile zodii. N-ar trebui să fie niciodată împreună!

Iată care sunt cele mai incompatibile zodii care n-ar trebui niciodată să fie împreună! Cel mai bine este să rămână prieteni.
  • Publicat:
Cele mai incompatibile zodii. N-ar trebui să fie niciodată împreună!
Foto: envato

Nu toți nativii din zodiac sunt compatibili și, cel mai probabil, ai experimentat asta pe pielea ta. Dacă te întrebi care sunt zodiile cu care poti face echipă bună, înainte de toate trebuie să știi care sunt zodiile de care să te ferești în cazul în care plănuiești să ai o relație. Iată care sunt cele mai incompatibile zodii care n-ar trebui niciodată să fie împreună!

Berbec și Rac

Berbecii iubesc să ia rapid atitudine când vine vorba de romantism. Ce poate fi mai plăcut decât să te conectezi instant cu partenerul și să acționezi corespunzător? Dar asta nu se întâmplă și pentru nativuk Rac, care este sentimental și are nevoie de mult timp să prindă încredere în persoana de lângă el. Pentru nativul rac, romntismul este o artă. Împreună, ar ajunge la foarte multe compromisuri ca relația lor să funcționeze. Din păcate, în momentul în care amândoi se simt suficient de confortabil unul în preajma celuilalt, nativul Berbec deja și-a asumat că nativul Rac nu este interesat de el și a mers mai departe.

Gemeni și Scorpion, printre cele mai incompatibile zodii

Spirit liber, nativul Gemeni va avea întotdeauna opinii contradictorii, aspect care ar putea scoate din minți nativul Scorpion, care are nevoi să știe permanent unde este și ce face partenerul său. Dacă nu există stabilitate, nativul Scorpion va considera că nu are niciun motiv să investească sentimente într-o relație de lungă durată. Cum ar putea ști dacă nativul Geamăn este de încredere din moment ce mereu este prea impulsiv să fie consistent? Gemenii, pe de altă parte, se simt confortabil în medii dinamice și au nevoie de un partener care să le accepte schimbările de dispoziție și toate comportamentele ciudate.

Capricorn și Săgetător

Dacă ar fi să descriem nativul Capricorn într-un singur cuvânt, acela ar fi „profesionist”. Nativul Capricorn este foarte muncitor, ambițios și mereu pregătit pentru orice situație. Știe exact ce vrea, dar nativul Săgetător este mai degrabă un norocos care profită de șarmul său. Capricornii iubesc regulile și structurile, în timp ce Săgetătorii trăiesc viața așa cum li se așterne. Dacă cei doi parteneri acceptă aceste aspecte, ar putea forma un cuplu puternic, dar dacă nu, amândoi trebuie să accepte că întotdeauna au dreptate.

Taur și Vărsător

Taurul este stabil și previzibil, mai ales când vine vorba de ceea ce-i dictează inima. Ambele zodii sunt zodii fixiste. Pentru Vărsător, să facă lucrurile în aceeași manieră este o rețetă pentru sufocare și plictiseală. u nevoie de originalitate, motiv pentru care partenerul trebuie să îi stimuleze intelectual și artistic. Pentru nativul Taur, asta înseamnă prea multă energie irosită. Odată ce găsesc ceva care funcționează pentru ei, de ce să încerce lucruri noi?

Leu și Pești

Nativul Pește este sensibil și empatic cu cei din jur, în timp ce nativul Leu manifestă iubirea pentru propria persoană și loialitatea celor din jur. Leul iubește să primească atenție, dar nu înțelege nevoia nativului Pește de puțină validare.

Fecioară și Balanță

Nativul Fecioară îți arată cum este viața în realitate fără să te menajeze, iar modul în care o ține în frâu este cu integritate și umor. Cât despre nativul Balanță nu putem spune același lucru, acesta încercând mereu să mai îndulcească lucrurile. Sunt optimiști și cred că totul este posibil câtă vreme lucrează împreună. Dar ce lor li se pare inspirațional, nativului Fecioară i se poate părea plin de naivitate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Top 6 cele mai vesele zodii
Top 6 cele mai vesele zodii
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân