Horoscopul prieteniei: Află care sunt cei mai buni prieteni în funcție de zodie

Vrei să știi care îți sunt cei mai buni prieteni în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut? Iată cu ce zodie poți lega o prietenie pe viață!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Horoscopul prieteniei: Află care sunt cei mai buni prieteni în funcție de zodie
Sursa foto: shutterstock

E nevoie de timp pentru a consolida o prietenie, spun astrele. Dar tot ele îți sar în ajutor și îți arată cu cine poți fi compatibil din punct de vedere amical, în funcție de zodie. 

Compatibilitatea prieteniei: află cine îți poate fi prieten în funcție de semnul astral

Berbec: Gemeni și Săgetător

Când vine vorba de prietenie, Berbecul gravitează în jurul celor care se bucură de spontaneitate și aventură. Poate lega o prietenie pe viață cu Gemenii și cu Săgetătorul, aceste două semne zodiacale având, de asemenea, energii debordante.

Taur: Rac și Fecioară

Taurul este un semn de pământ și are nevoie de tot, inclusiv de companie bună pentru a putea rămâne ancorat în realitate. Prietenia cu un Rac s-ar putea dovedi cu adevărat puternică și rar întâlnită. Dar și cu o Fecioara poate rezona nativul din Taur, în special când vine vorba de pragmatism sau gusturi comune.

Gemeni: Berbec și Leu

Gemenii sunt puși mereu pe distracție, se pot plia pe orice situație și sunt extrem de sociabili. Poate lega instantaneu prietenii de lungă cu durată cu Berbecul și cu Leul, iar legăturile dintre ei pot fi cu adevărat magice.

Rac: Taur și Pești

Racul este sensibil și dedicat. Poate fi extrem de compatibil cu Taurul și cu Peștii, ambele semne având laturi sensibile și grijulii, asemeni Racului.

Leu: Gemeni și Balanță

Leul este mereu plin de viață și într-o continuă dinamică. Va rezona cu Gemenii și cu Balanța și va lega relații cu adevărat magnetice. Cu toții iubesc mândria și împreună pot forma un trio expansiv și puternic.

Fecioară: Taur și Capricorn

Fecioara este extrem de inteligentă și are un ochi orientat la detalii. Îi place să se înconjoare de persoane la fel de curioase care sunt atrase de multe nuanțe ale vieții. Care pot fi aceste persoane? Nativii din Taur și din Capricorn! Ambelor semne le place să exploreze viața sub toate formele ei.

Balanță: Leu și Vărsător

Balanța cântărește constant totul, este foarte analitică și vrea să asigure mereu echilibru și stabilitate. Fermecătoare și plăcută, va putea lega prietenii cu ușurință cu Leul și cu nativul Vărsător. Aceștia vor aprecia puterea sa socială și conversațiile încântătoare.

Scorpion: Capricorn și Pești

O prietenie cu un nativ din Scorpion va fi construită doar pe intuiție și sentimente. Capricornul și Peștii pot fi tovarăși excepționali pentru acesta. Prietenia lor nu va avea termen de comparație.

Săgetător: Berbec și Vărsător

Plin de viață și de fler, nativul Săgetător iubește să îi amuze pe cei din jur cu povestirile sale uimitoare. Berbecul și Vărsătorul îi pot fi prieteni senzaționali pentru că sunt la fel de calzi ca el.

Capricorn: Fecioară și Scorpion

Nativul născut în Capricorn este ambițios, întreprinzător și direct, de aceea nu dorește să piardă timpul cu oameni care nu sunt asemeni lui sau nu se ridică la standardele sale. Fecioara și Scorpionul pot merita atenția lui, iar prietenia cu aceștia se poate dovedi una solidă.

Vărsător: Balanță și Săgetător

Foarte uman în tot ceea ce face, Vărsătorul poate fi numit „vindecătorul” zodiacului. Balanța și Săgetătorul pot fi prieteni de nădejde pentru nativul Vărsător, pentru că îi încurajează sensibilitățile și îi sunt alături necondiționat, oricând, oricum.

Pești: Rac și Scorpion

Peștii sunt într-o continuă visare și trăiesc în propria lume, fapt ce îi poate face extrem de flexibili și de ușor de adaptat. Racul și Scorpionul pot fi prieteni excelenți pentru Pești, deoarece îi mai aduc cu picioarele pe pământ din când în când.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân