Horoscop: Parfumul potrivit fiecărei zodii, află aroma ideală pentru personalitatea ta

Nu ai descoperit încă aroma de parfum ideală pentru tine? Iată câteva informații prețioase pe care experții în astrologie ți le pun la dispoziție!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Horoscop: Parfumul potrivit fiecărei zodii, află aroma ideală pentru personalitatea ta
Sursa foto: Shutterstock

Aroma parfumului pe care-l porți zilnic spune multe despre personalitatea ta. Experții în astrologie îți recomandă parfumul ideal, în funcție de zodia ta. De la arome fresh, de citrice, și până la arome florale sau cu texturi puternice, parfumurile pe care le alegem pot dezvălui ce fel de personalitate avem.

Dacă ești adepta aromelor fresh, de citrice, cu siguranță ești o fire energică și plină de viață. În cazul în care preferi aromele florale, atunci personalitatea ta este una jucăușă și romantică.

Iată ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie conform astrologului Anna Kovach:

Parfumul ideal pentru zodia Berbec

Această zodie de foc și îndrăzneață ar trebui opteze mai mult pentru parfumurile cu note „spicy”, precum scorțișoara. Aceste arome sunt ideale pentru persoanele îndrăznețe, curajoase și active, așa cum numai un Berbec poate fi.

Aroma de liliac este potrivită pentru cei din zodia Berbec. Această mireasmă oferă o senzație de calm și este ideală pentru o persoană energică și mereu activă precum Berbecul.

Parfumul ideal pentru zodia Taur

Una dintre cel mai bine îmbrăcate zodii, Taurul, are nevoie de un parfum cât mai sofisticat. Specialiștii în astrologie sunt de părere că persoanele din această zodie ar trebui să opteze pentru parfumuri cât mai discrete, dar în același timp elegante.

Fiind semne de pământ, Taurii preferă aromele cât mai apropiate de cele naturale. Aroma de migdale și vanilie li s-ar potrivi foarte bine acestor semne ale zodiacului. Totodată, parfumurile cu aromă de ciocolată sau vată de zahăr pot fi o alegere foarte bună pentru cele mai gurmande zodii.

Parfumul ideal pentru zodia Gemeni

Persoanele din această zodie au în permanență nevoie de arome noi, care să-i surprindă de fiecare dată. Notele de nufăr sau orice alte arome greu de deslușit se află printre preferințele Gemenilor.

Pot opta și pentru parfumurile cu note de flori albe, lămâie sau chiar mentă.

Parfumul ideal pentru zodia Rac

Este bine cunoscut faptul că cei din zodia Rac preferă aromele de vanilie, ciocolată sau cafea. Familiști din fire, aceștia preferă acele arome care să-i ducă cu gândul la căminul lor și la confortul resimțit alături de familie.

În micile momente de evadare, aceștia preferă arome acvatice care să-i transpună direct într-o călătorie lungă pe malul mării.

Parfumul ideal pentru zodia Leu

Cea mai dramatică zodie din horoscop și cu o mare dorință de atenție, Leul, preferă aromele cu care să atragă atenția din plin. Parfumurile scumpe, cu note opulente sau orientale, sunt printre preferințele Leului.

De asemenea, notele citrice, precum cele oferite de portocală sau lămâie, oferă o stare de bine Leului, iar personalitatea acestuia va începe treptat să strălucească din plin.

Parfumul ideal pentru zodia Fecioară

Această zodie, una practică și sensibilă, va prefera mereu parfumurile simple și naturale. Aromele naturale de frunze de ceai sau de ierburi o va duce pe Fecioară cu gândul la roua dimineții.

Fiind un semn de pământ, Fecioara va fi întotdeauna atrasă de parfumul pinului. Toate aromele care o duc cu gândul la natură se află printre preferințele acestei zodii.

Parfumul ideal pentru zodia Balanță

Fire romantică, Balanța va prefera mereu acele arome fructate, romantice și cât mai feminine. Bineînțeles că Balanțele vor alege un parfum cu note de trandafir. Doar este simbolul romantismului, nu?

Pe lângă această aromă florală, Balanța poate include pe lista ei de preferințe și note de iasomie sau violete, combinate cu diverse fructe.

Parfumul ideal pentru zodia Scorpion

Scorpionul este asemănat cu acea persoană pasională și mereu loială. Pentru a ieși rapid în evidență și pentru a-și face simțită mereu prezența, Scorpionul are nevoie în permanență de o aromă îndrăzneață, precum cea de iasomie sau de fructe exotice de papaya ori ananas. Mai mult de atât, Scorpionii pot opta și pentru arome lemnoase sau scorțișoară.

Parfumul ideal pentru zodia Săgetător

Acest semn zodiacal impulsiv, dar spiritual în aceeași măsură, ar trebui să ia în considerare un parfum de nișă precum eucaliptul. Cele mai potrivite arome pentru acești nativi includ note lemnoase, dar și de citrice.

Parfumul ideal pentru zodia Capricorn

Fără îndoială, parfumul preferat de acești nativi este cel de vanilie. Cei născuți sub această zodie sunt extrem de muncitori și de încredere. Din acest motiv sunt atrași de parfumul vaniliei. Vanilia este un ingredient foarte comun, dar puternic, plăcut și care creează o oarecare dependență.

Parfumul ideal pentru Vărsător

Vărsătorii sunt considerați inovatorii și intelectualii zodiacului. Aceștia uimesc mereu cu inteligența de care dau dovadă și li se potrivește de minune parfumul cu note intense de cuișoare. Acest condiment înțepător și puternic este perfect pentru cei născuți în această zodie. Pot amesteca notele puternice de cuișoare cu arome ușor lemnoase sau picante.

Parfumul ideal pentru zodia Pești

Sunt acele persoane mereu în contact cu trăirile lor. Aceștia au o intuiție bună, ceea ce înseamnă că personalitățile lor se îmbină frumos cu un parfum calmant, precum cel de lavandă.

Aroma de lavandă îi calmează instant pe nativii din această zodie, dar dacă doresc o schimbare pot alege parfumuri cu note de ceai verde, măr sau rozmarin.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân