Horoscop săptămânal 28 septembrie- 4 octombrie 2020

Află ce prezic astrele: horoscop săptămânal 28 septembrie- 4 octombrie 2020. Berbecii au nevoie de odihnă, iar Taurii se bucură de un câștig financiar.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Horoscop săptămânal 28 septembrie- 4 octombrie 2020
Horoscop săptămânal 28 septembrie- 4 octombrie 2020

Află ce prezic astrele: horoscop săptămânal 28 septembrie- 4 octombrie 2020.

Horoscop săptămânal 28 septembrie- 4 octombrie 2020

BERBEC

Ar fi bine să amânați afacerile planificate pentru această săptămână, pentru că este posibil să întâmpinați dificultăți de comunicare. Aveți de pus la punct multe alte aspecte. Este bine să nu vă pierdeți în detalii, pentru a vă rămâne timp și de odihnă.

TAUR

În această săptămână sunteți tentat să vă opuneți aspirațiilor afective sau să deturnați cursul acestora. Pe parcurul săptămânii primiți vești bune despre aprobările pe care le așteptați sau aveți parte de un câștig important din punct de vedere financiar.

GEMENI

Veți reuși să vă faceți planuri pentru a finaliza cu succes toate proiectele la care lucrați de ceva timp. Sunteți mai afectuos ca oricând și simțiți nevoia de a vă exprima sentimentele la adevărata lor intensitate.

RAC

Este o săptămână a surprizelor. N-ar fi exclus ca cineva din familie să se implice cu succes în rezolvarea problemelor dumneavoastră de serviciu. Este un moment de progres în relația de suflet. Totul pare să evolueze în direcția sperată și simțiți că toate vă merg strună, fără piedici.

Horoscop săptămânal 28 septembrie- 4 octombrie 2020

LEU

Accentul din această săptămână va cădea pe relațiile de parteneriat, care este posibil să se prezinte în noi variante. Este un moment în care munciți mult la serviciu, aveți o stare de conștiincoztate care vă pune într-o lumină favorabilă față de ceilalți din colectiv.

FECIOARĂ

Apar modificări neprevăzute în programul dumneavoastră de lucru și trebuie să vă adaptați cât mai repede. S-ar putea să aveți zile obositoare. Este o săptămână agitată, pentru că aveți o mulțime de treburi de rezolvat. Sunteți prea nervos și vă ocupați de toate într-un mod impulsiv.

Horoscop săptămânal 28 septembrie- 4 octombrie 2020

BALANȚĂ

Este o săptămână rodnică, ce vă inspiră multă siguranță pe plan financiar. Aveți șansa unor cumpărături utile prin care vă măriți confortul casnic. Aveți parte de o săptămână activă. Fie că veți călători, fie că veți începe o activitate nouă, se pare că astrele vă avantajează din nou.

SCORPION

Persoana iubită este alături de dumneavoastră și vă învăluie cu multă afecțiune. Este o săptămână ideală pentru a vă îndrăgosti. Stați foarte bine în plan financiar, ceea ce vă permite să vă cumpărați orice vă atrage, chiar și fără să aveți neapărat nevoie de acel lucru.

Horoscop săptămânal 28 septembrie- 4 octombrie 2020

SĂGETĂTOR

Vi se propune o colaborare care ar putea determina o schimbare importantă în viața dumneavoastră. Consultați-vă cu partenerul de viață. Totul v-ar putea merge din ce în ce mai bine, cu o condiție: să nu vă mai subapreciați propriile forțe și propria valoare.

CAPRICORN

V-ați făcut multe planuri pentru această săptămâmă, însă puține dintre ele le veți putea duce la bun sfârșit. Solicitările familiale vă răpesc tot timpul. Sunteți foarte deschis în relațiile cu ceilalți, sunteți un coleg plăcut de toată lumea și mulți vor conta pe ajutorul dumneavoastră.

VĂRSĂTOR

Intuiția vă ajută în această săptămână să faceți schimbări importante la locul de muncă, dar e necesară și sacrificarea timpului liber. Nu ați terminat o sarcină urgentă și trebuie să vă consumați o mare parte din această perioadă pentru a mai rezolva câte ceva la planul restant.

PEȘTI

Lumea vă întâmpină cu alt aer în această săptămână, primiți laude și aprecieri sincere, pentru că ați realizat ceva măreț. Puteți deveni liderul unei colectivități sau cel puțin să vă impuneți mai mult la serviciu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Horoscop săptămânal 2020, octombrie
Horoscop săptămânal 2020, octombrie
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”