Sofia, cel mai popular nume romanesc? 4 vedete care si-au botezat copiii Sofia

Sofia este unul dintre numele preferate ale vedetelor noastre caci, dupa cum am observat in ultima vreme, tot mai multe il aleg pentru a-si boteza fetitele.
Sofia, cel mai popular nume romanesc? 4 vedete care si-au botezat copiii Sofia
Sofia, cel mai popular nume romanesc? 4 vedete care si-au botezat copiii Sofia

Sofia este unul dintre numele preferate ale vedetelor noastre caci, dupa cum am observat in ultima vreme, tot mai multe il aleg pentru a-si boteza fetitele. Provenind din limbea greaca, Sofia inseamna intelepciune, iar vedetele noastre l-au asociat, de cele mai multe ori, cu Maria.

Iata 4 vedete din Romania care au ales sa-si boteze fetitele cu numele Sofia.

1. Dana Nalbaru si Dragos Bucur – cei doi s-au casatorit in 2005, iar la inceputul lunii ianurie 2007 s-a nascut Sofia. Mamica s-a implicat in lansarea unor DVD-uri despre cresterea, hranirea si educarea celor mici pe cand Sofia era un bebelus.

2. Andreea Banica – fetita cantaretei, Sofia Maria, a venit pe lume la inceputul lunii mai, in 2009. Fericitul eveniment s-a produs la aproape un an de la casatoria parintilor ei, Andreea Banica si managerul ei, Lucian Mitrea. Cei doi au avut inainte o relatie de 13 ani.

3. Andreea Spataru – modelul a adus pe lume o fetita in iulie 2009, indeplinindu-si astfel doua mari dorinte: aceea de a fi mamica tanara si de a naste in Statele Unite. Micuta a fost botezata Maria Sofia si a venit pe lume intr-o clinica de lux din Miami

4. Dan Cruceru – prezentatorul Povestirilor Adevarate de la Acasa Tv a devenit tata in vara acestui an, mai exact in luna august. Fericitul tatic a asistat la nasterea Sophiei Maria si imediat ce a primit permisiunea de a o lua in brate a verificat-o atent pentru a se asigura ca totul este in regula.

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive