Magda Vasiliu, o mamica fericita in luna indragostitilor

In februarie anul viitor, Magda Vasiliu isi asteapta cu emotie bebelusul. Cum acesta preconizeaza sa se nasca pe data de 20, vedeta de la Prima TV crede ca familia va avea doi Varsatori: micutul si taticul.
13.10.2009
Magda Vasiliu, o mamica fericita in luna indragostitilor
no title

In februarie anul viitor, Magda Vasiliu isi asteapta cu emotie bebelusul. Cum acesta preconizeaza sa se nasca pe data de 20, vedeta de la Prima TV crede ca familia va avea doi Varsatori: micutul si taticul.

„Ne doream acest copil. Si nu a fost o surpriza cand am aflat ca sunt insarcinata”, povesteste Magda Vasiliu. „Eu am 34 de ani si doar n-o sa fac copii la 45, cu alte cuvinte era timpul pentru acest eveniment.” Magda si sotul ei au aflat vestea inainte sa plece in concediu.

„Tocmai ne faceam bagajele sa ajungem in Egipt, cand am vazut ca testul de sarcina a iesit pozitiv. Asa ca in vacanta din aceasta vara am fost extrem de cuminte. Am stat la soare doar dimineata, am ales toata mancarea cu foarte multa grija. Pot sa spun ca inainte de sarcina mai uitam sa plec de pe plaja si ma trezeam si in mijlocul zilei sub un soare arzator.”

Magda nu vrea sa pregateasca din vreme camera copilului si inca nu stie cum o sa nasca. „Sunt hotarata sa ascult decizia medicului la care merg, asa ca il las sa hotarasca. Am ascultat o multime de povesti contradictorii, ca orice gravida cred, si sunt destul de demoralizante. Motiv pentru care n-o sa ma mai iau dupa o parere sau alta.”

Desi nu stie cum va naste, are cateva principii in privinta educatiei copilului. „Cred ca o sa fiu o mama severa. Mama mea m-a crescut cu multe reguli. Spre exemplu, nu aveam voie sa plec in oras daca nu imi faceam ordine in camera. Insa acest comportament mi-a oferit mie puterea de a fi disciplinata, lucru extrem de important acum. Asa ca ii multumesc mamei pentru comportamentul adoptat si sper ca si eu sa fiu la fel in relatia cu viitorul meu copil”, spune Magda.

Cat priveste serviciul, prezentatoarea de la Prima TV nu are nici o problema sa stea multe ore in redactie.

„M-am obisnuit cu acest program, face parte din mine. Din fericire, pana acum sarcina a mers foarte bine, am fost ferita de greturi, de stari de ameteala sau de somnolenta extrema.”

Cand vine acasa, o asteapta pisicuta ei, pe care o are de 10 ani, si doi caini. „Animalutele vor sta cu noi si dupa ce se naste copilul. Firesc, nu vor ajunge in patutul bebelusului, dar cred ca pentru orice copil e ideal sa stea alaturi de animale de casa. Pe langa faptul ca va creste frumos, va avea si o imunitate excelenta”, crede Magda.

Citeste si Pregatita pentru modificarile pe care le aduce o sarcina?


Foto:
Cristina Nichitus

Andreea Groza
Andreea Groza

Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat.
Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm ... citește mai mult

Dialogul din burtica mamei e posibil? DA!
Dialogul din burtica mamei e posibil? DA!
Recomandare video
Dr. Răzvan Stavri, SANADOR: cum se tratează eventrația sau hernia incizională