Cool girl

Funny, Sexy, Crazy… iata cuvintele care o definesc cel mai bine pe superstarul pop Gwen Stefani. Cu parul blond si celebrele bucle punk sau coafurile sofisticate, cu buzele intotdeauna de un rosu aprins, cu tinute fanteziste, Gwen preia stafeta de l
  • Publicat:
Cool girl
Cool girl

Gwen Stefani, o tanara foarte energica, a aparut pe piata muzicala in 1987, ca vocal sexy al trupei No Doubt. „Don’t speak”, unul dintre cele mai tari hituri, nominalizat la Premiile Grammy, propulseaza trupa in topuri. Videoclipul piesei, fiind superdifuzat, aduce tinerei soliste si trupei tot mai mult succes si fani. Si alte piese precum „Spiderwebs” si „Just a girl” ajung number one in topul Billboard. Din acest moment, norocul le surade celor de la No Doubt, ei reusind sa atraga tot mai mult atentia atat casei de discuri Interscope Records, cat si publicului de pretutindeni. Gwen nu ofera insa subiecte revistelor de scandal. Viata amoroasa nu ii este deloc tumultoasa, doar doi barbati sunt cap de afis: Tony Kanal, fost iubit si coleg la No Doubt, si actualul sot, solistul trupei rock Bush, Gavin Rossdale.

Just a Gwen
Imaginea de femeie model o „coafeaza” de minune pe Gwen. Aceasta alaturare s-a produs o data cu imnul antisexist „Just a girl” din ’95, cu care a capatat automat faima. Jumatate rebela in pantaloni de scandal si jumatate Marilyn Monroe postapocaliptica, iata cele doua parti care alcatuiesc imaginea reginei cool. Look-ul ei provocator a evoluat de-a lungul anilor, incepand din liceu, cand ii placea sa-si creeze singura hainele si pana la turneele cu No Doubt, cand obtinea cel mai tare efect cu buclele sale punk. Situatia se schimba, insa, o data cu filmarile videoclipurilor, cand Gwen intra in contact cu stilistii. De asemenea, este incurajata si de sotul ei, care a sfatuit-o sa se imbrace mai in pas cu moda. Astfel devine interesata de couture. „Adio pantalonilor galbeni mulati pe care sotul meu i-a urat din tot sufletul”, se amuza celebra cantareata cand vorbeste despre experimentele cu privire la outfit-urile cu care suntem deja obisnuiti.

I’am a lucky girl
Despre look-ul sau, Gwen are o parere destul de buna, dar se intampla ca, in anumite perioade, sa nu se afle intr-o forma de invidiat. Fizicul a fost atent lucrat, inca de la 12 ani, cu dieta si sport. Imaginea unei bunici cu o greutate impresionanta se pare ca are o contributie la splendida silueta pe care o etaleaza. „Daca ma simt grasa si urata nu parasesc casa. Stiu ca nu va dura o vesnicie, si voi reveni la forma initiala.” In momentele cu adevarat dificile apeleaza la scrisorile si felicitarile primite de la mama sa, o femeie adorabila, „care te face sa-ti deschizi sufletul“, si astfel toate trec mai usor. „Nu ma pot plange, cata vreme am aceasta familie incredibila. Am totul. Nu vreau sa ma laud, dar am fost binecuvantata.” Cat despre celebritate „este un lucru greu de descris inainte de a fi experimentat, trait pe pielea ta. Nimeni nu te pregateste pentru asta.” Ea insa se pare ca e…

„My marriage is my marriage and for anyone to have an opinion about it,
they can f**k off.”

Gwen nu se pricepe doar la muzica, ci are si un simt dezvoltat al business-ului.
Si-a extins gama vestimentara, adaugand noi accesorii precum talismane pentru telefoane mobile, camere de luat vederi personalizate, posete, tricouri, lenjerie intima, articole de papetarie, camere foto HP R607, o linie mai accesibila a Harajuku Lovers si, mai nou, o linie de tricouri cu emblema „Lamb” (Love.Angel.Music.Baby) dupa radiografia degetului rupt al lui Tony Kanal, fost iubit, coleg de trupa si bun prieten. „Am de gand sa fac o serie de tricouri sub numele Broken, care sa aiba ca imprimeu radiografia.” Se pare ca Gwen nu inceteaza sa surprinda in stilul deja consacrat. Totul, insa, are legatura cu Harajuku, mai exact cu un cartier specializat de shopping din Tokyo. Aici, tinerii vin cu placere pentru ca este un loc cool, si pentru ca au posibilitatea sa-si exprime prin moda simtul dezvoltat al stilului. „Cand am fost prima oara acolo, parea ca acasa, parea o alta planeta, adica aceea pe care eram destinata sa fiu”. O poate contrazice cineva?!

Dupa 17 ani de No Doubt, membrii trupei s-au hotarat sa faca pauza si sa inregistreze niste piese pe cont propriu. „Ne-am decis sa lucram cu oameni noi, dar sa revenim la trupa”, spune Gwen. In continuare, insa, diva se bucura de succes. Nominalizarea la Premiile Grammy de anul trecut cu Love.Angel.Music.Baby, prima sa realizare solo, este o dovada in plus ca are talent. Gwen primeste votul pentru „cea mai importanta vedeta pop rock feminina a ultimului deceniu”.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Vedetele isi fac de cap
Vedetele isi fac de cap
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân