Cine incape in hainele din liceu si la 40 de ani este ferit de boli grave

Norocoasele care reusesc ca la 40 de ani sa se poata imbraca in hainele din liceu sunt cu 85% mai ferite de bolile grave decat restul.
  • Publicat:
Cine incape in hainele din liceu si la 40 de ani este ferit de boli grave
no title

Norocoasele care reusesc ca la 40 de ani sa se poata imbraca in hainele din liceu sunt cu 85% mai ferite de bolile grave decat restul.

Emisiunea „Ce se intampla, doctore”, de sambata, de la ora 10, de la Pro Tv porneste de la aceasta concluzie a unui studiu britanic si aduce toate argumentele pentru care fluctuatia in greutate nu este sanatoasa.

Cel mai bun exemplu de greutate constanta este Monica Davidescu, actrita care are aceeasi greutate de 20 de ani. Telepsectatorii Pro Tv vor face o calatorie molipsitoare prin obicieiurile si stilul de viata al actritei si vor incepe cu o vizita la cabina de costume de la teatru unde Monica are costume de peste 10 ani pe care le poarta si acum in piesele in care joaca.

Vegetariana convinsa de ani de zile, Monica ii va avea alaturi pe telespectatorii Pro Tv la cumparaturi si le va arata cosul ei de produse din care nu lipsesc niciodata legumele, fructele, soia si diverse produse naturiste.

Monica Tatoiu si Beatrice Rancea sunt invitate in emisiunea prezentata de Oana Cuzino sa vorbeasca despre viata de dupa divort, despre cum s-au refacut dupa o casatorie esuata si de unde si-au luat puterea de a mai spune „da” si a doua oara. Cele doua femei puternice vor marturisi telespectatorilor Pro Tv greselile pe care le-au facut in prima lor casnicie si cum au evitat ca ele sa se repete si in a doua casatorie.

Emisiunea de sambata aduce si o veste buna pentru femeile care isi doresc buze carnoase si apetisante fara insa a apela la operatie estetica. Un make-up artist de la Dior, Adriana Haloiu, si unul de la Guerlain, Nicoleta Gheorghe le vor arata telespectatoarelor interesate cateva trucuri de machiaj si vor povesti despre culorile si texturile de ruj care se poarta anul acesta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân