Rozătoarele: mici prieteni pufoşi şi foarte drăgălaşi

Rozătoarele, aceste animăluţe mici sunt extrem de inteligente, simpatice, sociabile, afectuoase şi se înţeleg de minune cu copiii. Aşa se explică prezenţa lor în casele oamenilor ca animal de companie. Sunt uşor de îngrijit, însă e important ca înainte de a aduce acasă o pufoşenie mică rozătoare să te decizi ce rasă îţi doreşti şi să fii cât de cât în temă cu responsabilităţile ce îţi revin în creşterea şi îngrijirea ei. Echipamentul şi hrana necesară vor fi achiziţionate înainte sau odată cu micul patruped rozător.

Aceste animăluţe mici sunt extrem de inteligente, simpatice, sociabile, afectuoase şi se înţeleg de minune cu copiii. Aşa se explică prezenţa lor în casele oamenilor ca animal de companie. Sunt uşor de îngrijit, însă e important ca înainte de a aduce acasă o pufoşenie mică rozătoare să te decizi ce rasă îţi doreşti şi să fii cât de cât în temă cu responsabilităţile ce îţi revin în creşterea şi îngrijirea ei. Echipamentul şi hrana necesară vor fi achiziţionate înainte sau odată cu micul patruped rozător.    

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Diana Ionescu: laserul în parodontoză și alte afecțiuni stomatologice
Recomandări: