Pentru iubitorii de pisici: 5 rase de top

Cea mai frumoasa pisica este cea de acasa, crede orice iubitor al delicatelor feline. Dar pe plan international exista cateva rase considerate cele mai frumoase, pentru ca au caracteristici rare.
17.09.2009
Pentru iubitorii de pisici: 5 rase de top
no title

Cea mai frumoasa pisica este cea de acasa, crede orice iubitor al delicatelor feline. Dar pe plan international exista cateva rase considerate cele mai frumoase, pentru ca
au caracteristici rare.

Chartreux
Franta a adoptat aceasta rasa cu blana albastra. Capul rotund se ascute spre un bot subtire, iar aceste caracteristici dau pisicilor Chartreux aspectul de zambet. Comportamentul
lor este asemanator cainilor.

La Perm
O pisica cu parul cret si extrem de afectuoasa care isi copleseste stapanii cu atentia ei. Pisica are cea mai carliontata blana pe partea inferioara a corpului, pe gat si la baza urechilor.

Angora turceasca
Este foarte agila si cand se afla in miscare pare ca pluteste. Are muschii bine conturati, iar blana este fina, de lungime medie si tinde sa se onduleze. In jurul gatului, blana formeaza un guler bogat.

Chausie
Pisica de jungla este o rasa utilitara. Cantareste intre 8 si 15 kg si rasa a fost omologata abia in 1995. Rasa Chausie este recunoscuta pentru viteza uimitoare si saltul vertical de peste 2 metri.

Sphynx
Nu are blana, iar pielea de pe nas reflecta culoarea pielii de pe corp. Pielea trebuie sa aiba aspectul pielii tabacite, acoperite cu un par fin, insesizabil. Cutele trebuie sa fie prezente si la adulti, nu numai la pui.

Citeste si Un da hotarat animalelor de casa!

La Perm

Angora turceasca

Chausie

Sphynx

Ce greseli sa nu faci cand ai pet!
Ce greseli sa nu faci cand ai pet!
Cel mai nou articol Video:
Ce câștigăm dacă ne ridicăm privirea din telefoane?