Păcănele online gratis – Istoric și procesul de dezvoltare

15.11.2020 |
Păcănele online gratis – Istoric și procesul de dezvoltare

Sloturile sunt de departe cel mai popular joc de cazinou disponibil, acest lucru se datorează simplității sale, deoarece tehnic nu există opțiuni pe care să le puteți face care să afecteze direct rezultatul jocului.

Aceste jocuri ocupă majoritatea unui etaj de jocuri de cazino, iar cazinourile online au întotdeauna mai multe păcănele ca more dice roll slot decât orice alt joc. Aceasta înseamnă că veți găsi cu siguranță un joc de slot care să se potrivească stilului dvs., deoarece dezvoltatorii au creat sloturi în aproape toate temele posibile.

Istoria sloturilor

Jocurile cu sloturi au o istorie bogată, cu origini în Brooklyn, New York. Jocul a fost inventat în 1891, dar nu mașina de sloturi care se găsește astăzi în cazinouri. În schimb, era un prototip care se baza pe mâinile găsite în poker.

Acest lucru i-a adus pe jucători și, în curând, părea că a câștigat popularitate peste noapte; cu toate acestea, nu a oferit nicio plată în numerar, în schimb, cei care au câștigat au putut să pretindă ceva oferit la bar, cum ar fi bere, trabucuri sau alte băuturi, dar ceea ce au obținut s-a bazat pe rezultat.

În aceeași perioadă, între sfârșitul anilor 1880 și începutul anilor 1890, a fost inventată o altă mașină, care a încorporat o configurație cu trei role care conținea 5 simboluri. Cu toate acestea, principala diferență între această mașină și cea din Brooklyn, a fost că prezenta o plată în numerar cu un jackpot de 50 de cenți. Acest lucru poate suna ca nimic, dar rețineți că acest lucru a fost în urmă cu peste un secol. Această mașină a fost instalată într-o varietate de frizerii, saloane, bowling și chiar bordeluri.

Primul slot machine

Prima mașină slot complet electromecanică a fost inventată în 1963 de Bally, iar aceasta a fost mașina care a făcut jocul atât de popular. A fost prima de acest fel și a reușit să plătească 500 de monede fără a fi nevoie să contacteze un însoțitor.

Sloturile au parcurs un drum lung, iar majoritatea jocurilor jucate online sunt excepționale, cu imagini uimitoare și coloane sonore grozave.

În acest ghid, vom discuta despre sloturile online, împreună cu regulile, diferitele variante, strategii și multe altele.

Jucați sloturi online

Jucarea sloturilor online a devenit ușoară, deoarece există mii de cazinouri online împrăștiate pe internet, majoritatea oferind sute de jocuri slot. Jocurile cu sloturi pot fi selectate în funcție de dezvoltator, temă, numărul de linii de plată, role și multiplicatori.

Cu toate acestea, unele sloturi sunt semnificativ mai bune decât altele, astfel încât o căutare rapidă vă va oferi unele dintre cele mai bune jocuri. De asemenea, vă ajută să știți ce căutați, în loc să vă îndreptați către un cazinou și să selectați aleatoriu un slot, să îl jucați gratuit și să decideți că nu vă place, în timp ce această abordare funcționează, timpul în care găsiți ce căutați, este posibil să fi îmbătrânit cu cinci ani.

Cel mai bun lucru despre sloturile online este că pot fi jucate oriunde, acest lucru se datorează dezvoltatorilor care le fac compatibile, ceea ce înseamnă că puteți folosi un smartphone sau o tabletă pentru a vă juca în timp ce vă deplasați. Confortul care vine împreună cu acesta îl face mai atractiv pentru jucătorii ocazionali care cel mai probabil caută ceva de făcut în timp ce stau în jur. Sloturile online pot fi, de asemenea, redate gratuit, ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă înregistrați pe o platformă online, tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet bună și un browser care acceptă Flash sau HTML5.

Popularitatea sloturilor online

Jocul de sloturi online este în prezent cel mai popular mod de a juca, mai ales că îl poți face oriunde. Dacă doriți să jucați pe bani reali, asigurați-vă că cazinoul pe care l-ați ales are metodele bancare necesare și citiți întotdeauna termenii și condițiile înainte de a fi de acord cu orice.

Un alt factor important pe care va trebui să-l aveți în vedere este dacă cazinoul este sau nu licențiat cu o autoritate legitimă, cum ar fi Kahnawake Gaming Commission sau UK Gambling Commission. De asemenea, ar trebui să existe un certificat de aprobare de la o agenție de testare terță autorizată, cum ar fi eCOGRA. Acest lucru vă va asigura că jocurile pe care le jucați sunt complet corecte și că sunt aleatorii. Urmând pașii menționați mai sus, puteți fi sigur că veți avea experiențe de joc pozitive.

Cum să începeți

Dacă doriți să începeți, procesul este destul de simplu. Există o mulțime de cazinouri online disponibile în Canada, care vă vor oferi o gamă largă de jocuri slot care pot fi jucate instantaneu. Aceste jocuri folosesc tehnologia Flash Streaming, precum și HTML5, care vor înlocui tehnologia Flash până la sfârșitul anului 2021.

Înainte de a încerca să accesați un joc, asigurați-vă că browserul pe care îl utilizați poate deschide jocul, browserele precum Google Chrome, Safari și Mozilla Firefox sunt opțiuni excelente, deoarece nu veți avea probleme cu acestea.

Ce înseamnă asta pentru dvs. este că veți putea accesa un slot la alegere de pe orice dispozitiv mobil sau computer desktop, indiferent de locul în care vă aflați în Canada. Dacă doriți să jucați sloturi instantaneu, găsiți un cazinou, vom recomandă câteva mai jos, conectează-te, accesează secțiunea jocuri, selectează fila etichetată ca slot și găsește jocul pe care vrei să îl joci, este atât de ușor. În general, jocurile cu sloturi se încarcă fără solicitări dacă utilizați browserul web corect.

Vă recomandăm următoarele cazinouri datorită selecțiilor și bonusurilor lor grozave.

Jackpot City – Acest cazinou oferă un meci de depozit de 100% până la 1600 USD

Spin Palace – Acest cazinou oferă un meci de depozit de 100% până la 1000 USD

Ruby Fortune – Acest cazinou dispune de 100% depozit de până la 750 USD

Royal Vegas – Acest cazinou oferă un depozit de 100% până la 1200 USD

PlayAmo – Acest cazinou oferă un meci de depozit de 100% până la 1500 USD

Cazinou Betway – Acest cazinou oferă un meci de depozit de 100% până la 1500 USD

Cazinoul menționat este minunat pentru începători, deoarece vă oferă suficiente credite bonus pentru a vă menține jocul mult timp.