Cofetăria care face brioșe năzdrăvane cu glazuri… senzuale

O cofetărie din Tucson (Arizona) a aprins spiritele pe Facebook după ce a postat câteva imagini cu noile prăjituri făcute în laborator – brioșe cu topping în formă de... vagin și penis.
13.11.2020

Inițial, cofetarii au vrut doar să se amuze preparând aceste brioșe „buclucașe”, dar clienții au început să le ceară în cofetărie, așa că specialiștii s-au pus pe treabă. O astfel de brioșă costă 3 dolari și poate fi personalizată.

În urma cererii crescute, cofetarii s-au adaptat și acum prepară și brioșe cu penisuri, de diferite culori și cu diferite gusturi.

Organele genitale decorative sunt preparate din pastă fondantă și perfect comestibile.

Mi-a venit ideea de Sfântul Valentin, când am făcut un tort în formă de penis pentru iubita mea. Și m-am gândit… hmmm, ce-ar fi să pun la vânzare astfel de deserturi și în cofetărie? Am făcut 20 de astfel de torturi și s-au vândut ca pâinea caldă, a declarat cofetarul pentru DailyStar.

Majoritatea clienților sunt femei, spune cofetarul. Femeile consideră aceste brioșe foarte amuzante și abia așteaptă să ajungă acasă cu ele și să observe reacțiile iubiților lor, adaugă acesta.

La scurt timp după viralizarea brioșelor năzdrăvane în mediul online, mai mulți internauți și-au încercat talentele în bucătărie, iar rezultatele… îți lasă gura apă!

Cel mai nou articol Video:
Ce câștigăm dacă ne ridicăm privirea din telefoane?
Recomandări: