Cel mai frumos living de Craciun

Cateva modificari temporare aduse living-ului. Nu-i asa ca merita pentru, poate, cea mai frumoasa zi din an? Iar pentru un ambient cald si reusit, decoratorii au cateva sfaturi care o data aplicate, pot transforma chiar si spatiile mici in unele extrem de reusite.
Autor: Andreea Groza
Cel mai frumos living de Craciun
Cel mai frumos living de Craciun

Cateva modificari temporare aduse living-ului. Nu-i asa ca merita pentru, poate, cea mai frumoasa zi din an? Iar pentru un ambient cald si reusit, decoratorii au cateva sfaturi care o data aplicate, pot transforma chiar si spatiile mici in unele extrem de reusite.

Sufrageria intr-un bloc nu este un spatiu extrem de ofertant, dar me­rita decorat special pentru Craciun. In locul unde luati masa, specialistii va in­dica sa puneti un paravan (dintr-un mate­rial textil usor) rosu sau intr-o nuanta foarte calda. Astfel veti crea o atmosfera intima pentru masa care urmeaza. In jurul mesei principale, ar fi potrivit sa aveti o masuta portabila unde veti mentine la rece sampania sau vinul.

Pe aceasta masuta mai e permisa plasarea unui singur obiect: o cupa transparenta (din sticla sau cristal) in care sa asezati coji de portocale si man­darine uscate si doua betisoare cat mai lungi de scortisoara (se gasesc la toate standurile de condimente).

E indicat ca masa sa fie dintr-un lemn natur, astfel incat sa dea o senzatie de caldura si sa nu apelati la fata de masa. In aceasta zi, mai mult decat in ori­care din cursul anului, ar fi po­trivit sa aveti o luma­nare pe masa, de preferinta cu aroma de scortisoara sau santal.

E ideal ca vesela sa fie transparenta, astfel in­cat sa eviden­tiati toate de­licatesele pe care le veti servi. In centrul mesei, puteti plasa o forma ne­finisata de lemn in care sa puneti cren­gu­te de brad. Mesei nu ar trebui sa-i lip­seasca paharele supra­dimensionate de vin, iar la final, cand ajungeti la desert, inca un element vizual.

Intr-un bol, pu­neti cateva bete de vanilie intregi si, lan­ga acestea, continutul altor cateva. Be­tele de vanilie se taie pe lung si, cu aju­torul unui cutit mare, se ras­che­teaza pa­na la coaja. Astfel obtineti savu­roasa aroma naturala de vanilie, potrivita pentru orice fel de dulciuri ati pregati.








Citeste si: Casa frumoasa la un pret accesibil

Cum trec pisicile iarna?
Cum trec pisicile iarna?
Recomandări: