Cel mai frumos living de Craciun

Cateva modificari temporare aduse living-ului. Nu-i asa ca merita pentru, poate, cea mai frumoasa zi din an? Iar pentru un ambient cald si reusit, decoratorii au cateva sfaturi care o data aplicate, pot transforma chiar si spatiile mici in unele extrem de reusite.
24.12.2010
Cel mai frumos living de Craciun
Cel mai frumos living de Craciun

Cateva modificari temporare aduse living-ului. Nu-i asa ca merita pentru, poate, cea mai frumoasa zi din an? Iar pentru un ambient cald si reusit, decoratorii au cateva sfaturi care o data aplicate, pot transforma chiar si spatiile mici in unele extrem de reusite.

Sufrageria intr-un bloc nu este un spatiu extrem de ofertant, dar me­rita decorat special pentru Craciun. In locul unde luati masa, specialistii va in­dica sa puneti un paravan (dintr-un mate­rial textil usor) rosu sau intr-o nuanta foarte calda. Astfel veti crea o atmosfera intima pentru masa care urmeaza. In jurul mesei principale, ar fi potrivit sa aveti o masuta portabila unde veti mentine la rece sampania sau vinul.

Pe aceasta masuta mai e permisa plasarea unui singur obiect: o cupa transparenta (din sticla sau cristal) in care sa asezati coji de portocale si man­darine uscate si doua betisoare cat mai lungi de scortisoara (se gasesc la toate standurile de condimente).

E indicat ca masa sa fie dintr-un lemn natur, astfel incat sa dea o senzatie de caldura si sa nu apelati la fata de masa. In aceasta zi, mai mult decat in ori­care din cursul anului, ar fi po­trivit sa aveti o luma­nare pe masa, de preferinta cu aroma de scortisoara sau santal.

E ideal ca vesela sa fie transparenta, astfel in­cat sa eviden­tiati toate de­licatesele pe care le veti servi. In centrul mesei, puteti plasa o forma ne­finisata de lemn in care sa puneti cren­gu­te de brad. Mesei nu ar trebui sa-i lip­seasca paharele supra­dimensionate de vin, iar la final, cand ajungeti la desert, inca un element vizual.

Intr-un bol, pu­neti cateva bete de vanilie intregi si, lan­ga acestea, continutul altor cateva. Be­tele de vanilie se taie pe lung si, cu aju­torul unui cutit mare, se ras­che­teaza pa­na la coaja. Astfel obtineti savu­roasa aroma naturala de vanilie, potrivita pentru orice fel de dulciuri ati pregati.








Citeste si: Casa frumoasa la un pret accesibil

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza
Andreea Groza

Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat.
Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm ... citește mai mult

Cum trec pisicile iarna?
Cum trec pisicile iarna?
Recomandare video
Dr. Laura Ciutacu, SANADOR: teste și analize înainte de sarcină
Recomandări: