Accesorii pentru interioare pline de viata

Unde este mai placut sa-ti petreci timpul liber cand anotimpul rece a inceput sa-si faca de cap? In casa, desigur! Atunci haideti sa o infrumusetam, sa o umplem de personalitate, sa o facem primitoare, somptuoasa, incantatoare.
Accesorii pentru interioare pline de viata
Accesorii pentru interioare pline de viata

Unde este mai placut sa-ti petreci timpul liber cand anotimpul rece a inceput sa-si faca de cap? In casa, desigur! Atunci haideti sa o infrumusetam, sa o umplem de personalitate, sa o facem primitoare, somptuoasa, incantatoare. Sa-i dam viata!

Anul acesta, designerii de interior ne propun volume ample, materiale indraznete si culori pe masura. Daca adori serile cu prietenii, la taclale, sofaua Boa ti s-ar potrivi de minune!

Un cuib de serpi din catifea, in care sa va tolaniti, ba chiar sa va pierdeti printre asa-zisele reptile.

Interioarele mult prea largi pot fi rapid populate cu ajutorul unei canapele pe profil circular, de tipul Tatlin pentru spatii elegante, clasice sau Chantilly, pentru o atmosfera pur si simplu seducatoare.

Nu iti place agitatia? Asaza-te confortabil intr-un fotoliu cutie sau intr-unul de tip ou si lasa-te sedusa de cartea preferata.

Pentru o ambianta placuta, tapeteaza-ti peretii cu tablouri avangardiste si, chiar daca esti mandra posesoare a unui dressing impresionant, achizitioneaza-ti un cuier ce confera interioarelor un aer boem, vintage.

Sofa Boa

Canapea Tatlin

Canapea Chantilly


Foto: www.fritzhansen.com/cvi, www.edra.com

Decoratiuni ca-n povesti
Decoratiuni ca-n povesti