Adoptia, trend la Hollywood

La Hollywood e moda adoptiilor si, in special, a celor internationale. Angelina Jolie a facut din acest subiect o adevarata isterie, dupa ce a adoptat trei copilasi din diverse colturi ale lumii. Dar exista destule celebritati care au ales sa infieze un c
  • Publicat:
Adoptia, trend la Hollywood
Adoptia, trend la Hollywood

Madonna – Cu probleme
In 2006, Madonna a adoptat un baietel din Malawi. Tatal micutului David traieste, nu stie sa scrie sau sa citeasca si este, evident, sarac lipit. De altfel, Madonna a starnit o multime de critici dupa ce l-a luat pe David din statul african sarac. Copilul locuia la un orfelinat de cand se nascuse, pentru ca mama lui biologica murise la o saptamana dupa ce i-a dat nastere. Tatal lui David a descris-o pe Madonna in cuvinte foarte frumoase: „Zambea foarte mult. Mi-a spus ca fiul meu este foarte frumos si ca o face fericita. De asemenea, ca o sa aiba mare grija de el”.

Meg Ryan – Alaturi de o chinezoaica
Meg Ryan a adoptat o fetita din China. Intr-un interviu spunea ca este convinsa in proportie de 100% ca nimic nu se intampla fara un scop in viata, inclusiv aceasta adoptie. „Ea e fetita pe care ar fi trebuit s-o am“, declara Meg. Actrita mai are un fiu biologic, Jack Henry Quaid, nascut in 1992, pe vremea cand era casatorita cu Dennis Quaid. „Mi-am dorit intotdeauna si o fetita, dar nu am putut s-o am decat abia acum“, marturisea ea incantata imediat dupa adoptie. Meg Ryan era deja divortata cand a luat aceasta decizie.

Michelle Pfeiffer – Despre cei mai frumosi ani
Printre primele superstaruri care au infiat un copil inainte sa inceapa nebunia adoptiilor de la Hollywood a fost Michelle Pfeiffer. In 1993, a adus-o acasa pe Claudia Rose, fiica unei asistente de culoare. Pe vremea aceea, era proaspat divortata si nu mai spera ca va avea vreodata copii biologici. Cu toate acestea, in acelasi an l-a intalnit pe viitorul sot, David Kelley, si impreuna au conceput un baietel, John Henry, doar cu un an mai mic decat Claudia Rose. „La 34 de ani am adoptat-o pe fiica mea si de atunci am trait cei mai frumosi ani“, marturisea actrita.

Kirstie Alley – Prea multe nereusite
Kirstie Alley a ajuns si ea la concluzia ca vrea sa infieze un copil dupa un avort spontan si dupa ce a nascut un copilas mort. Imediat dupa primul avort suferit, ea si sotul de atunci, Parker Stevenson, au adoptat un baietel, William True. Se intampla in 1992. Kirstie isi dorea insa in continuare copii biologici. Din pacate, a urmat inca o tragedie personala: a dus o sarcina pana la final, dar copilul s-a nascut mort. Intamplarea a facut ca ea sa mai adopte o fetita, Lillie Price. Pe vremea aceea, actrita se apropia de 40 de ani.

Angelina Jolie – 3, 4 sau 5?
Angelina Jolie adoptase un baietel, Maddox, pe vremea cand inca nu forma un cuplu cu Brad Pitt si nici nu spera sa-si mai gaseasca jumatatea. La scurta vreme, s-a indragostit de Brad si a mai adoptat o fetita din Africa, Zahara. Ulterior, a venit pe lume copilul lor biologic, Shiloh, si cei doi pareau ca au deja familia de vis. Insa nu de multa vreme, in casa lor locuieste si Pax Thien, un copilas vietnamez provenit dintr-o familie destramata. Si umbla zvonurile ca mult mediatizatul cuplu e din nou in cautarea unui orfan.

Sharon Stone – Cu cartile pe fata
Sharon Stone are doi baietei infiati, Roan si Laird. Pe Roan l-a infiat pe vremea cand era inca casatorita cu Phil Bronstein, iar pe Laird l-a gasit intr-un orfelinat imediat dupa divort. Sharon spune ca nu vrea sa le ascunda fiilor ei faptul ca au fost adoptati. Dimpotriva. „Roan stie deja, iar Laird va sti cand va putea constientiza acest lucru. Mi-am dorit intotdeauna sa fiu aleasa de un copil si sa il aleg si eu pe el. E un sentiment minunat sa adopti un copil“, spune starul.

Nicole Kidman – Veterana in domeniu
Talentata actrita stie de multa vreme care sunt avantajele adoptiei. Cand era casatorita cu Tom Cruise, Nicole a pierdut o sarcina. In plus, existau zvonuri ca Tom ar fi steril. Cei doi au adoptat-o in 1993 pe Isabella Jane, iar in 1995 pe Connor Antony. In 2001, Nicole si Tom au divortat dupa un mariaj de 10 ani si cei doi copii au ramas alaturi de mama. Tom Cruise are deja o fetita biologica, iar Nicole a anuntat de Craciun ca asteapta un copil impreuna cu actualul sot, Keith Urban. „Sper ca de data aceasta sa nu mai fie vreo problema cu sarcina“, a marturisit ea.

Foto:  REUTERS, NORTHFOTO, GULIVER

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Unde nasc vedetele?
Unde nasc vedetele?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân