Înscrie-te acum la Conferinţa „Mama şi copilul” ediţia a VI-a

Ediţia aceasta abordăm subiecte despre îngrijirea orală şi alimentaţia echilibrată!

Bazele sănătăţii pe termen lung a sistemului osos şi danturii se pun încă din copilărie. Astfel, părinţii trebuie să asigure copilului toti nutrienţii necesari unei dezvoltări armonioase.
O dantură sănătoasă înseamnă îngrijire corectă din primii ani de viaţă, vizita periodică la dentist şi asigurarea nutrienţilor din alimente. În plus, suplimentele cu vitamine şi minerale pot contribui la sănătatea sistemului osos.

În România, peste 80% dintre oameni se confruntă cu afecţiuni dentare, 4 din 10 copii au carii pe dinţii de lapte, iar 90% dintre acestea nu sunt tratate. Cum putem schimba aceste cifre?

Evenimentul Mama si copilul, editia VI, doreşte să îmbunătăţească starea de sănătate orală a copiilor, să facă cunoscute cele mai bune practici de îngrijire orală şi să aducă în faţă programe de educaţie dentară.


La toate aceste întrebări, şi nu numai, vor răspunde invitaţii noştri pe data de 17 octombrie, la ora 18:30, în mall Veranda, parter.

Vă aşteptăm la a şasea ediţie din seria evenimentelor Mama şi copilul organizate de Ce se întâmplă, Doctore?

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile şi a confirmării din partea echipei CSID. Mai mult decat atât, copii sunt bineveniţi, fiind amenajat si un loc de joacă pentru aceştia, împreună cu mascota Crocodinţilă.

SPEAKERI

➤ Dr. Asma Nastase Battah –  Medic specialist pedodont

➤ Dr. Olivia Timnea – Medic primar medicina sportiva, medic de familie

➤ Dr. Ana Culcer – Medic primar pediatru-neonatolog

MODERATORI

➤ Beatrice Osanu – redactor-şef, CSID


➤ Bianca Poptean – senior editor, CSID

PARTENERI

DM

Doppelherz

HOST

Veranda Mall

DETALII ŞI ÎNREGISTRĂRI:

➤ Laura Drăgan ➤laura.dragan@m.ro ➤ +40 740.031.852