Horoscopul lunii mai 2019: se anunţă câştiguri financiare mari şi proiecte noi

Luna mai vine cu surprize şi noi provocări, atât în viaţa de cuplu, cât şi în plan profesional.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Horoscopul lunii mai 2019: se anunţă câştiguri financiare mari şi proiecte noi
FOTO: 123rf.com / Horoscopul lunii mai 2019: se anunţă câştiguri financiare mari şi proiecte noi

Curioşi să aflaţi ce vă pregăteşte luna mai? Pentru mulţi dintre nativi veştile bune par să nu se mai termine, în timp ce alţii se confruntă cu situaţii mai puţin plăcute, certuri cu partenerii sau probleme la locul de muncă. Nicio grijă! Luna mai promite să se încheie corespunzător, toate problemele având o soluţie în favoarea nativilor din zodiac.

BERBEC- Horoscopul lunii mai 2019

Horoscopul lunii mai 2019: Berbec

În plan profesional aveţi o puternică tendinţă de retragere din faţa greutăţilor şi responsabilităţilor de teama eşecului. Este o perioadă propice oricărui început în cuplu, când energia şi optimismul trebuie să caracterizeze toate acţiunile dumneavoastră vizavi de partener. Sunteţi ambiţios şi decis să finalizaţi tot ce aţi începu şi chiar aveţi ocazia să câştigaţi foarte bine şi să vă afirmaţi în societate. Luna mai este luna schimbărilor de atitudine. Veţi descoperi lucruri incredibile care s-au tot ascuns adânc în sufletul dumneavoastră. Sunteţi foarte creativi, cu idei bune, originale şi veţi avea puterea de a le pune în practică.

TAUR- Horoscopul lunii mai 2019

Horoscopul lunii mai 2019: Taur

În plan sentimental relaţia dumneavoastră de suflet pare să cunoască o stabilizare. Totul pare tihnit şi plăcut. Evenimentele care au loc în luna mai se desfăşoară cu o rapiditate care vă uimeşte chiar şi pe dumneavoastră. Aţi putea intra în posesia unor secrete care v-ar putea fi foarte utile din punct de vedere profesional. La serviciu sunteţi mulţumit, toate ies conform planului, ceea ce vă inspiră un intens sentiment de împlinire. Există însă o condiţie: să nu luaţi decizii pripite. Aveţi şansa de a realiza ceva mai deosebit în căminul dumneavoastră.

GEMENI- Horoscopul lunii mai 2019

Horoscopul lunii mai 2019: Gemeni

În luna mai veţi avea o stare de spirit destul de echilibrată şi nu veţi accepta ca nicio problemă să vă afecteze dispoziţia pozitivă pe care o aveţi. Natura acestei luni este una de introvertire şi vă îndeamnă mai mult la reculegere decât la acţiune. Aţi ţinut o mare povară pe suflet timp de câteva zile, dar în această perioadă apar şanse să vă eliberaţi de acest stres. În prima săptămână a lunii mai s-ar putea să fiţi confuz, ceea ce vă poate afecta relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să fiţi calm şi să nu provocaţi o ceartă cu partenerul. Aveţi tendinţa de a vă implica în activităţi care nu au o motivaţie financiară reală sau care pur şi simplu vă obosesc.

RAC- Horoscopul lunii mai 2019

Horoscopul lunii mai 2019: Rac

Trebuie să preluaţi iniţiativa şi să relansaţi unele dintre afacerile pe care le-aţi abandonat. Optimismul şi încrederea în propriile dumneavoastră forţe vor fi principiile călăuzitoare ale lunii. Trebuie să vă concentraţi asupra unui proiect important de care depinde cariera dumneavoastră. Nu sunteţi deloc mulţumit de situaţia financiară, dar nu vă îngrijoraţi. În curând veţi primi bani de unde nu vă aşteptaţi. Aţi putea finaliza o lucrare de mai mare anvergură, ceea ce va face să vă crească popularitatea în rândul şefilor.

LEU- Horoscopul lunii mai 2019

Horoscopul lunii mai 2019: Leu

În plan profesional treceţi printr-o perioadă incertă, care vă dă motive de neîncredere şi chiar de teamă pentru ziua de mâine. Dragostea şi familia sunt totul pentru dumneavoastră. Sunteţi dedicat trup şi suflet celor pe care îi iubiţi şi sunteţi gata să faceţi orice pentru aceştia. Investiţiile se vor dovedi a nu fi gând tocmai bun pentru luna mai. Cumpărăturile şi distracţia vă vor costa mai mult decât vă aşteptaţi. Ar fi bine să nu vă implicaţi în afaceri riscante, pentru că s-ar putea să pierdeţi şi timp şi bani şi apoi veţi regreta. Chiar dacă veţi mai avea şi unele discuţii în contradictoriu cu fiinţa iubită, în ansamblu, relaţia este bună.

FECIOARĂ- Horoscopul lunii mai 2019

Horoscopul lunii mai 2019: Fecioară

În plan profesional vă aşteaptă noutăţi deosebite, mari reuşite, succese, prin care cariera dumneavoastră va cunoaşte o ameliorare sau o explozie neaşteptată. Dacă doriţi să seduceţi pe cineva, trebuie să aveţi grijă la gesturile mărunte, la vorbe şi mai ales la aspectul fizic, amănuntele contând cel mai mult. Se pare că aţi învins un rival mai puternic decât dumneavoastră, ceea ce vă inspiră o imensă încredere în forţele proprii. Pentru că ceva nu merge în regulă în programul acestei zile, aveţi tendinţa de a răbufni agresiv în conflicte cu colegii. În luna mai s-ar pute să resimţiţi o stare de agitaţie. Grijile pe care vi le faceţi nu sunt întemeiate, deoarece se anunţă şanse de reuşită.

BALANŢĂ- Horoscopul lunii mai 2019

Horoscopul lunii mai 2019: Balanţă

Se întrevede o situaţie stabilă în ceea ce priveşte situaţia dumneavoastră materială. În plan profesional preluaţi conducerea. Luna mai se anunţă liniştită şi obişnuită, dar mai ales o lună în care vă veţi petrece foarte mult timpul alături de cei dragi. Nu apare nimic neprevăzut care să tulbure liniştea de acasă. Relaţiile dumneavoastră sociale vor fi foarte bune şi acest lucru vă va umple sufletul de emoţie şi de sentimente nobile. În relaţia sentimentală lucrurile nu stau chiar atât de roz şi în mare parte sunteţi direct responsabil de ceea ce se petrece cu partenerul dumneavoastră. Întâlnirile romantice însă sunt favorizate, deci ar fi bine să vă sunaţi persoana iubită pentru a o invita undeva.

SCORPION- Horoscopul lunii mai 2019

Horoscopul lunii mai 2019: Scorpion

Luna mai vă avantajează pe plan profesional şi nu trebuie să pierdeţi nicio ocazie apărută. Pentru cei deja cuplaţi, este o perioadă plină de dragoste şi gesturi de iubire, încât veţi fi învăluit de atenţia partenerului. E posibil să fiţi obligat să lucraţi mai mult pe cont propriu, deci nu vă puteţi baza prea mult pe munca de echipă. Sunteţi cam agitaţi, aşa că ar fi cazul să nu vă implicaţi în activităţi care să vă consume din punct de vedere fizic şi nervos. Traversaţi o perioadă agitată în plan sentimental. Impulsivitatea vă poate determina să faceţi sau să spuneţi lucruri ce vă vor costa mult.

SĂGETĂTOR- Horoscopul lunii mai 2019

Horoscopul lunii mai 2019: Săgetător

În plan sentimental aveţi o oarecare tendinţă de a vă ţine ascunse sentimentele, de teamă că partenerul nu le-ar putea înţelege la justa lor intenţie. Relaţiile sociale vor fi favorizate azi. Veţi putea discuta chiar cu persoane care până mai ieri nu vă ascultau. Simţiţi puternic nevoia de izolare şi faceţi tot posibilul să nu vă întâlniţi cu nimeni în perioada următoare. S-ar putea să întâmpinaţi mici dificultăţi în afaceri, din cauza colaborării dificile cu o femeie. Nu este cazul să vă îngrijoraţi! Chiar dacă nu este o perioadă foarte bună pentru dumneavoastră, din punct de vedere afectiv trăiţi sentimente puternice, dar contradictorii.

CAPRICORN- Horoscopul lunii mari 2019

Horoscopul lunii mai 2019: Capricorn

În această lună este accentuată dorinţa dumneavoastră de comunicare şi implicare în activităţi sociale. Doriţi să schimbaşi ceva în mediul dumneavoastră intim şi vă gândiţi să începeţi cu locuinţa. Noi proiecte vă stârnesc entuziasmul, vă înflăcărează imaginaţia şi vă induc vise grandioase. Dacă aveţi afaceri personale, ele pot cunoaşte acum creşteri deosebite, dar care au la bază propriile dumneavoastră idei inovatoare. Problemele de natură personală vă vor face să acordaţi mai puţină atenţie activităţilor de la serviciu.

VĂRSĂTOR- Horoscopul lunii mai 2019

Horoscopul lunii mai 2019: Vărsător

În plan sentimental se simte o ameliorare a relaţiei cu partenerul. Acum e o perioadă propice stabilizării acestei legături. Vă simţiţi în formă bună, fizic şi intelectual, şi nu vă lipseşte entuziasmul necesar finalizării unui proiect în care aţi investit nervi, timp şi sănătate. Primiţi veşti bune de la cei dragi dumneavoastră, fiind o lună favorabilă pentru momente speciale în cuplu sau în familie. Perspectivele acestei luni nu sunt dintre cele mai optimiste, apar piedici în planurile dumneavoastră şi aţi obosit să vă mai luptaţi cu morile de vânt.

PEŞTI- Horoscopul lunii mai 2019

Horoscopul lunii mai 2019: Peşti

În plan sentimental nu reuşiţi deloc să vă comportaţi deschis. Sunteţi foarte critic, rezervat şi foarte închis în dumneavoastră. Intraţi într-o perioadă echilibrată din toate punctele de vedere, iar cine vă provoacă în această lună la o întrecere pe plan profesional, sigur nu are şanse să vă întreacă. Sunteţi plini de idei minunate! Luna mai se anunţă specială, o lună care nu va trece neobservată pentru că vă va pune în faţa unui eveniment de referinţă pentru cariera dumneavoastră. În plan profesional este posibil să aveţi unele realizări de excepţie şi să vă bucuraţi de aprecierea superiorilor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Horoscop mai 2019
Horoscop mai 2019
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”