Horoscopul lunii februarie 2019: ce provocări aduce cea mai scurtă lună din an

Luna februarie, cea mai scurtă lună din an, aduce pentru nativii din zodiac provocări, atât pe plan profesional, cât şi în relaţie.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Horoscopul lunii februarie 2019: ce provocări aduce cea mai scurtă lună din an
FOTO: 123rf.com

Luna februarie, cea mai scurtă lună din an, aduce pentru nativii din zodiac noi provocări, atât pe plan profesional, cât şi în relaţia cu partnerul. Ştim că este luna iubirii şi mulţi dintre noi sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor sau Dragobetele, dar gestionarea banilor va fi un aspect foarte important, mai ales că oportunităţile în lumea afacerilor vor fi vizibile pentru câteva semne din zodiac.

HOROSCOP BERBEC- FEBRUARIE 2019

Va trebui ca la începutul lunii februarie să păstraţi banii la ciorap, să rezistaţi ispitei de a cheltui o anumită sumă de bani, pentru că vor fi foarte utili peste câteva săptămâni. Din punct de vedere emoţional, sunteţi mai sensibil ca de obicei, dar şi mai subiectiv. Necazurile celor din jur vă impresionează şi asta vă măreşte tensiunea interioară. Comunicaţi cu uşurinţă cu ceilalţi. Cu intuiţia de care daţi dovadă întrezăriţi noi orizonturi, noi perspective legate de planul strict profesional. Mai mult, în această lună veţi avea capacitatea de a vă schimba cameleonic atitudinea, în funcţie de situaţiile întâlnite. Luna februarie vă poartă noroc şi, dacă ştiţi să vă impuneţi punctul de vedere, veţi obţine satisfacţii importante.

HOROSCOP TAUR- FEBRUARIE 2019

Este posibil ca în luna februarie să fiţi nevoiţi să faceţi faţă unor acuzaţii venite din partea unor persoane pe care nu le credeaţi capabile de aşa ceva. Reuşiţi să vă înţelegeţi cu unul dintre colegi sau cu asociatul dumneavoastră asupra unui amănunt legat de investiţiile pe care doriţi să le faceţi. Agitaţia cotidiană vă poate da senzaţia de oboseală şi de aceea ar fi bine ca spre seară să vă oferiţi câteva ore bune de somn. Atât pe plan financiar, cât şi pe plan profesional, traversaţi o perioadă benefică. Luna februarie este optimă pentru începerea unor proiect pe care le-aţi tot amânat, iar asta pentru că sunteţi mai originali decât alţii şi reuşiţi să rezolvaţi fără prea multe bătăi de cap o serie întreagă de dileme cărora alţii nu le-au găsit soluţii.

HOROSCOP GEMENI- FEBRUARIE 2019

În prima parte a lunii februarie vă bucuraţi de un weekend perfect alături de familie şi prieteni, aveţi ocazia de a petrece ore minunate în care dialogul curge armonios. La serviciu, problemele se rezolvă de la sine, fără să depuneţi efort prea mare. Aflaţi că au loc unele bârfe pe seama dumneavoastră. Mai mult, se pot ivi şanse noi la serviciu, perspectivele începerii unui proiect nou, a planificării unor acţiuni viitoare, a trasării următorilor paşi. Nimic nu vă va sta în cale în a realiza noi contracte. Spiritul dumneavoastră de iniţiativă va fi stimulat în această lună de ideile deosebit de bune pe care le aveţi.

HOROSCOP RAC- FEBRUARIE 2019

Perspectivele par mult mai clare acum pentru dumneavoastră, acţiunile la care vă aduceţi contribuţia se conturează din ce în ce mai bine. Alături de câţiva prieteni sau colaboratori de încredere puneţi la cale o afacere importantă. Sunteţi mai dispuşi ca oricând să preluaţi iniţiativa. Curba financiară se încăpăţânează să stagneze la o cotă nemulţumitoare. Însă, spre finele lunii februarie, lucrurile tind să se amelioreze. Comunicaţi cu mare uşurinţă cu cei din jur, iar şarmul irezistibil pe care-l aveţi vă va aduce o mulţime de avantaje. O problemă sentimentală din trecut s-ar putea să iasă la iveală în luna februarie şi să devină subiectul principal într-o dispută cu partenerul de viaţă.

HOROSCOP LEU- FEBRUARIE 2019

Cu toate că începeţi să vă pierdeţi curajul, brusc, planurile dumneavoastră legate de o investiţie sau de nişte demersuri legale încep să capete contur. În ciuda eforturilor dumneavoastră de a îndrepta starea lucrurilor, se pare că nimic nu vă iese, ceea ce vă duce într-o stare de iritare accentuată. Un ghinion financiar vă pândeşte în această lună, însă acest fapt nu trebuie să vă distragă atenţia de la probleme curente pe care le aveţi de înfruntat zi de zi. La serviciu, lucrurile par mai simple decât în ultima vreme. Rezolvaţi problemele cu o uşurinţă care vă miră şi pe dumneavoastră. Cooperarea deosebit de bună cu un partener de afaceri se va concretiza prin încheierea unei tranzacţii avantajoase pe plan financiar.

HOROSCOP FECIOARĂ- FEBRUARIE 2019

Luna februarie este luna în care relaxarea va fi un loc de cinste şi în care veţi face o sumedenie de lucruri care  vă fac o plăcere deosebită. Puteţi face cuceriri aproape involuntar. Atenţie totuşi, dacă sunteţi căsătoriţi ar trebui să ştiţi că nu este bine să abuzaţi de asta. Este posibil ca avantajele oferite în urmă cu câteva luni de şefi să fie în februarie motiv pentru declanşarea unor conflicte cu colegii sau prietenii. În domeniul afacerilor nu sunteţi în măsură să sesizaţi momentul potrivit pentru acţiune şi, ezitând mult timp, puteţi pierde ocazii frumoase. Luna februarie însă, este prielnică studiului în domeniul artistic, comunicării şi călătoriilor în interes sentimental.

HOROSCOP BALANŢĂ- FEBRUARIE 2019

Vă simţeaţi blocat într-un impas şi nu găseaţi soluţii, dar luna aceasta primiţi o veste excelentă ce va alunga senzaţia iniţială de stagnare. Luptaţi pentru o afacere mare, dar, din nefericire, lucrurile nu vor ieşi exact aşa cum v-aţi dori. Nu vă cramponaţi de nereuşită şi nu clacaţi. În prima parte a lunii, un prieten vă va propune să vă asociaţi într-o lucrare pe care a început-o cu puţin timp în urmă. În dragoste, este posibil să vă confruntaţi cu un puternic sentiment de gelozie, care vă va pune într-o situaţie dificilă. Este posibil să primiţi o veste pe care o aşteptaţi de mai mult timp. Nu o luaţi drept bună, încercaţi să stabiliţi veridicitatea informaţiilor.

HOROSCOP SCORPION- FEBRUARIE 2019

Vi se impun anumite restricţii, destul de neplăcute, de către partenerul de viaţă sau de către o persoană iubită. În luna februarie veţi reuşi să demaraţi o nouă activitate în domeniul afacerilor şi veţi face planuri de viitor în legătură cu o investiţie pe termen lung. În prima săptămână a lunii apar evenimente neprevăzute, care vă împiedică să fiţi punctual. Vă recomandăm să nu speraţi prea mult de la o afacere. La locul de muncă, nu veţi reuşi să faceţi chiar tot ce v-aţi propus şi acest lucru vă cam deranjează. Un ajutor neaşteptat va veni în ultimul moment. Să nu uităm că luna aceasta sunteţi în formă, atât fizic, cât şi intelectual. Este un moment favorabil pentru demararea unor noi activităţi şi pentru proiecte de viitor.

HOROSCOP SĂGETĂTOR- FEBRUARIE 2019

Puteţi repara cu succes o situaţie în care cineva a avut de suferit, cum ar fi o infracţine, o nedreptate sau o minciună. Sunteţi însă obosit şi stresat de problemele băneşti, care par că nu se mai termină. Relaţia cu superiorii ierarhici este puţin tensionată. Astrele vă recomandă să cheltuiţi cu mai multă chibzuinţă banii, să fiţi atent la calitate şi să nu cumpăraţi primul lucru întâlnit în cale. Aveţi un sentiment de nemulţumire, din cauza persoanei iubite, care nu înţelege că aveţi nevoie de mai multă afecţiune. Nu vă angajaţi în proiecte mari, de anvergură, pentru că nu este un moment propice unor acţiuni simple, ci mai mult rutina de zi cu zi.

HOROSCOP CAPRICORN- FEBRUARIE 2019

Sunteţi foarte bine dispus şi în această lună, iar gândurile vă duc mai ales către partnerul de viaţă care s-a arătat foarte tandru în utlimul timp. În carieră vă puteţi aştepta la multe succese şi la o comunicare excepţională cu şefii, care vor fi impresionaţi de ideile dumneavoastră. În prima parte a acestei luni veţi avea o confruntare destul de dură cu o persoană de sex opus pe care nu prea o ţineţi la inimă. Luna februarie va fi destul de tensionată pentru dumneavoastră. Ar fi bine să fiţi cât se poate de prudent în privinţa atitudinii pe care o veţi adopta la serviciu. Puteţi investi în această lună în afaceri, pentru că parcurgeţi o perioadă favorabilă în care alegerile pe care le faceţi vor fi foarte bune.

HOROSCOP VĂRSĂTOR- FEBRUARIE 2019

În această lună aveţi o stare de spirit foarte bună, ceea ce face ca relaţiile dumneavoastră cu anturajul să decurgă fără probleme. Aveţi suficiente motive să declaraţi public că viaţa este frumoasă. În afaceri, se pare că practic nu aveţi concurenţă. Veţi reuşi să vă deplasaţi limitele, fiind practic, în ceea ce priveşte studiul propriu, un autodidact. Dacă în această perioadă puneţi la cale vreo intrigă, în luna februarie este bine să daţi dovadă de maximă discreţie. Este o lună ideală planurilor de viitor, dar aveţi şi energia fizică necesară pentru demararea unei noi activităţi în domeniul social.

HOROSCOP PEŞTI- FEBRUARIE 2019

Fiţi atent la persoanele cu care intraţi în contact în luna februarie, pentru că sub masca prieteniei se poate afla un inaimc cu intenţii incorecte. Promiteţi mai mult decât puteţi face, ceea ce este foarte periculos dacă o să continuaţi în această manieră, chiar dacă vi se pare că pentru moment nu aveţi altă soluţie. Este o perioadă în care puteţi manipula sume provenite de la nişte bărbaţi. Totuţi veţi fi atent cum îi manevraţi şi veţi fi şi foarte prudent. În luna februarie veţi avea un comportament inconstant, astfel încât reacţiile celor din jurul dumneavoastră vor fi şi ele foarte diverse. Este o lună importantă pentru dumneavoastră, pentru că vi se oferă prilejul să faceţi schimbări esenţiale pe plan social şi în relaţiile sentimentale.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Anul Porcului: horoscop chinezesc 2019
Anul Porcului: horoscop chinezesc 2019
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”