HOROSCOP IULIE 2019: gafe în relaţii şi noi proiecte la locul de muncă

Horoscopul lunii iulie aduce veşti noi pentru nativii din zodiac şi, bineînţeles, din ce în ce mai bune.
  • Publicat:
  • Actualizat:
HOROSCOP IULIE 2019: gafe în relaţii şi noi proiecte la locul de muncă
FOTO: pexels.com / HOROSCOP IULIE 2019: gafe în relaţii şi noi proiecte la locul de muncă

Oficial primim vara cu braţele deschise, cu un cocktail în mâna dreaptă şi veşti bune în mâna stângă. Nativii din zodiac se vor putea bucura de vacanţe fără prea multe inconveniente şi surprize neaşteptate. Relaţiile cu partenerii se îmbunătăţesc, dar din păcate unii native vor face câteva gafe majore. La locul de muncă situaţiile vor fi ceva mai stresante, dar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Horoscop iulie 2019- BERBEC

În luna iulie aveţi toate şansele să plecaţi într-o călătorie, chiar dacă aceasta nu era planificată. S-ar putea să fie o deplasare în interes de familie. Relaţiile dumneavoastră cu anturajul sunt favorizate în această perioadă şi ar putea să decurgă fără probleme. Veţi avea idei excelente în prima parte a lunii. Veţi face lucrurile în cel mai bun mod cu putinţă şi asta cu cea mai mare plăcere. Sunt mari şanse să realizaţi ceva mai deosebit, de a vă pune în practică unul dintre planurile dumneavoastră secrete. Acţionaţi cu mai mult curaj!

Horoscop iulie 2019- TAUR

Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi mult mai accentuat ceea ce ar putea duce la consolidarea relaţiei cu persoana iubită. Un suport material din surse externe şi o mână de ajutor la valorificarea lui v-ar putea facilita o excursie sau un turneu. Aveţi o puternică senzaţie de stabilitate în această lună, ca şi cum aţi rezolvat toate problemele şi reveniţi la normal pe toate planurile. Veţi înregistra numai succese pe plan profesional. Puteţi fi avansaţi sau vă puteţi găsi o slujbă mai bine plătită.

Horoscop iulie 2019- GEMENI

Luna iulie este prielnică investiţiilor financiare, demarării unei afaceri precum şi călătoriilor în interes persoanl. Dacă pentru prima jumătate a lunii aţi planificat o călătorie mai lungă este posibil să o amânaţi din motive independente de dumneavoastră. Veţi dori atât să vă implicaţi în activităţi sociale, cât şi să petreceţi puţin timp singuri. Treceţi printr-o perioadă cam stresantă. N-ar strica să luaţi o pauză de câteva zile, timp pe care să-l petreceţi cu familia sau prietenii.

Horoscop iulie 2019- RAC

În jurul dumneavoastră au loc schimbări al căror motiv vă scapă şi s-ar putea ca apropiaţii să se poarte într-un mod bizar, ceea ce vă va surprinde. În dragoste s-ar putea să nu fiţi prea norocos, dar dacă de data aceasta va prima raţiunea, veţi putea trece mai uşor peste problemele sentimentale. Nu vă angajaţi acum în proiecte mari, de anvergură, pentru că nu este o lună propice unor acţiuni ample, ci mai mult rutina de zi cu zi. Este posibil să întârziaţi la serviciu în primele săptămâni, lucru care va stârni nemulţumirea şefului care, cu această ocazie îşi va aduce aminte de toate greşelile dumneavoastră.

Horoscop iulie 2019- LEU

În această lună puteţi investi în afaceri, pentru că este o perioadă în care se poate rezolva orice problemă a bugetului familiei. Sunt posibile divergenţe cu o femeie din cauza unor zvonuri neîntemeiate. Ar fi bine să vă păstraţi calmul, altfel riscaţi o ceartă serioasă. Intraţi într-o perioadă echilibrată în plan sentimental, care nu vă zduncină cu nimic atmosfera tihnită pe care o resimţiţi alături de partener. Primiţi veşti din străinătate sau pregătiţi o călătorie mai lungă. Oricare variantă vă va aduce o reuşită financiară.

Horoscop iulie 2019- FECIOARĂ

Este posibil să nu fiţi prea comunicativ. Aşadar, ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri, precum şi pe cele de natură sentimentală. După-amiază, unul dintre prietenii apropiaţi va avea o atitudine care vă va surprinde în mod plăcut. Puteţi primi propuneri interesante la locul de muncă sau veţi pune bazele unui nou proiect care vă aduce rezultate incitante în viitor. Sentimentele dumneavoastră vor fi mai puternice în această perioadă şi implicit veţi manifesta mai mult interes pentru relaţia cu persoana iubită.

Horoscop iulie 2019- BALANŢĂ

O discuţie pe care o veţi purta cu un coleg sau un colaborator vă va dezvălui noi aspecte asupra unei probleme pe care o credeaţi rezolvată. Azi ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie odihnei sau să vă rezumaţi la activităţi de rutină. Altfel, există riscul de a avea probleme cu sănătatea. În cuplu, treceţi printr-un eveniment important, pe care nu îl veţi uita uşor, care va marca într-un fel sau altul întregul dumneavoastră destin. Aveţi parte de o lună mai degrabă confuză şi este recomandat să ascultaţi mai mult şi să vorbiţi mai puţin, pentru că puteţi comite gafe majore.

Horoscop iulie 2019- SCORPION

În dragoste sunteţi pătimaş şi puneţi accent pe plăcerea oferită de relaţia fizică. Nu este exclusă o aventură cu cineva din grupul de prieteni. Este posibil să apară un conflict minor cu o persoană mai vârstnică. Se pare că motivul este unul neînsemnat. La serviciu, este un moment dificil, nu reuşiţi deloc să vă faceţi înţeles de cei din jur. În cuplu vă doriţi să aveţi stabilitate. Trăirile dumneavoastră vor fi deosebit de profunde în această perioadă.

Horoscop iulie 2019- SĂGETĂTOR

Activităţile pe care le începeţi, precum şi relaţiile cu anturajul vă avantejează în această zi şi vă veţi simţi în elementul dumneavoastră. Este o lună prielnică pentru consolidarea unor prietenii, pentru parteneriat sau asocieri. Ar fi bine să profitaţi de această conjunctură favorabilă. La serviciu, pe umerii dumneavoastră vor cădea nişte sarcini care vă solicită mai mult ca de obicei. Cu siguranţă veţi găsi energia necesară pentru a nu neglija chestiunile profesionale, mai ales că şeful este cu ochii pe dumneavoastră.

Horoscop iulie 2019- CAPRICORN

Relaţia cu persoana iubită intră pe o pantă ascendentă. Astrele v-au rezervat o săptămână fără evenimente importante, aproape monotonă. Dorinţa dumneavoastră exagerată de câştig vă va aduce, mai mult ca sigur, pierderi considerabile dacă nu veţi fi mai atent. Nu prea sunteţi în apele dumneavoastră, ceea ce vă împiedică în prima parte a zilei să îndepliniţi ceea ce v-aţi propus. În această lună vă puteţi convinge şefii că sunteţi de neînlocuit şi că meritaţi o mărire de salariu.

Horoscop iulie 2019- VĂRSĂTOR

Este posibil să începeţi o nouă etapă în viaţa dumneavoastră socială şi profesională, poate sub forma unei reorientări sau a demarării unei afaceri. O invitaţie de ultim moment ar putea să vă schimbe planurile. Ar fi bine să o acceptaţi, deoarece sunt mari şanse să vă distraţi. Sunteţi distrat şi neatent şi aţi putea face gafe imense faţă de persoana iubită, inclusiv să luaţi în râs sentimentele sale. Îndreptaţi-vă atenţia către problemele de la locul de muncă, deoarece aveţi toate şansele să găsiţi soluţii deosebite.

Horoscop iulie 2019- PEŞTI

Trebuie să daţi dovadă de prudenţă dacă intenţionaţi să semnaţi acte şi să vă asiguraţi că avantajele pe care doriţi să le obţineţi sunt reale. Căutaţi să vă stăpâniţi starea de neliniţte care ar putea să pună stăpânire pe dumneavoastră în legătură cu o serie de întrebări la care nu găsiţi răspuns. Simţiţi că ceva interesant urmează să se întâmple astăzi şi primiţi veşti care vă confirmă senzaţia ciudată de aşteptare pe care o aveţi. În această perioadă relaţia cu şefii se poate îmbunătăţi, în schimb pot apărea probleme cu unii colegi de serviciu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
HOROSCOP IULIE 2019
HOROSCOP IULIE 2019
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”