HOROSCOP FEBRUARIE 2020: Gemenii negociază viitorul cu partenerul, Peştii iau o decizie capitală

Află ce ţi-au pregătit astrele în luna februarie a anului 2020.
  • Publicat:
  • Actualizat:
HOROSCOP FEBRUARIE 2020: Gemenii negociază viitorul cu partenerul, Peştii iau o decizie capitală
FOTO: profimediaimages.ro / HOROSCOP FEBRUARIE 2020: Gemenii negociază viitorul cu partenerul, Peştii iau o decizie capitală

În luna februarie, nativii Fecioară şi Balanţă vor avea mari surprize în familie. În plus, mai mulţi nativi din zodiac se vor bucura de o comunicare eficientă cu partenerul şi nimeni şi nimic nu va reuşi să disturbe pacea şi armonia din căminul conjugal. Află ce ţi-au pregătit astrele în luna februarie a anului 2020.

Horoscop februarie 2020- BERBEC

În luna februarie vei primi veşti neaşteptate de la un prieten de la care nu ai mai auzit nimic de foarte mult timp. Trebuie să înveţi să citeşti printre rânduri mesajele transmise de cei din jur pentru că acestea pot fi reale semnale cu privire la lucrurile care se întâmplă. Încearcă să nu iei nicio decizie până nu cântăreşti situaţiile în care eşti pus, dar mai ales, nu ezita să îţi spui punctul de vedere. Luna februarie va fi despre dorinţe şi speranţe, în special după data de 15, când unele chiar vor deveni realitate.

Horoscop februarie 2020- TAUR

Îţi place să fii în lumina reflectoarelor, iar viaţa ta va fi ghidată în această direcţie, în special începând cu luna februarie. În viaţa de familie îţi doreşti să aduci o schimbare şi începi să fii mult mai responsabil în această privinţă, deşi este ceva ce îţi impui, nicidecum ceva ce te defineşte. Din păcate, toată această schimbare îţi va aduce un sentiment de instabilitate, mai ales că ieşi din zona ta de confort.

Horoscop februarie 2020- GEMENI

Luna februarie este luna în care veţi negocia cu partenerul planurile de viitor. Deşi faptul că gândiţi la fel vă oferă o satisfacţie de proporţii, vor apărea diferite schimbări care vă vor  da puţin peste cap. Ai posibilitatea de a lămuri unele neînţelegeri mai vechi, dar asta se va întâmpla numai dacă nu vei da curs pornirilor impulsive. Dacă te gândeşti să-ţi schimbi domiciliul sau să faci unele modificări în casă, această lună este momentul propice pentru a iniţia acţiuni în acest sens. Este posibil să primeşti şi sprijinul părinţilor sau al unor persoane mai în vârstă.

Horoscop februarie 2020- RAC

În prima jumătate a lunii februarie s-ar putea să ai un simţ critic mai accentuat decât de obicei, din cauza ambiţiei tale de a finaliza o lucrare. Spre sfârşitul lunii, echilibrul şi calmul tău vor reveni la normal şi vor exista toate condiţiile să petreci clipe plăcute în compania prietenilor. Se poate vorbi despre această lună ca fiind una în care mintea îţi stă numai la distracţie. Te-ai cam săturat să tot munceşti şi ai vrea o schimbare de ritm. Ia-ţi câteva zile libere şi, dacă totuşi vrei să faci ceva, ocupă-te de nişte acte. Cei cu care colaborezi de obicei în familie îţi fac reproşri, care în bună parte sunt meritate. În loc să aplanezi conflictele, te declari ofensată şi faci afirmaţii ofensatoare.

Horoscop februarie 2020- LEU

Te aştepată un succes nebănuit pe plan profesional şi nu trebuie să eziţi să te implici într-un nou proiect sau să abordezi o nouă manieră de lucru. Atenţie însă să nu te implici în ceva ce este peste puterile tale sau care necesită ajutorul altora. Este momentul să descoperi ”spiritul de echipă” şi în sânul familiei şi să renunţi la a face totul într-un stil propriu. Iniţiativele pe care le vei lua în această lună se vor dovedi utile şi poţi spera la realizări de invidiat, pentru că îţi reuşeşte tot ce-ţi propui. Acest lucru îi cam nemulţumeşte pe unii colegi de la birou, dar nu trebuie să te laşi influenţată de părerile celorlalţi. Invidia lor nu te va ocoli nici de această dată, dar reuşita este mai aproape ca oricând/ Sunt de aşteptat câştiguri care te-ar putea scoate din impas.

Horoscop februarie 2020- FECIOARĂ

Ai nevoie de o sumă de bani sau datorezi cuiva o sumă de bani. În cazul în care cauţi o sursă de împrumut, acum sunt şanse să o găseşti. E posibil ca acum să fie momentul manipulării unei sume de bani care are scopul de a te scoate dintr-un impas financiar, dar e posibil ca dobânzile pe care le vei avea de plătit mai târziu pentru asta să fie şi ele la fel de îngrijorătoare ca şi situaţia actuală. După-amiază este posibil să primeşti unele veşti neplăcute, care nu te privesc în mod direct, dar care sunt legate de o persoană cunoscută. La birou ar fi bine să încerci să fii cât mai calm şi să analizezi cu o maximă atenţie toate variantele care ţi se expun, altfel vei învăţa că ”graba strică treaba” şi n-ar fi exclus mai mult să te complici, decât să rezolvi ceva.

Horoscop februarie 2020- BALANŢĂ

Ai de făcut o mulţime de drumuri pentru a rezolva problemele financiare. Este foarte probabil să ai tot felul de cheltuieli pentru activităţi de divertisment sau pentru a achiziţiona diverse obiecte. Ca de obicei, în această lună vei fi plină de energie, iar creativitatea de care dai dovadă va fi neobişnuit de mare. Este sigur, dacă acum vei face un efort, mai târziu te vei bucura de succese considerabile. Capacităţile comunicative vor atinge şi ele un nivel foarte ridicat, ceea ce te va ajuta în rezolvarea problemelor oficiale.

Horoscop februarie 2020- SCORPION

În iubire eşti foarte geloasă şi posesivă, neacceptând ca persoana iubită să-şi risipească atenţiile pentru altcineva, oricine este această persoană. Trăieşti dragostea la cele mai înalte cote, reuşind să fii un partener sensibil şi pasionat, romantic şi plin de energie. Rezultatele concrete ale eforturilor tale nu se vor lăsa aşteptate şi primele semne de reuşită par să se arate la orizont chiar în această lună. Reuşita este de partea ta în această perioadă, deci merită să încerci acum chiar şi cele mai îndrăzneţe proiecte pe care le ai în plan. Există posibilitatea să îţi meargă mai bine decât te aştepţi.

Horoscop februarie 2020- SĂGETĂTOR

Vin veşti excelente care deschid perspective noi către viitor. Poate primeşti un telefon de la cineva din străinătate sau poate chiar te trezeşti la uşă cu musafiri neaşteptaţi, care îţi fac mare plăcere. Ceea ce ajunge în această lună la urechile tale sună promiţător, iar ceea ce decizi începând de astăzi poate să îţi schimbe viaţa în bine. E foarte posibil să cazi în prada unei mari decepţii cauzate de o persoană pe care o credeai foarte apropiată, în care aveai încredere totală şi al cărei suflet ţi se părea fără pată.

Horoscop februarie 2020- CAPRICORN

Este un moment delicat, când treci totul doar prin prisma raţiunii, inclusiv în ceea ce priveşte relaţia ta de suflet. Pentru că analizezi totul, pentru că ai îndoieli în permanenţă în privinţa partenerul, asta s-ar putea să nască o oarecare stare de tensiune care te va face să fii şi mai sceptică, având impresia că cel de lângă tine are ceva împotriva ta şi intenţiile sale nu sunt bune. Cu siguranţă este doar o părere. În această lună vei primi veşti bune, motiv pentru care eşti mult mai tolerantă cu cei de lângă tine. Ba chiar eşti dispusă să faci şi unele compromisuri în ceea ce priveşte dorinţa unor rude de a realiza un anumit lucru. Atenţie totuşi la serviciu, se prevăd unele piedici în activităţile tale sau este posibil să trezeşti invidia unor prieteni falşi.

Horoscop februarie 2020- VĂRSĂTOR

Nevoia de prea mare libertate sentimentală ar putea fi greşit înţeleasă de partenerul de viaţă. Încearcă să fii ponderată în afirmaţii şi să acorzi atenţia cuvenită relaţiilor parteneriale. Atenţia îţi este îndreptată în această lună mai ales către activităţile sociale şi profesionale şi acest lucru te poate face să neglijezi chestiunile domestice.

Horoscop februarie 2020- PEŞTI

În această lună ai parte de o atmosferă excelentă în familie, datorită unui succes care îi priveşte pe toţi cei ai casei. Se anunţă o veste bună pentru viitorul tău alături de cei dragi sau iei o decizie capitală prin care urmează să schimbi viaţa de familie. Este posibil să primeşti unele reproşuri din partea celor dragi şi este indicat să nu te enervezi şi nici să nu tratezi cu superficialitate cele auzite. Ai multă treabă, dar energia ta este pe terminate şi nici nu ai vreun stimulent ca să lucrezi mai cu spor, ci te vei plânge de oboseala care s-a instalat. Nu eşti lăsată să te manifeşti în voie la serviciu, trebuie să te supui unor reguli mai stricte: interdicţii, termene de predare, regulamente de ordine interioară etc.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”