Cel mai bun partener sexual în funcţie de zodie

Astrele ne pot îndruma în căutarea unui partener care să ne satisfacă nevoile în dormitor, fie că vrem plăcere sau atenţie.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cel mai bun partener sexual în funcţie de zodie
FOTO: 123rf.com / Cel mai bun partener sexual în funcţie de zodie

Curiozităţi despre astre şi compatibilităţi am tot întâlnit de-a lungul anilor. Mulţi dintre noi ne întrebăm care sunt conexiunile dintre energia emoţională şi mişcările planetelor, cum ne influenţează acestea în special relaţiile, dar şi cum ne putem alege partenerii în funcţie de zodie. Pare dificil sau chiar greu de crezut, dar anumite detalii şi caracteristici ce ţin de personalitatea nativilor se potrivesc ca o mănuşă. Este adevărat, există şi stereotipuri, cum că Gemenii sunt clar cu două feţe, mincinoşi şi amanţi ideali sau cum că Scorpionii sunt extrem de dramatici, rigizi sau ”obsedaţi” sexual.

Ce-i drept, nu cred în astre, compatibilităţi între zodii şi tot ce ţine de horoscop, dar de multe ori am reuşit să înţeleg relaţiile pe care le am cu cei din jur, să-i cunosc mai bine şi să-i descopăr în urma caracteristicilor pe care zodia lor le prezintă. Surprinzător. Multe alte persoane pot beneficia de acest ”instrument spiritual” pentru a se înţelege mai bine, dar şi pentru a înţelege compatibilitatea sexuală pe care o au cu alte persoane. În fond, astrologia poate fi un mod prin care ne putem accepta natura sexuală fără alte judecăţi. Mai mult, ne poate ajuta să explicăm anumite momente care au loc în viaţa noastră.

Semnele de foc şi semnele de aer

Semnele de foc (Berbec, Săgetător şi Leu) sunt spirite aventuroase, spontane, dar şi imprevizibile. Constant caută schimbările şi, de cele mai multe ori, se află în căutarea unei persoane care să îi scoată din zona de confort. Mai exact, să fie un prieten amuzant şi care să se aventureze, atât în viaţa de zi cu zi, cât şi în dormitor. Atunci când lângă foc există şi oxigen, acesta se înteţeşte, iar când nativii de foc întîlnesc nativii de aer precum Gemeni, Balanţă şi Vărsător, chimia sexuală dintre ei se află la cote înalte. Atât semnele de foc, cât şi cele de aer nu suportă rutina, plictiseala, iar partidele de sex vor fi mereu stimulate şi pline de suprize, energia sexuală fiind una foarte intensă. Dar să nu uităm că semnele de foc urăsc să stea doar în acelaşi dormitor, aşa că nu vor fi geloşi şi nici prea ataşaţi de acelaşi partener, ceea ce le oferă nativilor Gemeni, Balanţă şi Vărsător mai mult spaţiu şi timp să flirteze, să socializeze şi să explore sexualitatea fără să stea cu teamă.

Semnele de apă şi pământ

Semnele de apă (Scorpion, Rac, Peşti) tind să fie mult mai profunde şi sensibile. În mod normal tânjesc după monogamie, nu vor fi satisfăcuţi de o aventură de o noapte sau se un partener imprevizibil şi care flirtează cu el. Toţi aceşti nativi tind să fie mult mai emoţionali decât restul nativilor din zodiac, dar şi mult mai conectaţi din punct de vedere intim cu anumite persoane. Nativii de apă sunt în căutarea partenerilor care nu se tem să-şi exprime sentimentele, care tânjesc după atenţie şi care sunt loiali.

Semnele de pământ (Fecioară, Taur şi Capricorn) sunt partenerii ideali de sex ai nativilor de apă. Îţi vor arăta că le pasă de tine şi vor fi foarte atenţi cu nevoile tale. Vor găti pentru tine sau chiar te vor surpinde cu diverse cadouri. Cu alte cuvinte, semnele de pământ sunt extrem de atente la micile detalii care te vor face să te simţi specială.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
HOROSCOP septembrie 2019
HOROSCOP septembrie 2019
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”