Horoscopul lunii septembrie 2013 – Previziuni despre bani, dragoste, sănătate

Horoscopul lunii septembrie
  • Publicat:
Horoscopul lunii septembrie 2013 - Previziuni despre bani, dragoste, sănătate

FECIOARĂ
23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

E timpul să-ţi pui ordine în hârţogăreala de la birou şi să nu mai amâni momentul. Mai mult ca oricând, în această perioadă vei surprinde prin cât eşti de disciplinată. Ştii mai bine ca oricine că pentru orice problemă există rezolvare. În dragoste, să te aştepţi la o întâlnire neprevăzută începând cu jumătatea lunii.

BALANŢĂ
23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Încearcă pe cât posibil să ţii neplăcerile la distanţă. Aşteptările legate de o primă, o vacanţă suportă o mică întârziere. Nu acelaşi lucru se întâmplă şi la capitolul dragoste. Tu şi omul drag simţiţi şi gândiţi la fel. Dacă nu ai pe nimeni, îţi face ochi dulci cineva care pare prea perfect să nu ascundă ceva. Fii prevăzătoare!

SCORPION
23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Eşti mult mai organizată luna asta şi ieşi basma curată din orice situaţie. Reuşită în plan profesional – proiectul la care lucrezi prinde contur şi apar oportunităţi la care nici nu ai visat. Pregăteşte-te de 3 săptămâni de dragoste nebună. Te poţi gândi serios la căsătorie sau să devii mămică.

SĂGETĂTOR
22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

Debordezi de energie şi faci faţă cu brio atât îndatoririlor de la job, cât şi celor de acasă. E o perioadă prielnică pentru unele schimbări în plan profesional. Cântăreşte însă bine lucrurile înainte de a lua o decizie. Dacă nu eşti convinsă, e bine să mai amâni momentul. În cuplu disputele sunt intense şi climatul pasional lasă de dorit.

CAPRICORN
21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Îţi regândeşti poziţia şi eşti foarte aproape de schimbare. Dispui de resursele necesare pentru a face pasul. Ambiţiile îţi sunt exacerbate! E posibil să renunţi la actualul job pentru noi provocări. Cu dragostea stai bine, nu-ţi rămâne decât să consolidezi în continuare relaţia. 

VĂRSĂTOR
20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Activităţile profesionale te-au acaparat cu totul. Eşti convinsă că nu trebuie ratat momentul şi acţionezi în consecinţă. Prietenii şi dragostea sunt pe plan secund. Îţi asumi riscul şi dovedeşti că eşti la înălţime. Fă-ţi însă timp şi pentru tine! Profită de un flirt de moment care-ţi dă fiori.

PEŞTI 
19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Te arăţi interesată de tot şi de toate şi respingi orice vibraţie negativă. În jurul tău accepţi doar prezenţe optimiste. Eşti dispusă chiar să profesezi într-un domeniu nou de activitate. E o provocare care te incită. La capitolul dragoste, o să întâlneşti pe cineva, diferit de tine, care-ţi trezeşte interesul. Povestea poate căpăta contur.

BERBEC
21 MARTIE – 20 APRILIE

Funcţionezi perfect! Dormi bine, mănânci echilibrat şi îţi petreci timpul liber în sala de sport. Practic, nu-ţi refuzi nici o plăcere. Fii flexibilă schimbărilor de la job, e musai să te adaptezi din mers situaţiei. Dacă-ţi doreşti să aduci pe lume un copilaş, renunţă la pilulă şi vezi ce iese!

TAUR
21 APRILIE – 20 MAI

Te arăţi mai puţin interesată de serviciu în această perioadă. Te-ai hotărât să nu-ţi mai sacrifici toate serile muncind. Activităţile din plan personal îţi captează mai mult atenţia. O să ai parte de momente incendiare în doi. Dacă nu ai întâlnit încă pe cineva, un tip misterios îşi face apariţia.

GEMENI
21 MAI – 21 IUNIE

Eşti plină de viaţă! Exuberanţa ta e molipsitoare şi reuşeşti să ridici moralul colegilor. Te menţii în formă şi stârneşti admiraţie. În dragoste, situaţia e un pic mai complicată. Un personaj controversat îţi dă bătăi de cap. Află rapid ce vrei pentru a clarifica situaţia. Altfel s-ar putea să-ţi pară rău.

RAC
22 IUNIE – 22 IULIE

Dispui de toate resursele luna aceasta şi dacă ai planuri mari, acum e momentul să acţionezi. O să ai parte de reuşite în plan profesional. Te gândeşti serios şi la căsătorie. Începând cu jumătatea lui septembrie, tensiunile în cuplu dispar şi relaţia se reechilibrează. Domneşte armonia!

LEU
23 IULIE – 22 AUGUST

Se întrevăd mici obstacole, însă dispui de energia necesară pentru a trece cu bine peste orice situaţie. În dragoste, noi provocări. Dacă eşti foarte aproape de a face pasul într-o relaţie, ar fi bine să te laşi mai greu cucerită. Cât priveşte o relaţie stabilă, acceptă că nu întotdeauna trebuie să ai tu ultimul cuvânt.  

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”