Horoscopul lunii iulie 2013-Previziuni despre bani, dragoste, sănătate

O să fim pe cât de cheltuitori, pe atât de strânşi la pungă luna aceasta, spune Neti Sando, specialistul nostru astrolog. E o concentrare de planete în Rac (Soare, Mercur, Marte şi Jupiter) şi ne vom chivernisi cât mai bine cu putinţă faţă de altădată. Micul benefic, Venus, care ne asigură şi el bani se va afla în zodia Leului şi o să ne cam ardă la buzunare, dar o să ne facem şi noi unele mici capricii.
  • Publicat:
Horoscopul lunii iulie 2013-Previziuni despre bani, dragoste, sănătate

O să fim pe cât de cheltuitori, pe atât de strânşi la pungă luna aceasta, spune Neti Sando, specialistul nostru astrolog. E o concentrare de planete în Rac (Soare, Mercur, Marte şi Jupiter) şi ne vom chivernisi cât mai bine cu putinţă faţă de altădată. Micul benefic, Venus, care ne asigură şi el bani se va afla în zodia Leului şi o să ne cam ardă la buzunare, dar o să ne facem şi noi unele mici capricii.

RAC

22 IUNIE – 22 IULIE

 

Love & Sex: Jupiter, Marele Benefic, ajuns în zodia ta o să te susţină, o să-ţi dea energia necesară să le faci faţă celor mai mari provocări şi să îţi împlineşti un mare vis: să te căsătoreşti, să aduci pe lume un copilaş, să-ţi construieşti o casă ori să-ţi găseşti un job pe măsura valorii tale. Money: Venus se află în casa banilor pe parcursul întregii luni şi o să poţi încasa bani, să-i aduni şi din surse colaterale. Poate există vreo posibilitate să capeţi o mărire de salariu. Health: La capitolul sănătate pot fi ceva aspecte de îndreptat şi numai după nişte investigaţii medicale şi tratament o să-l poţi combate pe acel Mercur, retrograd din sfera sănătăţii. Poate o să ţii şi regim, oricum vei avea unele restricţii alimentare.


LEU

23 IULIE – 22 AUGUST 

 

Astrul iubirii Venus e cantonat în zodia ta de la prima până la ultima zi a lunii şi o să te facă să arăţi mai bine ca oricând. O să ai noroc de bani, poate recuperezi nişte sume blocate în conturile altora şi o să-ţi permită o reinventare, să te simţi cu nişte ani mai tânără şi or să întoarcă toţi bărbaţii capul după tine. Trebuie însă să te îngrijeşti, să ai un ochi aţintit şi asupra alimentaţiei, să eviţi tendinţele de îngrăşare, întrucât Venus din zodia ta sporeşte apetitul culinar. Mai multe legume, fructe, hidratare pentru o mai bună circulaţie articulară.

 

FECIOARĂ

23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

 

Se observă o serie de câştiguri, reuşite pe merit şi o să iei şi bani, o să-ţi atingi nişte obiective pentru care ai depus o muncă susţinută. Te poţi alătura unui grup – fundaţie sau un partid politic care va avea nevoie de priceperea ta şi să iei şi bani pe cât posibil. Sunt şanse să întâlneşti pe cineva de care să te ataşezi sufleteşte după 20 iulie, dacă eşti solo. Unele probleme de sănătate pot apărea în prima parte a lunii din cauza lui Mercur retrograd şi un regim selectiv ţi-ar fi de mare folos.

 

BALANŢĂ

23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

 

E momentul tău de glorie: ţi se fac oferte generoase de muncă şi poţi alegi inspirat. Îţi poţi croi un alt drum în viaţă şi să te bucuri de succes. O să ai o companie agreabilă pe perioada weekendurilor sau în serile în care vei ieşi la plimbare, la o terasă, la un spectacol. Patroana zodiei tale, Venus, o să adune oameni drăguţi în jurul tău şi o să te simţi iubită. Organismul este echilibrat, poate şi-au făcut efectul curele de legume, fructe, cereale, lichidele pe care le-ai consumat. În continuare tot aşa te vei menţine. Adaugă şi puţin sport. 

 

SCORPION

23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

 

E posibil să obţii o bursă în afara ţării, să lucrezi peste graniţă. Fiinţa iubită îţi este alături. Îţi poţi atinge un obiectiv pentru care te zbaţi de multă vreme şi pe care nu l-ai putut atinge din pricina lui Saturn, retrograd, luni de-a rândul în zodia ta naturală. Venus îţi poate asigura banii de cheltuială şi dacă nu vor fi suficienţi, o să mai scoţi de la saltea. La sănătate mai sunt ceva ameninţări, dar dacă nu exagerezi cu aerul condiţionat, cu apa de la gheaţă, o să eviţi o răceală, o gripă sau alte neplăceri.

 

SĂGETĂTOR

22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

 

Cu Marte în sfera partenerială te poţi muta la alt serviciu, să încerci şi altceva, pentru că drumul tău este în continuă ascensiune. Relaţia sentimentală este marcată de un soi de instabilitate şi e bine să ştii dacă vrei să lupţi pentru fiinţa iubită sau nu te vezi în viitor alături de această persoană. Mercur retrograd în dreptul sănătăţii te avertizează asupra unor pericole care pândesc din umbră şi de care să te fereşti. Sfera genitală este sensibilă în această perioadă şi poate faci un control medical.

 

CAPRICORN

21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

 

Mercur retrograd în casa astrologică a mariajului o să aducă împăcarea acolo unde a fost o ceartă, o tentativă de separare de partenerul de cuplu. Reapare cineva din trecutul amoros cerând o a doua şansă. Poveştile de dragoste se rescriu în aşa fel încât să fie cu happy end. Şi la job pot apărea oferte, colaborări şi să reţii măcar una dintre ele ca posibilitate de a-ţi rotunji veniturile. Venus are un rol protector la capitolul sănătate şi o să fii în formă, o să ai putere de muncă. 

 

VĂRSĂTOR

20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

 

Venus, astrul iubirii, se află în zodia iubirii, Leu, casa relaţiei sentimentale pentru tine şi înseamnă că o să fii fericită, iar dacă n-ai întâlnit încă pe cineva, o să existe o conjunctură favorizantă în acest sens. O să ai noroc şi de bani după 20 iulie şi te poţi duce la odihnă, la distracţie împreună cu familia. De sănătate trebuie să te îngrijeşti să mai schimbi câteceva la capitolul alimente şi să încerci o cură de detoxifiere pe bază de plante.

 

PEŞTI 

19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

 

O nouă dragoste la orizont şi o să fii mai fericită ca oricând! E posibil să aduci şi un copilaş şi o să te simţi întregită. Venus patronează casa banilor de la serviciu şi o să ai de încasat bani, poate mai mulţi decât în lunile precedente. O să dai dovadă de inspiraţie, de înaltă creativitate nu numai luna asta, ci de acum încolo timp de 1 an de zile. Sănătatea ar trebui să fie în regulă şi poate începi să găteşti lucruri diferite, cât mai simplu, fără prăjeli, rântaşuri, fast fooduri, să fie ceva sănătos!

 

BERBEC

21 MARTIE – 20 APRILIE

 

Casa este scena pe care o să te desfăşori până pe 20 iulie. Planeta iubirii Venus o să-ţi mângâie sufletul şi vei scăpa de sentimentul de incertitudine că iubirea îţi scapă printre degete. Acum însă iubirea va triumfa! Cu Venus în casa astrologică a dragostei şi a copiilor poţi rămâne însărcinată sau vei afla că s-a întâmplat deja şi doctorul o să-ţi comunice câte săptămâni au trecut de atunci. Sănătatea este sub control. Poate altcineva din familie va avea nevoie de nişte îngrijiri medicale.

 

TAUR

21 APRILIE – 20 MAI

 

Spre sfârşitul lunii o să ai parte de mai multă căldură sufletească, poate-ţi pică cu tronc cineva şi n-o să mai vezi pe unde calci de atâtea endorfine care-ţi tulbură vederea. Banii or să se cam ducă pe diverse lucruri care nu erau pe lista cheltuielilor de luna asta şi o să faci eforturi să echilibrezi balanţa. Sănătatea nu-ţi dă bătăi de cap, dar nici tu nu o să faci excese de nici un fel. Poate renunţi de tot la dulciuri şi vei mânca numai fructe.

 

GEMENI

21 MAI – 21 IUNIE

 

Se conturează un nou proiect care poate aduce bani sau poate o să poţi onora mai multe oferte. Decizia finală o poţi lua după 20 iulie. O să organizezi excursii la sfârşit de săptămână tot cam după 20 iulie. Poţi avea marea surpriză să fii cerută în căsătorie şi să ai toate motivele să spui un DA hotărât. Sănătatea mai poate avea ceva de remediat, întrucât Marte prin zodia ta va irita, e de presupus, aparatul respirator sau pot fi ceva probleme cu braţele – dureri articulare, entorse.

 

Lindsay Lohan, actriţa deocheată

Frumoasa Lindsay vine pe lume pe 2 iulie 1986 în New York. De la mamă (cântăreaţă şi dansatoare) moşteneşte veleităţile de scenă. Nu este premianta clasei, căci cu şcoala nu excelează, însă talentul nu-i lipseşte şi astfel americanca se bucură de succes. Aspectul fizic este încă un atuu, Lindsay practicând şi modellingul de la o vârstă foarte fragedă. Este cooptată în diverse reclame de televiziune pentru copii – de la îmbrăcăminte până la diverse tipuri de mâncare. Toate ar fi fost bune şi frumoase dacă actriţa ar fi mai puţin excentrică. 

Problemele ei cu legea aduc de-a lungul anilor un prejudiciu serios imaginii. Chiar dacă a trecut pe la poliţie şi pragul clinicilor de dezintoxicare din cauza consumului de alcool şi de substanţe stupefiante, frumoasa actriţă americană se face remarcată. Cariera artistică îi aduce faimă şi bani. Cert este că la 26 de ani, Lindsay a reuşit să aibă propria linie vestimentară şi să promoveze spray-ul de bronzat Sevin Nyne. Viaţa amoroasă este însă una la fel de… controversată.

Autor: Neti Sandu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân