Horoscopul lunii februarie 2018. Cum stau zodiile cu dragostea, banii şi sănătatea

Vrei să ştii dacă îţi schimbi în această lună jobul sau partenerul? Ce ţi-au pregătit astrele la capitolul sănătate sau de ce schimbare furtunoasă vei avea parte? Iată cum se anunţă vremurile pentru fiecare semn zodiacal!
  • Publicat:
Horoscopul lunii februarie 2018. Cum stau zodiile cu dragostea, banii şi sănătatea

Vrei să ştii dacă îţi schimbi în această lună jobul sau partenerul? Ce ţi-au pregătit astrele la capitolul sănătate sau de ce schimbare furtunoasă vei avea parte? Iată cum se anunţă vremurile pentru fiecare semn zodiacal!

Berbecul

În această lună, Berbecul pare să ajungă la momentul bilanţului. Acesta va revizui realizările anterioare şi îşi va stabili viitoarele ţinte.

Dacă e singur, îşi va găsi partenerul mult aşteptat la locul de muncă. Ba mai mult, există posibilitatea să se îndrăgostească la prima vedere.

Dacă e deja într-un cuplu, trebuie să suporte plângerile venite din partea celui cu care are o relaţie.

Nici de bani nu va duce lipsă Berbecul în această lună. Cu o inteligenţă financiară solidă, acesta îşi va îmbunătăţi câştigurile în continuare. Aveţi sprijinul persoanelor în vârstă şi al celor din familie, iar Venus vă ajută.

Perspective fructoase se anunţă şi în carieră. Dacă vă gândiţi să vă schimbaţi locul de muncă, trebuie să studiaţi cu atenţie avantajele.

În general, trebuie să acordaţi mai multă atenţie plămânilor, braţelor, umerilor şi intestinelor. În 2018 vă veţi confrunta cu o energie mai scăzută, dar impactul nu va fi major.

Taurul

Taurul va pune accentul în această lună pe obiectivele profesionale. E indicat să acordaţi atenţie ideilor pe care le aveţi şi să le puneţi în practică. Misiuni provocatoare se anunţă şi la locul de muncă. Călătoriile de afaceri vor fi extrem de profitabile, în timp ce investiţiile speculative ar putea să nu vă aducă profitul dorit.

Cât priveşte viaţa sentimentală, dacă există divergenţe de opinie, persoanele căsătorite pot lua o decizie cu privire la relaţia lor. Cei singuri vor avea mai multe oportunităţi pentru a forma un cuplu, dar şansele unei legături serioase sunt slabe în această lună. La acest capitol, surprizele vor continua să curgă, şi nu vor fi tocmai plăcute.  

Nativul Taur îşi poate îmbunătăţi sănătatea dacă va acorda mai multă atenţie rinichilor, gâtului şi ficatului şi va evita sa fie impulsiv la serviciu.

Gemenii

Nativul Geamăn va munci mult în această lună, dar se va bucura şi de realizări. Acesta se va concentra mai mult pe ambiţiile personale, pe profesie, dar va simţi nevoia să fie cât mai aproape de partener, dacă are unul. Cei singuri vor avea mai multe oportunităţi de a lega o relaţie, care poate veni chiar de la locul de muncă. Activitatea sexuală trebuie menţinută în echilibru, nici prea mult, dar nici prea puţin.

Gemenii nu vor duce lipsa finanţelor. Dacă apar probleme de sănătate, acestea vor fi provocate de episoodul amoros pe care îl traversează. Lucraţi pentru a clarifica problema iubirii înainte de a merge la un profesionist în domeniul sănătăţii. Cu toate astea, e important să vă odihniţi cât mai mult.

Racul

Viaţa de cuplu poate reprezenta în această lună un motiv de stres pentru nativul Rac. Cu toate astea, influenţele planetare nu sunt favorabile pentru luarea unei decizii majore. În orice caz, nu este timpul să vă căsătoriţi.

Cei singuri îşi pot întâlni partenerul la seminarii sau în cercul de prieteni. Nativul din Rac nu duce lipsă de bani nici în această lună, dar puţină prudenţă şi o reducere a costurilor nu strică niciodată. În această perioadă, cheltuielile tind să depăşească venitul. Dacă sunteţi în căutarea unui nou loc de muncă, această lună este favorabilă.

Cele mai importante interese care vă atrag toate resursele sunt corpul, imaginea şi plăcerile personale. Sunteţi dornici de distracţie, de călătorii.

La capitolul sănătate, colonul, vezica urinară şi organele sexuale au nevoie de mai multă atenţie.

Leul

Cariera şi realizările personale sunt mai importante pentru Leu decât nevoile emoţionale şi preocupările legate de familie. Acesta se foloseşte şi de farmecul personal pentru a-şi atinge obiectivele, dar lucrurile sunt decise de condiţii.

La capitolul dragoste nu vor fi probleme. Leul rămâne atras de relaţiile neconvenţionale. Totuşi, în aceste zile, libidoul lui este mai puternic decât de obicei, vrea să înveţe despre sex prin încercări şi erori. Persoanele singure vor avea multe oportunităţi de a crea relaţii cu sexul opus, dar ceva se poate lega cu cineva din domeniul sănătăţii.

Dacă sunteţi deja într-o relaţie, este timpul să bifaţi o legătură permanentă. Legătura cu partenerul este una armonioasă.

În rest, aveţi o viaţă socială activă, iar asta datorită influenţei lui Uranus. Finanţele nu vă prisosesc, dar nici nu vă lipsesc. Cu toate astea, ar trebui să încercaţi să fiţi mai economi, pentru că aveţi tendinţa de a cheltui mai mult decât produceţi.

Sănătatea şi vitalitatea dvs. sunt bune în prima jumătate a anului, însă, începând cu16 iulie, planetele încep să se schimbe, aşa că acest lider înnăscut trebuie să fie mai atent. Pot apărea probleme la coloana vertebrală şi genunchi, dar şi inima are nevoie de mai multă atenţie.

Fecioara

Problemele familiale şi aspectele emoţionale vor surescita atenţia nativului din Fecioară. Acesta va fi mai interesant de ceilalţi şi de scopurile lor decât de propriul lui succes.

Va exista interes pentru meditaţie, yoga sau astfel de activităţi. De asemenea, viaţa socială îi va fi benefică în această lună. Singuraticii vor avea multe oportunităţi pentru a-şi găsi un partener. Cu toate astea, perfecţiunea Fecioarei va fi un handicap în obţinerea celui potrivit.

Oamenii care se află deja într-o relaţie ar trebui să aleagă dacă bifează o căsătorie sau nu.

Profesional, aveţi o lună de succes, care vă atinge obiectivele, iar câştigurile vin. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă, veţi obţine numeroase oferte. Veţi fi, de asemenea, acaparaţi de activităţi orientate spre servicii.

Sănătatea va fi delicată în această lună şi trebuie să luaţi multe pauze pentru a vă menţine bunăstarea. Încercaţi să economisiţi energie şi să permiteţi altora să vă ajute.

Balanţa

Factorul emoţional le ghidează viaţa nativilor din Balanţă, aşa că atenţia acordată carierei rămâne undeva în plan second. Aceştia pot decide să renunţe la relaţia pe care o au, dar au nevoie de timp pentru a cântări bine situaţia. Luna nu este de bun augur pentru căsătorii.

Situaţia financiară va fi excelentă până pe 19 februarie. Sănătatea va fi mai bună în această lună, dar nu îmbrăţişaţi sedentarismul. Exerciţiile fizice vă pot ajuta să vă menţineţi tonusul. Cu toate astea, aveţi grijă la articulaţii.

Scorpionul

Scorpionii fac totul pentru carieră în această lună, îşi doresc succes şi se motivează pentru a-l obţine. Nici sentimental nu stau rău.

Relaţia cu cel de lângă ei va fi plină de romantism, dar capricioasă. Cu toate astea, partenerul va reuşi să întreţină flacăra iubirii. Femeile Scorpion au şanse să obţină şi o sarcină în această lună. Cei singuri caută parteneri inteligenţi care îşi pot comunica bine sentimentele. Mercur vă îmbunătăţeşte câştigurile. Investiţiile în proprietăţi vor fi extrem de profitabile.

Munca vă este apreciată şi la job, aşa că beneficiile nu întârzie să apară.  Activitatea sexuală trebuie menţinută în echilibru, scorpionii având tendinţa de a exagera. Este timpul să vă revizuiţi adevăratele priorităţi în viaţă. Să renunţaţi la interese sau responsabilităţi frivole şi să vă concentraţi asupra a ceea ce este cu adevărat important

Musculatura, organele sexuale, vezica urinară şi colonul necesită mai multă preocupare.

Săgetătorul

Săgetătorii sunt extrem de dinamici în această lună. Luptă să îşi crească veniturile, se ocupă de fericirea personală. Dacă sunt interesaţi de asta, au şanse să ocupe un loc în învăţământ.

În viaţa Săgetătorului se anunţă noi călătorii, noi oportunităţi. În privinţa chestiunilor sentimentale sunt uşor circumspecţi. Relaţia cu partenerul va fi una tensionată, iar asta datorită laturii lor ce tinde, uneori, să devină agresivă.

Este posibil să vă renovaţi casa şi să investiţi în reamenajarea ei. Situaţia financiară vă este favorabilă. La capitolul sănătate nu vor exista probleme deosebite. Provocarea în acest an este obţinerea unui echilibru emoţional.

Capricornul

Cei născuţi în zodia Capricornului se concentrează pe dezvoltarea personalităţii lor, pe învăţarea unor noi tehnici de comunicare. Parteneriatele romantice pe care le vor lega în această lună nu se vor baza pe seriozitate, ci vor avea ca miză propria plăcere.Vor progresa în carieră, aşa că se anunţă şi o prosperitate financiară. Sănătatea nu le creează probleme în această lună.

Cei care îşi doresc să piardă în greutate şi vor să apeleze la noi tehnici ar fi bine să studieze atât avantajele, cât şi dezavantajele.

Vărsătorul

Independenţa le dictează viaţa nativilor din Vărsător. Orice îşi doresc, pot obţine. Nu sunt dependenţi de situaţii sau de alte persoane.

Plăcerile personale vor fi prioritare în această lună. Vor cheltui bani pentru a-şi îmbunătăţi imaginea, iar la acest capitol sunt vizate în special femeile. Relaţiile de familie vor avea de suferit în această lună. Acestea se datorează unor neînţelegeri, aşa că pot fi remediate cu mai multă toleranţă. Nicio problemă nu este atât de mare încât să nu poată fi rezolvată. Relaţia cu partenerul va fi în mare parte armonioasă, iar de bani nu veţi duce lipsă, dar nici de cadouri, aşă că vă puteţi considera răsfăţaţi în această lună.

Sănătatea nu pune probleme speciale, dar se recomandă câteva teste la stomac, sâni şi inimă. E de preferat să reduceţi şi consumul de alcool. Aceasta este o perioadă în care simţiţi limitările energiei voastre.

Peştii

Personalitatea magnetică a Peştilor nu va trece neobservată nici în această lună. Problemele profesionale şi ambiţiile personale vor avea prioritate în faţa familiei.

În general, persoanele născute în această zodie reuşesc să ţină situaţia sub control şi orice vor se va întâmpla. Dacă se implică în activităţi umanitare şi filantropice, nativul din Peşti va obţine sprijinul prietenilor.

Dacă are o relaţie, ar fi de preferat să fie mai atent la nevoile persoanei de lângă ei, să îi acorde timp şi înţelegere. De asemenea, cei singuri vor avea multe oportunităţi de a-şi găsi jumătatea, dar vor trebui să fie precauţi şi selectivi înainte de a intra într-o relaţie serioasă.

Câştigurile vor fi fabuloase în această lună şi se vor îmbunătăţi în lunile următoare.

Sănătatea va fi destul de bună, dar nu strică să vă preocupaţi mai mult de inimă, coloană vertebrală, dinţi şi articulaţii.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”