Cele mai
APLICAȚII

Calculează câte calorii poţi consuma zilnic fără să te îngraşi, află greutatea ideală, verifică în calculatorul nutrițional nutrienţii și caloriile din meniul tău sau vezi informaţiile nutriţionale din alimentele preferate.

Caută în:

Horoscopul lunii decembrie 2018: carieră, dragoste, sănătate

Spunem bun venit lunii decembrie într-un weekend minunat în care nu sărbătorim doar Ziua Naţională a României, ci şi începuturile promiţătoare ale nativilor din zodiac. Semnele de apă vor avea parte în această lună de suişuri şi coborâşuri în relaţie, dar vor redescoperi emoţiile şi fluturii în stomac. Nici pe plan profesional lucrurile nu stau rău pentru anumite semne zodiacale, începutul lunii fiind unul dinamic, chiar dacă agenda este plină.

BERBEC

Pentru nativul Berbec, în luna decembrie, astrele vor avantaja efectuarea călătoriilor mai lungi şi dacă la începutul lunii te vei confrunta cu cheltuieli majore care îţi vor dezechilibra bugetul, se anunţă câştiguri uriaşe în urma participării la anumite jocuri şi concursuri. 

Este timpul să petreceţi mi mult timp alături de familie şi, oricât de  atractive ar părea propunerile pe care le primeşti luna aceasta din partea prietenilor, Sărbătorile nu au farmec dacă nu sunt făcute alături de cei dragi. Cel puţin, vei învăţa cum să-ţi împarţi timpul şi să le oferi atenţia de care au nevoie. Prezenţa ta contează mult pentru cei apropiaţi.

În dragoste, luna decembrie vine veşti nu tocmai plăcute. Nu-ţi faci deloc timp pentru persoana iubită, iar asta nu va face decât să o îndepărteze. Puţin distantă, nemulţumită, dornică să comunice problemele cu care vă confruntaţi ca un cuplu, dar pentru tine, business-ul şi cariera profesională reprezintă o prioritate.

TAUR

Inspiraţia nativului Taur atinge cote maxime în luna decembrie. Ai putea rezolva problemele de la serviciu sau ai putea lua o hotărâre în chestiunile financiare. Mai mult, trebuie să-ţi faci curaj să te ridici pentru drepturile cu privire la nişte bani care ţi se cuvin.

În relaţiile sentimentale eşti hotărât să faci schimbări majore. Îţi recomandăm să nu eziţi să-ţi asculţi intuiţia şi să iei decizii care să te favorizeze pe viitor. În sfârşit îţi dai seama ce cauţi la persoana iubită şi eşti dispus să o întâlneşti la timpul potrivit, fără să mai alergi după relaţii pasagere.

La capitolul sănătate, stai foarte bine. În urma unor analize, rezultatele pe care le primeşti vor fi extraordinar de bune, iar asta te va motiva să continui să ai un stil de viaţă sănătos şi echilibrat.

GEMENI

Pentru nativul Gemeni, va fi o perioadă destul de agitată în ceea ce priveşte relaţia de cuplu, mai ales dacă te numeri printre persoanele căsătorite. Situaţii imprevizibile nu întârzie să apară, dar din fericire, împreună veţi trece cu brio peste orice impas. Dacă vă gândiţi să vă schimbaţi domiciliul sau să faceţi unele modificări în casăm luna decembrie este momentul propice pentru a iniţia acţiuni în acest sens.â

La birou, lucrurile sunt puţin dezorganizate. Uiţi de rapoartele pentru care aveai un termen limită, iar superiorii nu vor ezita să-ţi atragă atenţia în acestă privinţă. O posibilă şedinţă va fi programată în calendar, iar începând  cu jumătatea lunii, lucrurile se vor limpezi, iar rezultatele tale vor fi din nou apreciate.

Banii nu reprezintă un motiv de îngrijorare şi, cum luna Sărbătorilor gravitează în jurul cadourilor, îţi vei permite să-i surprinzi pe cei dragi cu cele mai fascinante daruri. Eşti foarte atent la ceea ce-şi doresc şi multora dintre prieteni sau persoane dragi din familie, vei reuşi să le îndeplineşti dorinţele.

RAC

Te gândeşti de câteva luni să iei o decizie foarte importantă în viaţa ta. Luna decembrie este momentul ideal pentru a prinde curaj şi, cel mai probabil, vei da lovitura. Din cauza ambiţiei tale de a finaliza o lucrare este posibil ca în prima parte a lunii să ai un simţ critic mai accentuat decât de obicei.

Persoana iubită s-a săturat să pui munca pe primul loc aşa că, îţi propune să faci o schimbare de ritm. Puţină distracţie nu strică. Astfel, veţi petrece timp de calitate undeva la munte sau la ţară şi nimic nu te va face să-ţi doreşti să rămâi acasă. În plus, financiar, dai lovitura aşa că, de ce să nu profiţi de această ocazie?!

Cu sănătatea stai bine, dar pentru că nu eşti tocmai cea mai responsabilă persoană, te vei confrunta cu mici răceli care îţi vor strica puţin dispoziţia. Ceaiurile fierbinţi şi medicamentele nu vor lipsi din rutina ta din decembrie.

LEU

Pentru nativul Leu, luna decembrie va fi extrem de obositoare. Vei avea de respectat un program super-aglomerat căruia nu vei mai şti cum să-i faţă. Cu toate astea, pe plan profesional te aşteaptă la final de lună un succes nebănuit. Nu ezita să te implici într-un nou proiect sau să abordezi o nouă manieră de lucru.

Persoana iubită te va susţine, chiar dacă îşi doreşte puţin timp doar pentru voi doi. Fă-ţi timp pentru câteva ore în care să-I acorzi toată atenţia ta, iar în felul acesta nu se va simţi deloc deglijjată şi va înţelege că încerci să faci tot ce-i mai bun pentru carieră şi familie. O cină în oraş, o dată pe săptămână sau o ieşire la cinema poate fi un pas important.

FECIOARĂ

În luna decembrie, nativul Fecioară se confruntă cu o situaţie care-i poate provoca neplăceri. Demararea proiectelor pe care ţi le doreşti să le vezi împlinite s-ar putea să întârzie. În plus, aveţi nevoie de o sumă de bani sau datoraţi cuiva o sumă de bani. În cazul în care cauţi o sursă de împrumut acum e şansa să o găseşti.

Pe plan sentimental primeşti o veste neplăcută, dar nu te laşi deloc afectat de situaţia în care persoana iubită te-a pus. Eşti o persoană matură care ştie cum să gestioneze imprevizibilul şi vei trece cu brio, fără prea mari suferinţe şi sentimente de dezamăgire.

Acordă mai multă atenţie stării de sănătate. Dacă vei continua să fii delăsător, problemele se vor agrava, iar rezultatul nu va fi unul bun nici pentru tine, nici pentru familia ta.

BALANŢĂ

Pe plan financiar, nativul Balanţă traversează o perioadă favorabilă în luna decembrie. Deşi ai mult de muncă, vei reuşi să faci faţă cu succes tuturor provocărilor ivite. Vei face o mulţime de drumuri pentru a rezolva anumite probleme de serviciu, dar la final, te vei bucura de timpul liber, iar cheltuielule se vor duce pe divertisment.

Creativitatea de care dai dovadă o va surprinde până şi pe persoana iubită, care va aprecia efortul pe care-l depui pentru a o face să simtă că este o prioritate. Relaţia avansează şi, de ce nu, îţi vei pune în gând să treci la următorul pas. Pregăteşti inelul de logodnă sau urmează să iei parte la o cerere în căsătorie.

SCORPION

La serviciu, ar trebui să-ţi impui mai mult punctele de vedere mai ales că în luna decembrie, colegii par mai dispuşi ca niciodată să te asculte.  Rezultatele concrete ale efortului depus nu se vor lăsa aşteptate şi, primele semne de reuşită par să se arate la orizont chiar în prima jumătate a lunii decembrie.

În iubire, eşti o persoană extrem de geloasă şi posesivă, neacceptând ca persoana iubită să-şi risipească atenţiile pentru altcineva, oricine ar fi această persoană. Certurile nu întârzie să apară şi, dacă vei continua aşa, o despărţire se arată chiar în prag de Sărbători.

Chiar dacă-ţi place să deţii controlul, mai ales în privinţa sănătăţii, uneori e nevoie de acceptarea sfaturilor unui specialist. Nu neglija micile semne şi simptome, chiar dacă eşti conştient de gravitatea problemei.

SĂGETĂTOR

Şansele care se ivesc la serviciu te vor face să te simţi mai optimist. Veştile excelente îţi deschid perspective noi către viitor, iar cee ace ajunge la urechile tale în luna decembrie sună promiţător pentru anul ce urmează.

Pe plan sentimental este posibil să cazi pradă unei mari decepţii cauzate de persoana iubită. Deşi nu te aşteptai ca acest moment să apară, situaţia te lasă rece. Îţi pierzi încrederea în tine, dar cu puţină linişte, vei reuşi să-ţi dai seama de cele întâmplate şi a cui a fost vina.

În privinţa sănătăţii nu ai de ce să te îngrijorezi. Totul merge excelent, câtă vreme acorzi atenţie stării tale de sănătate. Scapi fără să ai parte de răceală până la finalul anului.

CAPRICORN

Ai posibilitatea ca până la sfârşitul lunii decembrie să te dedici unui ideal ambiţios, poate politic, iar efectul stăruinţelor depuse este foarte vizibil.  Este un moment delicat, în care trecit totul doar prin prisma raţiunii, inclusive relaţiile cu persoanele de suflet.

Viaţa personal şi sentimentală adduce veşti bune la jumătatea lunii decembrie, motiv pentru care eşti mult mai tolerant cu cei de lângă tine, chiar dacă nu eşti suficient de mulţumit de modul în care evoluează relaţiile cu persoana iubită, rudele sau nişte femei din familie.

VĂRSĂTOR

În această perioadă simţi că eşti în stare să muţi chiar şi munţii din loc şi nu este de mirare că vrei să faci atât de multe lucruri într-o singură zi. Atenţia îţi este îndreptată în special către activităţile sociale şi profesionale şi acest lucru te poate face să neglijezi chestiunile domestice.

În dragoste, este momentul apariţiei unor presentiment sau emoţii neobişnuite cu privire la relaţia de suflet. Reuşeşti să reaprinzi flacăra în relaţia cu persoana iubită,iar asta va fi o surpriză plăcută chiar şi pentru ea.

Vacanţele la munte nu se vor termina cu bine. Evită să experimentezi sporturi noi, extreme, pentru că este posibil să te confrunţi cu câteva accidente, minore ce-i drept, dar suficient de dureroase.

PEŞTI

În familie, ai parte de o atmosferă excelentă datorită unui success care îi priveşte pe toţi ai casei. Cu toate astea, este posibil să primeşti unele reproşuri şi este indicat să nu te enervezi şi nici să nu tratezi cu superficialitate cele auzite.

Pentru că eşti extrem de entuziasmat, luna decembrie este un moment oportun pentru a te lansa într-o afacere sau, de ce nu, să începi o nouă relaţie sentimentală. Bineînţeles, le poţi face pe amândouă dacă timpul îţi permite.

Nu te vei simţi foarte bine în această perioadă aşa că, nu amâna o programare la medic. Nu vrei să începi noul an cu stângul.

 Exclusiv Online
Citește pe one.ro
Temerarii sexuali ai zodiacului: cine sunt adepţii plăcerilor? Temerarii sexuali ai zodiacului: cine sunt adepţii plăcerilor?
Un copil de 12 ani a revelat unul dintre cel mai bine păstrate secrete din lume Un copil de 12 ani a revelat unul dintre cel mai bine păstrate secrete...
Săgetător Săgetător 22 noiembrie - 20 decembrie

Şansele care se ivesc la serviciu te vor face să te simţi mai optimist. Veştile excelente îţi deschid perspective noi către viitor, iar cee ace ajunge la urechile tale în luna decembrie sună...citește mai departe

×

One.ro
Cum arată fiica Prinţesei Diana de care nu a ştiut nimeni. Asemănarea este impresionantă Cum arată fiica Prinţesei Diana de care...
10 locuri musai de vizitat in Cluj
“Cine-i născut în ianuarie”…Află...
Zf.ro
Cutremur total: Iohannis s-a RĂZGÂNDIT. Anunţul şoc făcut de preşedinte dă peste cap toate planurile Cutremur total: Iohannis s-a RĂZGÂNDIT....
Avertismentul APOCALIPTIC devine realitate:...
DEZASTRU!! O multinaţională gigant iese...
BusinessMagazin.ro
Cum arată noile autobuzele din Cluj faţă de cele cumpărate de Firea - GALERIE FOTO Cum arată noile autobuzele din Cluj faţă...
Proprietarul lanţului ROMÂNESC de RESTAURANTE...
Descopera.ro
Unde este de fapt CENTRUL României. Răspunsul simplu la întrebarea de Geografie la care NU ştiu să răpundă 9 din 10 români Unde este de fapt CENTRUL României. Răspunsul...
Scenele sexuale care au provocat un SCANDAL...
ADEVĂRUL din spatele unei întrebări care...
Mediafax.ro
Momentul în care Nadia Comăneci a constatat că şi haina îl face pe om. Ce a făcut-o să se simtă extrem de STINGHERĂ Momentul în care Nadia Comăneci a constatat...
Se amplifică TENSIUNILE în Marea Neagră:...
O ţară a tras cu o rachetă Patriot în...
Gandul.info
Trebuie scăpat RAPID de cadavrul politic al lui Jamal Khashoggi. Lelia Munteanu descifrează încercarea de a justifica NEJUSTIFICABILUL Trebuie scăpat RAPID de cadavrul politic...
Exerciţiul de 10 a fost destul de bun,...
91% sunt ÎMPOTRIVA amnistiei şi graţierii....
ProSport.ro
Lovitură în plin pentru Liviu Dragnea! Acuzaţii grave pentru liderul PSD: "De aproape două luni face asta!" Lovitură în plin pentru Liviu Dragnea!...
O noapte în oraş i-a adus sfârşitul!...
România şi-a pus speranţe în el, dar...
ApropoTv.ro
Destinaţii alternative de Crăciun care te fac să vezi cu alţi ochi Europa Destinaţii alternative de Crăciun care...
Jurnalistul Ion Cristoiu publică două...
Electric Castle Festival anunţă headliner-ii...
Go4it.ro
Iată care sunt cele mai PUTERNICE 10 telefoane din lume! Modelul de pe primul loc este mult mai ieftin decât un IPHONE! Iată care sunt cele mai PUTERNICE 10 telefoane...
Patru persoane au murit ACASĂ din cauza...
Suntem cu un pas mai aproape de STAR TREK!...
ProMotor.ro
Atenţie şoferi. Ce se întâmplă dacă pui AVARIILE ca să mulţumeşti, în trafic Atenţie şoferi. Ce se întâmplă dacă...
Top 5 cele mai scumpe maşini aflate la...
Ai grijă cu ce alimentezi! S-a lansat cea...
ULTIMA ORĂ
ZILE LIBERE: Bugetarii vor avea două minivacanţe de Crăciun şi Revelion, de câte cinci zile. Când vor fi recuperate

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.