Horoscopul lunii decembrie

  • Publicat:

Săgetător

Dragoste
Luna este într-o poziţie favorabilă zodiei tale şi, datorită forţei sale remarcabile, te ajută la stabilizarea relaţiei şi asta te face fericit. Vei petrece cel mai mult timp iubind şi fiind iubit. În cuplurile de lungă durată se reaprinde pasiunea şi vei redescoperi personalitatea partenerului tău.

Muncă
Vei fi fără îndoială iritat de superiorii tăi care îţi cer imposibilul, dar nu-ţi pierde răbdarea. Deşi influenţele astrale nu sunt puternice luna aceasta, te vei bucura de protecţia lui Neptun care te ajută să obţii puţin succes pe plan profesional.

Sănătate
Mai mulţi aliaţi globali te vor ajuta să vezi lucrurile în roz luna aceasta. În sfârşit ceva bun după tensiunile din ultimele săptămâni. Cu ajutorul influenţei lui Pluto, ar trebui să ai o rezistenţă fizică fără cusur.Te vei simţi tonifiat şi sigur întreaga lună şi nu te vei lăsa destabilizat uşor.

Bani
Pluto te va sfătui pentru a evita cheluielile suplimentare şi a nu te lăsa pradă tentaţiei tale pentru lux. Apar unele complicaţii legate de o moştenire, o avere, ceva nerezolvat încă. A doua jumătate a lunii este o perioadă bună pentru a face tranzacţii financiare sau operaţiuni pe scară largă. Cu soarele pe urmele tale, vei fi capabil să realizezi afaceri excelente.

Capricorn

Dragoste
Pentru cuplurile legate de o lungă perioadă de timp, climatul sentimental este idilic. Nativii care au fost singuri până acum, îşi găsesc rapid pereche. Atenţie însă! Nu te lăsa dus de val prea repede. Trăieşte în cel mai bun mod posibil această poveste şi nu grăbi lucrurile. În a doua jumătate a lunii, cuplurile deja consolidate vor avea parte de mari bucurii, cum ar fi extinderea familiei cu noi membri. Mulţi dintre voi vă veţi dori să aveţi acum primul, al doilea sau chiar al treilea copil.

Muncă
Aspectele planetare negative par să excludă în aceste zile orice şansă de a începe munca în forţă. Pentru nativii independenţi, acest aspect ar putea atrage cu sine anumite probleme în afaceri. Nu îţi face prea multe griji însă. Până spre finalul lunii totul se rezolvă, ba chiar vei avea parte de rezultate bune.

Sănătate
Unii dintre nativii acestei zodii s-ar putea să fie mai puţin dinamici zilele acestea dar, în acelaşi timp, vor fi mai calmi şi mai puţin stresaţi, ceea ce este un lucru bun. Cu soarele în aspect favorabil, vitalitatea şi optimismul tău cresc şi îţi vor menţine starea de bine întreagă lună.

Bani
Vei avea posibilitatea de a face unele cheltuieli care nu îţi sunt neapărat necesare ci pe care mai degrabă ţi le doreşti. Astrele îţi sunt favorabile iar norocul cu siguranţă nu îţi întoarce spatele. Este o lună excelentă pentru realizarea afacerilor. Fii atent să nu ratezi vreo ocazie importantă!

Vărsător

Dragostea
Descoperi noi delicii şi plăceri alături de partenerul tău de viaţă în această perioadă, bucurându-te tot mai mult de farmecul vieţii în cuplu. Starea aceasta se menţine întreaga lună, profitând din plin de momentele petrecute împreună. Dacă eşti singur, pregăteşte-te pentru mari schimbări! O întâlnire foarte importantă va avea loc în această perioadă. Vei descoperi că această persoană îţi poate aduce fericirea de durată. Datorită lui Venus, zeiţa iubirii, vei avea parte de o atmosferă plăcută întreaga lună.

Muncă
Obţii o anumită satisfacţie în muncă, datorită aspectului bun al planetei Marte, care te va ajuta să te adaptezi mai uşor la schimbările care au loc. Dai dovadă de impulsuri puternice în muncă, ideile tale fiind de o claritate rară. Nu îţi vor lipsi încurajările şi sprijinul din partea celor apropiaţi şi a colegilor. 

Sănătate
Este o perioadă bună pentru a începe un regim de sport. Fitness, alergare, exerciţii fizice, orice te menţine pe tine în formă. Este timpul să iei decizii mai bune în ceea ce priveşte stilul tău de viaţă, de la sport la alimentaţie. Dacă te simţi slăbit în această perioadă, bea multe ceaiuri, fă plimbări lungi, reîmprospătează-ţi puţin rutina zilnică.

Bani
Unii nativi ar putea experimenta o creştere bruscă a veniturilor sau averilor. Alţii vor putea să se bazeze pe ideile lor în ce privesc afacerile. Fii realist! În a doua jumătate a lunii vei fi tentat să faci anumite investiţii care nu îţi sunt necesare.

Peşti

Dragoste
Cu influenţa lui Venus în tabăra ta, vei acorda mare importantă relaţiei de cuplu. Nu fi totuşi prea exigent, prea îndrăgostit de absolut, altfel rişti să fii dezamăgit.Viaţa în cuplu merge bine, dar partenerul tău ar putea fi mult mai fericit dacă ai renunţa puţin la posesivitate. Nativii singuri se bucură în această lună de influenţele planetelor care le permite să se lase seduşi în cel mai romantic mod posibil. 

Muncă
Alinierea astrală din această perioadă vă promite succes şi împlinire în carieră. Datorită talentului tău de a încuraja şi de a stimula oamenii din jur cu încrederea ta, reuşeşti să îmbini viaţa profesională cu cea socială. Eşti practic şi creativ în acelaşi timp, reuşind cu paşi mici să obţii tot ce ţi-ai propus. Se prevăd propuneri foarte interesante în ceea ce priveşte viitorul tău!

Sănătate
Energia şi vitalitatea ta va creşte până la un punct în care ai putea chiar să debordezi de atâta bunăstare. Utilizează pe cât posibil această energie în favoarea ta, dar nu exagera cu activităţile foarte obositoare care îţi pot da organismul peste cap. În a doua jumătate a lunii, Uranus îţi reaminteşte că ceea ce mănânci este de asemenea foarte important şi că din cauza supraenergiei ai uitat să ţii cont de asta. Fii atent la ceea ce mănânci, pentru a nu avea surprize neplăcute. 

Bani
Planeta Mercur te sfătuieşte să iei măsuri puternice pentru a restructura capitalul. Nu ezita să sacrifici o parte din el pentru a salva esenţialul. Vor veni şi vremuri mai bune! Se prevede o urmă de noroc în a doua jumătate a lunii, dar ţine minte: norocul dă mai mult celui care l-a aşteptat pregătit, deci ar fi bine să te pui pe treabă!
 

Berbec

Dragoste
În prima jumătate a lunii, spiritul tău competitiv se va multiplica, iar soţul sau partenerul de viaţă s-ar putea transforma în adversarul perfect. Dacă eşti singur, decembrie este luna în care vei avea parte de multă culoare, zodia ta fiind influenţată de Soare, Jupiter şi Saturn. Se prevăd mari bucurii la capitolul iubire. În a doua jumătate a lunii, viaţa de cuplu decurge armonios, fără prea mult stres. Mare atenţie la viaţa socială, aceasta este perioada în care vei întâlni persoane noi şi oportunităţi interesante.

Muncă
Eşti foarte diplomat, obţii ce îţi doreşti de la toată lumea, având posibilitatea să îţi impui părerea în faţa celorlalţi. Faci un salt înainte şi vei fi răsplătit cu un premiu sau chiar o sumă de bani. Eşti foarte inspirat iar intuiţia este de partea ta, ghidându-te în mod corect întreaga lună.

Sănătate
Energia ta este la apogeu zilele acestea. Profită de entuziasmul şi dinamismul care te cuprinde şi ia iniţiativă în a face lucrurile pe care ţi le doreai de ceva vreme. Rezişti cu brio oboselii şi infecţiilor care circulă în jur şi, deşi s-ar putea să ai un scurt moment de descurajare, totul revine pe drumul cel bun după o noapte bună de somn.

Bani
Din cauza caracterului tău visător şi lipsit de griji s-ar putea să ratezi o oportunitate pe care Saturn ţi-o oferă în prima jumătate a lunii. Ar fi util, prin urmare, ca în aceste zile să apelezi la o persoană mai realistă care să te îndrume în acest sens. În a doua jumătate a lunii nu întâmpini nici o dificultate financiară, ba chiar este posibil să primeşti o sumă de bani neaşteptată. Acordă mai multă atenţie detaliilor pe plan financiar şi nu rata nici o ocazie de a-ţi îmbunătăţi situaţia .

Taur

Dragoste
Determinat de Jupiter, vei face eforturi semnificative pentru a-i oferi partenerului de viaţă tot ce îşi doreşte. Încerci să presari varietate şi romantism în relaţia voastră, ceea ce este foarte bine. Fii însă atent la a doua jumătate a lunii, când s-ar putea să îţi doreşti ceva mai mult. Dacă eşti singur, luna aceasta este una foarte prosperă din punct de vedere sentimental. Vei naviga pe un ocean de bucurie zilele acestea. Este posibil să întâlneşti oameni noi şi să te simţi atras de persoane mai tinere.

Muncă
Nu mai suporţi autoritatea din partea superiorilor şi îţi doreşti o schimbare în carieră. Fii vigilent în ceea ce vrei să faci mai departe deoarece s-ar putea încheia în defavoarea ta. Şi în a doua jumătate a lunii lucrurile sunt tensionate.Mercur aduce cu sine surprize şi contradicţii care ar putea provoca schimbări bruşte la locul de muncă, certuri sau chiar o demisie.

Sănătate
Sănătatea ta se află sub protecţia lui Venus luna aceasta – planeta fericirii şi a bunăstării. Este o perioadă de echilibru în sănătate, iar pentru nativii care fac o pauză după o lungă perioadă de extenuare, este un moment ideal pentru refacere şi acumulare de forţe noi.

Bani
Nu te lăsa influenţat de Neptun, care va încerca să te atragă într-o aventură financiară din care ai putea să ieşi uşor şifonat. Ţine cont de greşelile pe care le-ai făcut în trecut şi încearcă să înveţi câte ceva din ele. Te afli într-un moment de cumpănă din punct de vedere financiar. Încearcă să păstrezi o gândire clară şi să reflecţi la ceea ce îţi doreşti şi ceea ce ai cu adevărat nevoie.

Gemeni

Dragoste
Viaţa ta amoroasă este plină de pasiune şi îţi oferă emoţii puternice. Evită să complici lucrurile cu detalii neimportante şi bucură-te de atmosfera simplă dar plăcută pe care o ai. Datorită poziţiei lui Mercur, nativii singuri se pot aştepta la o surpriză neaşteptată, o propunere sau poate o declaraţie, rostită clar şi răspicat. Deoarece eşti împărţit între impulsurile iraţionale pe de-o parte şi nevoia de a te stabiliza pe de altă parte, păstrează-ţi calmul şi vei găsi cu siguranţă un echilibru între cele două.

Muncă
Marte te sprijină cu toată puterea sa în muncă, ajutându-te să realizezi unele proiecte care credeai căvor rămâne nefinalizate. Vei avea oportunităţi favorabile, sprijin şi succes în tot ceea ce îţi propui. Munca în echipă este indicată în această perioadă.

Sănătate
Nici o planetă nu va avea efect negativ asupra sănătăţii tale, prin urmare ar trebui să te simţi excelent luna aceasta. Nativii care suferă de boli cronice vor observa o îmbunătăţire în starea lor. Îmbracă-te adecvat anotimpului deoarece s-ar putea să întâmpini o recidivare a unor răceli în a doua jumătate a lunii.

Bani
A venit momentul să îţi revizui situaţia financiară şi să îţi dezvolţi noi strategii în acest sens. Dacă ai intenţia de a face o investiţie cum ar fi cumpărarea unei case sau a unei maşini, acesta este momentul să o faci. În a doua jumătate a lunii, unii dintre nativii gemeni ar putea întâmpina anumite dificultăţi legate de o moştenire sau o investie a familiei. Nu lua decizii în grabă şi nu ezita să ceri ajutorul persoanelor mai pricepute în acest domeniu.

Rac

Dragoste
Viaţa de cuplu nu va întâmpina schimbări majore. Te bucuri de protecţia lui Venus care te ajută să stabileşti o relaţie frumoasă cu partenerul de viaţă iar Mercur îţi face viaţa amoroasă mai romantică  şi mai interesantă decât de obicei. Nativii singuri sunt tentaţi să cadă în mirajul de a fi îndrăgostiţi. Atenţie însă la încercarea astrelor de a te păcăli în a te arunca într-o relaţie cu o persoană nepotrivită.
    
Muncă
Modul alinierii planetelor îţi încurajează sectorul forţei de muncă în diverse moduri. Relaţiile cu colegii şi superiorii tăi se îmbunătăţesc, lăsând uşa larg deschisă spre o promovare. Pentru cei care desfăşoară activităţi independente, influenţele astrale ar trebui să ducă la o creştere a cifrei de afaceri sau a clienţilor. 
   
Sănătate
Nu eşti convins de potenţialul tău energetic. Pentru ca situaţia să se îmbunătăţească, renunţă să te implici în activităţi inutile şi profită de timpul liber pentru a avea grijă de tine. Nici o planetă nu îţi pune piedici în calea sănătăţii şi asta e bine! Eşti într-o formă bună din punct de vedere fizic. Atenţie totuşi la situaţiile de stres, în care s-ar putea să reacţionezi negativ din punct de vedere psihic.

Bani
Redu cheltuielile! Stelele nu îţi sunt tocmai favorabile luna aceasta, aşadar mare atenţie la investiţiile spontane. Analizează cu grijă situaţiile impulsive şi elimină orice tentativă de afacere riscantă. Ai posibilitatea de a-ţi creşte resursele în a doua jumătate a lunii, dar riscul încă există aşa că este recomandat să fii vigilent.

Leu

Dragoste
Determinat de Pluto, acorzi prioritate absolută vieţii de cuplu. Te bucuri de tandreţe şi compatibilitate conjugală, relaţia cu partenerul tău fiind din ce în ce mai frumoasă. Decembrie este luna în care renunţaţi la toate ezitările şi ideile fixe şi vă afirmaţi cu forţă. Dacă o ţii tot aşa ai şanse mari de a cuceri şi de a fi cucerit foarte curând. Vei dori să îţi colorezi viaţa şi, dacă nu îţi doreşti o relaţie de lungă durată, te vei bucura oricum de un fulger răsunător!

Muncă
Dominanţa lui Jupiter din prima jumătate a lunii promite modificări şi obstacole în munca ta. Nu te panica! Poziţia lui Neptun din restul lunii acesteia îţi face doar bine, reparând greşelile produse anterior. Vei lupta curajos şi cu succes pentru a-ţi impune punctul de vedere. Evită totuşi călătoriile de afaceri şi întâlnirile importante deoarece măsurile de protecţie astrală nu par a fi destul de eficiente.

Sănătate
Toate sunt bune în acest plan. Fii totuşi atent în a evita tendinţa curentă de anxietate provocată şi de acest anotimp. Dacă ai o boală pe termen lung, acum ar trebui să remarci îmbunătăţiri semnificative în starea ta. Nici în a doua jumătate a lunii nu veţi întâmpina probleme, aceasta fiind guvernată de Mercur care este o planetă pozitivă din acest punct de vedere. 

Bani
Închei o afacere şi ai posibilitatea de a câştiga foarte mulţi bani iar investiţiile vor creşte. Evită total gândurile negative căci stelele te vor sancţiona cu siguranţă. În a doua jumătate a lunii, constelaţiile îţi vor aduce puţin ghinion. Nu este însă nimic grav. Rămâi pozitiv şi totul se va rezolva de la sine.

Fecioară

Dragoste
Tendinţele astrale arată că viaţa ta de cuplu merge excelent! Aşadar, îţi va fi foarte uşor să menţii o atmosferă de armonie şi euforie. A doua jumătate a lunii aduce însă câteva piedici, apărând anumite situaţii de promiscuitate.Dacă întâmpini acest lucru, opreşte-te înainte să produci un rău iremediabil. Nativii singuri se pot bucura în sfârşit de o perioadă favorabilă relaţiilor noi, Venus dovedindu-se a fi extrem de binevoitor şi Pluto transformându-se încomplicele lor în a-şi găsi jumătatea.

Muncă
Această perioadă este favorabilă pentru cei care ştiu cum să se organizeze, să lucreze cu rigoare şi entuziasm. Nu căuta soluţii mai uşoare problemelor tale prin apelarea la măsuri neetice sau ilegale, căci s-ar putea să te trezeşti într-o situaţie stânjenitoare sau chiar gravă. În a doua jumătate a lunii este posibil să întâmpini dificultăţi serioase, proiectele la care ai muncit neavând success. Nu dispera, totul se va rezolva în timp.

Sănătate
Va trebui să fii mai disciplinat din punct de vedere alimentar şi să te supui unui regim mai riguros. Excesele vor fi imediat sancţionate cu creşterea în greutate sau chiar cu anumite boli, în special pentru cei născuţi în a doua decadă, căci gurmanzii se află sub influenţa lui Mercur. În a doua jumătate a lunii vei obţine un echilibru bun în cazul în care îi vei oferi corpului tău în mod egal calitate şi cantitate, deşi în acest moment ai tendinţa să exagerezi cu alimentele nesănătoase.

Bani
Influenţa lui Mercur îţi permite să rezolvi în mod eficient unele probleme financiare. Fereşte-te însă de operaţiuni riscante deoarece te pot ruina. Evită pe cât posibil acţiunile de tranzacţionare în prima perioadă a lunii deoarece, sub influenţa lui Pluto, ai putea să te expui la anumite riscuri inutile. La sfârşitul lunii vei fi capabil să realizezi cu succes anumite investiţii pe termen lung.

Balanţă

Dragoste
La începutul lunii întâmpini anumite dificultăţi în viaţa de cuplu însă situaţia se îmbunătăţeşte cu ajutorul partenerului tău, care dă dovadă de devotament. În a doua jumătate a lunii, Venus influenţează în mod pozitiv stabilitatea în cuplu şi lucrurile se rezolvă complet. Dacă eşti singur, ai şanse mari să îţi găseşti sufletul pereche luna aceasta, tot Venus ajutându-te să umpli rapid golul din viaţa ta.

Muncă
Se arată perspective excelente pentru activităţi de afaceri. În ciuda unor situaţii de stres, vei obţine numai rezultate bune.Vei avea parte totodată de o propunere importantă în cariera ta. Nu lua decizii pripite şi lasă-te mai greu convins chiar dacă ştii deja că totul se va rezuma la succes.

Sănătate
Luna aceasta te vei simţi slăbit atât fizic cât şi psihic. Nu e nimic grav, nimic ce nu se poate rezolva cu vitamine şi câteva ore bune de somn. Dacă suferi de vreo boală cronică, medicina alternativă îţi aduce rezultate bune pe termen lung.Te vei simţi stresat şi nervos, ceea ce poate duce la lipsă de somn. Alege totuşi o carte bună în locul somniferelor şi evită pe cât posibil persoanele pesimiste în această perioadă.

Bani
Vei fi capabil să faci tranzacţii financiare favorabile şi vei profita din plin de acest moment oportun. De asemenea, vei avea posibilitatea de a rezolva o problemă care te deranja de ceva vreme pe acest plan. Cu sprijinul lui Pluto, vei lua decizii bune şi vei face alegeri benefice care te vor ajuta să îţi echilibrezi bugetul.

Scorpion

Dragoste
Dacă te afli într-o relaţie de lungă durată, luna aceasta vei consolida şi mai mult legătura dintre tine şi partenerul tău. Veţi îmbina prietenia cu iubirea şi veţi petrece moment minunate. Trebuie doar să ai grijă să nu îl sufoci. În a doua jumătate a lunii apar unele divergenţe de opinie cauzate din cauza copiilor, dacă e cazul, ori a unor ambiţii profesionale sau de altă natură. Pentru nativul singur, o întâlnire importantă se prevede. Nu fi timid! Ar fi păcat să ratezi o asemenea ocazie.

Muncă
Proiectele tale profesionale sunt impecabile dar, din păcate, nu merg atât de repede cum îţi doreşti tu. Birocraţia te ţine pe loc dar nu pentru mult timp. Acum este momentul să apelezi la cunoştinţele pe care le ai în domeniul respectiv.
    
Sănătate
Dacă ai probleme de sănătate, planetele Marte şi Jupiter le vor prelua rapid, îmbunătăţindu-ţi starea. Este recomandat totuşi să eviţi alimentele prea grele şi să încerci o cură de fructe şi legume măcar la începutul lunii.

Bani
Luna aceasta încrede-te în astre! Ţi-au pregătit o surpriză foarte plăcută şi toate problemele tale s-ar putea rezolva. Este vorba de o sumă de bani care poate proveni dintr-o afacere mai veche, o investiţie recentă sau recuperarea unei datorii. Atenţie! Nu începe să cheltui banii înainte să îi fi primit.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”