Horoscopul lunii august 2013 – Previziuni despre bani, dragoste, sănătate

Iniţiativa este cuvântul de ordine pentru această lună. Toţi nativii dispun de resursele necesare pentru a duce la bun sfârŞit orice fel de proiect Şi a împlini orice dorinţă. Trebuie însă profitat la maximum de euforia specifică verii pentru a ne pune în miŞcare Şi în valoare. Astrele îi avantajează pe toţi cei care lansează Şi răspund provocărilor.
  • Publicat:
Horoscopul lunii august 2013 - Previziuni despre bani, dragoste, sănătate

Iniţiativa este cuvântul de ordine pentru această lună. Toţi nativii dispun de resursele necesare pentru a duce la bun sfârŞit orice fel de proiect Şi a împlini orice dorinţă. Trebuie însă profitat la maximum de euforia specifică verii pentru a ne pune în miŞcare Şi în valoare. Astrele îi avantajează pe toţi cei care lansează Şi răspund provocărilor.

 

LEU
23 IULIE – 22 AUGUST

Pentru tine e o lună favorabilă, dispui de multă energie Şi poţi avea reuŞite în tot ce-ţi propui. E însă important să-ţi dozezi forţele Şi să temperezi tendinţa către excese. Succes se conturează Şi în dragoste. La sfârŞit de lună, îţi poate ieŞi în cale bărbatul la care visezi. 

FECIOARĂ
23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Ai face bine să te odihneŞti mai mult luna asta Şi planifică-ţi o vacanţă relaxantă. Banii vor fi în cont, dar Şi cheltuieli pe măsură. Nu încerca să fugi de responsabilităţi, fă tot ce-ţi stă în puteri să rezolvi problema. În dragoste totul pare a fi în regulă.

BALANŢĂ
23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Dozează-ţi forţele la locul de muncă Şi nu încerca să faci totul în viteză. Dacă la final succesul este garantat, cu siguranţă că eforturile îţi vor fi apreciate. Fii un bun confesor Şi nu încerca să judeci pe nimeni. Sănătatea nu-ţi dă bătăi de cap dacă nu exagerezi cu nimic!

SCORPION
23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Se observă reuŞite, ocazii favorabile, o să străluceŞti. Dacă n-ai întâlnit încă pe cineva, căci se anunţă o lună romantică, sigur îŞi va face apariţia o persoană pe gustul tău. Acum e momentul să pleci în vacanţă sau, de ce nu, să-ţi redecorezi casa.

SĂGETĂTOR
22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

E o perioadă minunată de mers în vacanţă, chiar peste mări Şi ţări. Sfera profesională se conturează frumos, însă trebuie să fii un pic în gardă. Nu te grăbi să semnezi contracte. Dragostea triumfă, se anunţă zile pline de întâlniri surpriză. Vei afla secrete!

CAPRICORN
21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

EŞti într-o formă de zile mari. Ai posibilitatea să te afirmi pe toate planurile. E o perioadă excelentă de a-ţi dovedi abilităţile de manager Şi de a face investiţii inteligente, cu Şanse mari de reuŞită. Nu ţi-ar strica însă mai multă odihnă Şi relaxare. Fă-ţi timp Şi pentru tine!

VĂRSĂTOR
20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Noi câŞtiguri se anunţă la orizont. Vei trece cu bine peste problemele financiare. Se conturează un nou proiect, un nou loc de muncă care poate aduce bani. Se întrevede o perioadă de  armonie, stabilitate Şi împlinire. Lasă-te purtată de valul provocărilor! 

PEŞTI 
19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Cu finanţele s-ar putea să ai ceva bătăi de cap luna asta. Pot însă apărea ca din senin noi oportunităţi Şi efortul să-ţi fie răsplătit. Conjuncturi favorabile se anunţă Şi în plan sentimental Şi poţi trăi o poveste ca-n filme. E momentul să începi un nou program de fitness pentru a diminua tensiunile acumulate.

BERBEC
21 MARTIE – 20 APRILIE

EŞti energică, ambiţioasă Şi atenţia ta e îndreptată către profit. Dar Şi către noi achiziţii Şi eŞti pusă pe schimbări  – construieŞti, îţi reamenajezi grădina, investeŞti în obiecte noi etc. E posibil un refresh Şi în plan sentimental. Ultimele zile din august pot fi incendiare!

TAUR
21 APRILIE – 20 MAI

E timpul să valorifici la maximul potenţialul creativ de care dispui. La job, ca de obicei, e mult de lucru, dar nu te îngrijora îţi vei îndeplini cu brio atribuţiile Şi vei fi recompensată. Sănătatea ar trebui să fie în regulă Şi prin urmare ai un tonus bun. Ţi-ar prinde bine un pic de răsfăţ.

GEMENI
21 MAI – 21 IUNIE

Romantism Şi senzualitate în această perioadă. E însă Şi un bun prilej de a-ţi face ordine în viaţa personală. Prima parte a lunii te găseŞte pregătită de noi strategii în plan profesional. Te vei dovedi un bun organizator. O mulţime de realizări vei bifa la sfârŞitul lunii.

RAC
22 IUNIE – 22 IULIE

Stai mai bine cu moralul ca oricând fapt ce îţi poate asigura succesul pe care-l întrevezi. Dar entuziasmul trebuie un pic temperat pentru a nu distruge totul din cauza imprudenţelor. Încearcă să laŞi modestia deoparte Şi treci la acţiune Şi pe plan sentimental. Ia iniţiative îndrăzneţe!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân