Horoscop Septembrie 2015

  • Publicat:

Berbec

După o lună şi jumătate în care a fost retrograd, Venus revine în forţă şi le promite Berbecilor o lună plină de iubire! Erotismul, pasiunea şi înţelegerea sunt cuvintele cheie care stăpânesc luna septembrie în ceea ce priveşte viaţa de cuplu a nativilor din zodia Berbec.

În ceea ce priveşte cariera, după ce ultimele săptămâni au fost dificile, urmează o perioadă înfloritoare în ceea ce privesc afacerile sau investiţiile pe termen lung. Atenţie! Comunicarea este extrem importantă în orice relaţie şi mai ales în cele profesionale, unde trebuie să îţi impui punctul de vedere cu tact, altfel rişti să pierzi tot ce ai construit până acum.

La capitolul sănătate lucrurile stau în general bine. Totuşi, ultima săptămână din septembrie aduce riscuri de accidente sau incidente nefericite, deci încearcă să fii precaută!

Taur

Venus, planeta iubirii, se întoarce în casa Taurilor şi împarte dragoste peste tot! Dacă în lunile de vară evenimentele din viaţa de cuplu sau fost dificile, septembrie aduce soluţii şi reconcilieri.

Şi în ceea ce priveşte cariera lucrurile par să meargă bine, dar astrologii te sfătuiesc să acorzi mai multă atenţie colaborărilor sau contractelor, în special în cazul în care lucrezi cu documente şi calcule.

Cu sănătatea stai bine, dar nu lăsa eforturile pe care le-ai făcut în ultimul timp pentru a-ţi menţine starea fizică bună să se piardă în urma unor pofte de moment! Fii perseverentă şi lucrurile vor merge mai bine decât speri!

Gemeni

În septembrie, gemenii încep o nouă etapă a vieţii amoroase, deoarece Saturn intră în casa de cuplu şi rămâne acolo până în decembrie 2017. E timpul să te ancorezi mai bine în viaţa de familie, să priveşti viaţa de cuplu cu maturitate şi să te responsabilizezi. Dacă nu te afli într-o relaţie, vei fi atrasă de oameni serioşi, grijulii, de încredere.

La job te confrunţi cu anumite dileme, majoritatea apărute pe baza neîncrederii în tine, deci ar fi cazul să te hotărăşti şi să îţi impui părerea cât încă mai poţi.

Sănătatea este bună în această perioadă, ai o mulţime de energie şi o formă fizică de invidiat! Este posibil să te confrunţi cu unele probleme minore, dar vei scăpa şi de acestea până la mijlocul lunii.

Rac

Ai undă verde pentru a-ţi da frâu liber emoţiilor care te încearcă în această perioadă! Partenerul tău va fi mai mult decât încântat să îţi audă dorinţele şi să ţi le îndeplinească!

Problemele financiare încep să se rezolve, iar la job e posibil să obţii o promovare sau să primeşti o mărire de salariu. Apar oportunităţi noi, dar şi responsabilităţiile cresc, deci ai grijă să stabileşti anumite limite înainte ca superiorii tăi să îţi pună în braţe o mulţime de treabă extra.

Sănătatea nu îţi face probleme deloc, dimpotrivă, eşti într-o stare fizică nemaipomenită şi asta îţi dă energie şi încredere în tine!

Leu

Relaţiile revin pe făgaşul normal, iar înţelegerea în cuplu creşte. Nu este momentul pentru a lua o decizie serioasă, dar poţi să profiţi de luna septembrie pentru a analiza bine plusurile şi minusurile şi pentru a stabili, alături de partenerul tău, ce este cel mai bine pentru amândoi.

La muncă lucrurile merg excelent! Dacă nu ai fost deja promovat, există şanse mari ca superiorii tăi să îţi recunoască meritele luna aceasta. Există şi o posibilitate de colaborare pe care nu ar trebui să o ratezi, căci poate să ducă la ceva mai mult decât pare la prima vedere.

Sănătatea îţi dă câteva bătăi de cap. Eşti predispusă la migrene, căci oboseala acumulată îşi spune cuvântul. Încearcă să îţi acorzi mai multă atenţie şi să profiţi de puţinul timp liber pe care îl ai ca să te odihneşti!

Fecioară

Jupiter, stăpânul casei de cuplu al fecioarelor, promite ca luna aceasta toţi nativii născuţi sub acest semn să stabilizeze relaţiile, să înceapă o familie sau, dimpotrivă, să o ia de la capăt cu o persoană nouă. Indiferent de decizie, asigură-te că este ceea ce îţi doreşti şi nu doar un impuls de moment.

La job lucrurile merg bine, dar cheltuielile din ultima vreme pun presiune pe tine, lucru care te poate duce la epuizare. Încearcă să îţi împarţi mai bine bugetul, să cheltui doar pe ce ai neapărat nevoie şi să nu mai arunci banii pe lucruri inutile.

Sănătatea este bună, nu întâmpini probleme grave. Cu toate acestea, stresul acumulat poate cauza anumite neplăceri, deci încearcă să te relaxezi!

Balanţă

Viaţa de cuplu trece printr-o perioadă bună, ai parte de fericire în relaţie şi de multe suprize din partea partenerului tău de viaţă. Dar ţine minte că o relaţie sănătoasă nu se bazează doar pe distracţie. Acordă-i atenţie partenerului tău şi asigură-te că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

Septembrie vine cu oportunităţi de afaceri, colaborări şi proiecte noi pe care ar fi bine să nu le ratezi! Învaţă să-ţi asumi anumite riscuri şi să crezi în tine în primul rând. Dacă vrei ca ceilalţi să îţi aprecieze mai mult munca, este momentul să începi şi tu să faci asta!

Cu sănătatea stai foarte bine, deci nici un motiv de îngrijorare la acest capitol! Eşti plină de energie şi vitalitate şi eşti complet pregătită pentru o toamnă frumoasă!

Scorpion

Marte se aliază cu planeta Venus şi pun la cale un plan care să te facă să te îndrăgosteşti complet şi iremediabil! Numai de bine la capitolul dragoste! Dă frâu liber sentimentelor! Lasă-te prinsă de pasiune şi treci peste orice stă în calea fericirii tale! Septembrie este luna perfectă pentru a începe relaţii noi şi pentru a le consolida pe cele vechi.

La job nu întâmpini probleme, dar finanţele îţi dau bătăi de cap luna aceasta. Încearcă să reduci cheltuielile sau să obţii venituri şi din alte părţi. Nu te complace în situaţia actuală dacă nu este ceea ce îţi doreşti pe termen lung.

Nici la capitolul sănătate lucrurile nu sunt tocmai roz. Oboseala pune stăpânire pe tine şi există riscuri de accidentări, insomnie şi posibile neplăceri legate de sistemul nervos. Încearcă să ai mai multă grijă de tine. Un regim alimentar mai strict ar putea să rezolve unele lucruri la acest capitol!

Săgetător

Viaţa de cuplu este agitată şi pot apărea neînţelegeri faţă de partenerul tău. Îţi doreşti armonie, dar nu reuşeşti să te plasezi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul tău. Comunicarea este cheia relaţiilor fericite şi dacă vrei într-adevăr ca lucrurile să funcţioneze ar trebui să ţii cont şi de dorinţele partenerului tău.

La job lucrurile merg bine, nu întâmpini probleme, ba dimpotrivă, septembrie îţi aduce oportunităţi şi şanse de avansare. Reuşeşti să finalizezi un proiect început de ceva timp deja, iar munca îţi va fi în sfârşit apreciată aşa cum meriţi.

La capitolul sănătate eşti destul de sensibilă în această perioadă, deci ai grijă să profiţi de momentele de odihnă şi să fii mai atentă la aspectele care ţin de alimentaţie!

Capricorn

Relaţiile capricornilor iau o întorsătură ciudată luna aceasta, căci Marte tulbură puţin viaţa de cuplu. Nu este nimic grav, dar momentele dificile nu sunt excluse. Păstrează-ţi calmul şi încearcă să vezi partea plină a paharului.

Cariera este înfloritoare, afacerile încep să prindă contur şi remuneraţia este pe măsură! Dacă visai de mult la o anumită achiziţie, acum este momentul să o faci. Atenţie, însă! Nu cheltui banii înainte să îi primeşti!

Stresul îţi dă bătăi de cap şi este posibil să te simţi fără vlagă luna aceasta. Totuşi, începând cu 19 septembrie lucrurile încep să se aşeze, iar starea ta de spirit se va îmbunătăţi!

Vărsător

Planeta dragostei, Venus, îşi reia atribuţiile luna aceasta şi face ca neînţelegerile sau tensiunea din viaţa de cuplu a vărsătorului să dispară. Ai toate şansele să avansezi în relaţie, să treci la pasul următor, să oficializezi relaţia sau chiar să măreşti famila cu un membru. Pasiunea este cuvântul-cheie în septembrie şi senzualitatea vărsătorilor este la cote maxime!

După ce ultima perioadă din viaţa ta a fost o acumulare de presiune şi efort în ceea ce priveşte cariera, septembrie este luna ca aduce schimbări pe toate planurile! Finanţele cresc, ai parte de investiţii profitabile, parteneriate satisfăcătoare şi şanse mari de câştig!

Nici cu sănătatea nu stai prost. După perioada stresantă din ultimul timp urmează câteva luni de relaxare, timp în care vei putea să te destinzi şi să uiţi de problemele din ultimul timp. Atenţie la excesele de orice fel, care îţi pot strica dispoziţia foarte uşor!

Peşti

Deşi nu totul este roz la capitolul dragoste, nativii din Peşti vor avea parte şi de momente fericite luna aceasta. Dacă reuşeşti să treci peste micile neplăceri pe care ţi le cauzează partenerul de viaţă vei putea să te destinzi şi să construieţi alături de el ceva durabil!

În carieră lucrurile merg bine, dar pot apărea unele probleme care să îţi strice „calculele”.  Rămâi calmă şi analizează bine fiecare situaţie înainte de a lua o decizie permanentă. Unele lucruri nu sunt ce par a fi, deci prudenţa este cuvântul-cheie în această perioadă.

Cu sănătatea stai bine, dar încearcă să te fereşti de stres şi supraepuizare. Învaţă să spui NU şi să nu mai accepţi sarcini care nu apar în „fişa postului” tău, altfel rişti să îţi strici atât starea de spirit, cât şi starea fizică!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop octombrie 2015
Horoscop octombrie 2015
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”