Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2020: conflicte neaşteptate în familie, dificultăţi de colaborare la locul de muncă

Află ce prezic astrele în săptămâna 8-14 iunie 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2020: conflicte neaşteptate în familie, dificultăţi de colaborare la locul de muncă
FOTO: shutterstock / Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2020: conflicte neaşteptate în familie, dificultăţi de colaborare la locul de muncă

Află ce prezic astrele în săptămâna 8-14 iunie 2020.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2020- BERBEC

Este posibil să aveţi o săptămână tensionată din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Neînţelegerile s-ar putea datora unor probleme financiare şi concepţiilor diferite pe care le aveţi în legătură cu o investiţie. Dacă reuşiţi să vă păstraţi calmul, situaţia se poate îndrepta în scurt timp.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2020- TAUR

Schimbările pe care le face în această săptămână şeful dumneavoastră la locul de muncă vă nemulţumesc şi vă strică buna dispoziţie. Încercaţi să vă stăpâniţi pornirile nervoase, deoarece o asemenea atitudine nu v-ar ajuta, ci ar complica situaţia şi mai mult.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2020- GEMENI

Începeţi săptămâna optimişti şi faceţi planuri să terminaţi la timp tot ce aveţi de făcut. Nu este momentul nici pentru călătorii, nici pentru vizite la rude, deoarece puteţi intra uşor în conflict. Relaţia cu persoana iubită este excelentă.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2020- RAC

Este posibil ca în această săptămână să fiţi stresat din cauza unor dificultăţi de colaborare cu un coleg de serviciu sau partener de afaceri. Ar fi bine să evitaţi izbucnirile verbale, întrucât acestea nu pot rezolva nimic.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2020- LEU

Ceea ce vă caracterizează în această perioadă este inspiraţia. Sunteţi în mare formă şi vă implicaţi în multe activităţi, fiind extrem de productiv. După-amiază luaţi o decizie înţeleaptă, cu promptitudine şi fără ezitare.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2020- FECIOARĂ

Este posibil ca în această săptămână să plecaţi într-o delegaţie anunţată în ultimul moment de şeful dumneavoastră. Deşi veţi întâmpina o serie de dificultăţi pe plan organizatoric, independente de dumneavoastră, veţi reuşi să vă descurcaţi foarte bine şi să rezolvaţi problemele nesperat de uşor.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2020- BALANŢĂ

În această săptămână sunteţi foarte inventiv şi dispuneţi de o capacitate creativă ieşită din comun. Încercaţi să folosiţi aceste atuuri în activitatea profesională şi în afaceri, dar ţineţi cont şi de sfaturile unui prieten apropiat.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2020- SCORPION

În plan sentimental sunteţi mai mult atras de relaţii întâmplătoare sau superficiale, de cuceriri trecătoare şi flirturi nevinovate. Nu prea daţi dovadă de seriozitate în relaţiile pe care le aveţi cu sexul opus. Nu vă arătaţi dispus să vă implicaţi serios în nicio relaţie nouă, ci cuceriţi noi inimi numai din distracţie.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2020- SĂGETĂTOR

Demaraţi o activitate care vă va aduce în scurt timp beneficii materiale şi satisfacţii pe plan profesional. Şefii vă apreciază ideile ingenioase, dar trebuie să suportaţi invidia colegilor de serviciu.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2020- CAPRICORN

Situaţia dumneavoastră financiară nu este una dintre cele mai fericite, dar nu trebuie să vă faceţi griji pentru că lucrurile se vor îndrepta până la urmă. Încercaţi să fiţi prudent în luarea deciziilor în domeniul financiar, întrucât nu este un moment favorabil pentru investiţii mari.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2020- VĂRSĂTOR

În prima parte a săptămânii resimţiţi o stare de nervozitate nejustificată, care vă poate afecta relaţiile sociale. Aveţi tendinţa să reacţionaţi impulsiv faţă de prieteni şi să faceţi caz din orice problemă minoră.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2020- PEŞTI

S-ar putea să vă confruntaţi cu unele probleme de natură materială şi, din această cauză, să nu vă simţiţi în largul dumneavoastră în grupul de prieteni. În partea a doua a săptămânii s-ar putea să aveţi mici discuţii cu o cunoştinţă, în legătură cu o sumă de bani pe care v-o datorează de mai mult timp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”