Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2020: Berbecii îşi îmbunătăţesc bugetul, Racii au o săptămână agitată

Află ce prezic astrele în perioada 6-12 iulie 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2020: Berbecii îşi îmbunătăţesc bugetul, Racii au o săptămână agitată
FOTO: shutterstock / Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2020: Berbecii îşi îmbunătăţesc bugetul, Racii au o săptămână agitată
Află ce prezic astrele în săptămâna 6-12 iulie 2020.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2020- BERBEC

Este o perioadă deosebit de bună pentru cei ambiţioşi care au în vedere o avansare profesională. Spre finalul săptămânii, primiţi o veste bună cu privire la bugetul dumneavoastră prin care vi se spune că o fostă problemă materială a revenit la normal.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2020- TAUR

În ce priveşte situaţia financiară, în următoarea perioadă trebuie să acordaţi mai multă atenţie cheltuielilor. Nu fiţi risipitori. Relaţia de cuplu revine la normal, întindeţi o mână spre împăcare şi restabiliţi comunicarea pe un nivel paşnic.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2020- GEMENI

Relaţia cu persoana iubită s-ar putea să intre în impas în această săptămână ş nu prea ştiţi ce aţi putea face în acest domeniu. Treceţi printr-o situaţie riscantă şi, pentru că priviţi prea superficial lucrurile, aţi putea declanşa un dezastru şi ma mare.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2020- RAC

Aveţi o săptămână agitată din cauza problemelor de serviciu. Vă recomandăm să vă temperaţi orgoliul şi să acceptaţi ajutorul colegilor. Treceţi printr-o perioaă lipsită de strălucire în plan sentimental. Totul pare intrat în rutină, dar asta nu vă deranjează, ci chiar vă este pe plac.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2020- LEU

În această săptămână puteţi călători mai mult ca de obicei sau puteţi fi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte din cauza unor probleme apărute din senin. Spre final de săptămână întâlniţi o persoană în funcţie care joacă un rol important în treburile dumneavoastră actuale şi a cărui ajutor pare să fie de bun augur.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2020- FECIOARĂ

Să nu aveţi pretenţii prea mari de la această săptămână, pentru că nu aduce nimic deosebit în viaţa dumneavoastră. Sunteţi neatent în relaţa cu persoanele oficiale şi vă purtaţi copilăreşte, ceea ce nu lasă o impresie prea serioasă asupra dumneavoastră.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2020- BALANŢĂ

Sufletul dumneavoastră tânjeşte după puţină afecţiune. Sunteţi atât de vulnerabil, încât sunteţi gata să vă îndrăgostiţi la prima vedere. Este posibil să aveţi o săptămână tensionată din cauza neînţelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2020- SCORPION

Pe plan financiar s-ar putea să vă confruntaţi cu unele probleme de ordin material din cauza unor investiţii proaste sau a unor acţiuni caritabile. Este posibil să plecaţi într-o călătorie împreună cu partenerul de cuplu.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2020- SĂGETĂTOR

Tot ce reuşiţi să faceţi azi este atins numai de aşteptări şi piedici. Nu trebuie să abandonaţi de la primul impas. Simţul dumneavoastră critic ar putea întrece astăzi măsura şi aţi putea astfel să răniţi orgoliile câtorva persoane din jurul dumneavoastră.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2020- CAPRICORN

Ajungeţi la un final de drum cauzat de terminarea unor planuri de care v-aţi ocupat în ultima perioadă. Deşi nu ştiţi ce vă aşteaptă, vă aventuraţi în noua direcţie, conştient că numai riscând puteţi dobândi ceea ce visaţi.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2020- VĂRSĂTOR

În această săptămână sunteţi nemulţumit de ceea ce vi se întâmplă în plan sentimental. Sunteţi confuz, nu sunteţi foarte sigur că vă aflaţi pe drumul cel bun. În familie capriciile dumneavoastră sunt tolerate de către persoana iubită, dar nu este bine să exageraţi.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2020- PEŞTI

Sunteţi mai hotărât ca oricând să rezolvaţi o problemă financiară care nu vă dă paced e mai multă vreme. Revederea unor locuri de care vă leagă amintiri sau a unor persoane dragi pe care nu le-aţi mai văzut de mult, poate naşte sentimente intense.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”